![]() |
|
Citiraj:
Ovo ljeto šetam ja psa, i čujem zvuk motora iza okuke kako dolazi put mene. Motor vrišti, po slušnoj procjeni vozi valjda minimalno 150-200. Cesta loša, puna ležećih policajaca, ali za svaki slučaj maknem ja ćuku i sebe sa strane, i čekam da vidim tog specijalca . Meni ususret stiže Maserati koji vozi maksimalno 25 km/h :roller:(ne može više jer bi razbio auto na ležećima policajcima i rupama) |
Citiraj:
Ovo s videa nema veze s vezom. |
Citiraj:
|
Eeee, to je skroz druga beštija. Nema dodirnih točaka s ovim novim F80.
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=PTfbeUQK48g Ne čuje se baš lijepo na snimci. Ali da ekipa zna izmjenjivati sve i svašta, i imam osjećaj kao da avion prolazi pored mene, a ono 30 km/h klinac u Golfu :lol2: |
Focus RS mi osobno lijepo zvuci, za motor kakav je. I nisu pretjerali s pucketanjem. Isto kao sto mi je i Megane 3 RS lijepo zvucao, a nije pucao, niti je bio nesto glasan. Znali su da zvuci za drek ako bi se poglasnio, i napravili su da bude tisi i uglađeniji, umjesto da je totalno fejk pa da nedostatak zvuka prekriva prdenjem i pucanjem.
Recimo novi M5, mislim, uvijek prdne na tocno 4000rpm, kao da je netko lupio if rpm == 4000 then fart. Bljuv. |
|
Citiraj:
Koje su to? "CANBUS free"? Nekako mislim da je problem u načinu na koji se radi instalacija na prikolicama (serijski spoj za kočnice i sl.) |
Ekipa ne znam jeste vidjeli, ali ES 95 je od sinoć cca lipu jeftiniji od normalnog EDizela. Kažu valjda prvi put od 2008. Pozdravljate promjenu; šta mislite kuda idu s ovim? Želi li čak i 'zaostala' Hrvatska forsirati struju i benzin? :roller:
|
Prije mislim da je vecina na dizlu pa onda eto racunice
|
Većina je na dizlu već zadnjih 20 godina :D
Iskreno, ne znam kako se netko prije toga nije sjetio u ovoj državi. |
Čekam da opet dignu namete na ED tako da bude preko 50lp skuplji nego ES, a da to objasne tako da nije fer što dizelaši troše manje, pa da samo izjednačavaju nepravdu. :D
|
Realno je da su cijene dizela i benzina podjednake, jer im je cijena proizvodnje podjednaka.
Jeftiniji dizel (tj. točnije, skuplji benzin :D) je čisti utjecaj država preko taksi. |
Citiraj:
Nego, trebalo bi objasniti ovim genijalcima da sva dostavna vozila idu na ED, pa povećanje cijene ED ima za posljedicu rast cijena hrane. BTW, jel netko od vidio keyless relay attack ? https://www.youtube.com/watch?v=rzv90h17qxw skeri šit |
Radi se to već dugo, masu tih kradja tako.
Bitno da tehnologija ide naprijed :D Jer sunljudi lijeni gurnut ključ u bravi u, nered, treba sve bit touchlesssss |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
grunf metoda :goood: mene znima druga stvar, auto proizvodjaci imaju cijele odjele softverasa, dizajnera, inzinjera koji razvijaju te tehnologije.... kako je moguce da neki kriminalac dodje i razvije "anti" tehnoilogiju za probijanje sustava i sakupljanje kodova sa kljuceva, itd itd? sve to meni nesto smrdi na inside jobove i da je ta "break in" tehnologija razvijena od strane istih tih koji su izmislili ovu prvu |
Novi BMW ključevi kad su položeni ne emitiraju signal za otključavanje. Jednostavno rješenje za problem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk Citiraj:
keyless ključ radi kada si ti udaljen do nekih pola metra od auta. pva metoda krađe skenira keyless ključ kojeg si stavio doma u stanu na recimo stol, pojačava snagu signala preko recivera i onda odašiljač koji je pored auta emitira ključ autu, i auto se otključava. nakon toga lopov sjeda u auto, pali auto i kreće. Znači nisu oni razbili kod, samo su ga pojačali :p |
Citiraj:
|
Pitanje u vezi ovog novog (Gredelj) parkinga na Strojarskoj. Trebao bih ostavit auto 4 dana i pokupit ga u nedjelju. Jel se na ulazu dobivaju (vremenske) kartice ili se normalno uđe i plati parking mobom/automatom ko kod Paromlina?
I jel se parking zaključava nedjeljom? Nema naplate nedjeljom pa da ne ni bi dočekalo iznenađenje :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja mislio da pekari iz crnegore to rade
|
Citiraj:
Ne radi se inside o jobu vec je stvar jednostavna. Zastita je tu da se probije i ne postoji savrsena zastita. Ako proizvodjaci pojacaju sigurnost, hackeri ce pojacati napore da to probiju. Onom tko razvija tu zastitu nije u interesu da se proda nacin kako ju razbiti. |
Citiraj:
Da, ima. Baci ga u stanby mode. I onda se ovakav lik s pojačalom može slikati samo ispred videonadzora. |
Mislim da je hakiranje tih keyless sistema nebitna stavka, nije problem probiti tu zaštitu i ući u nečiji auto, problem je što kasnije s tim autom? :D
To baš mora biti organizirana i stručna ekipa koja zna što će kasnije s tim autom, a takvi su rijetki. Pa danas realno ne možeš ukrasti ni običan mobitel, svaki ima neke sisteme zaključavanja i ne možeš ništa s njime, a pitaj boga tek ovi auti šta sve imaju, koje sisteme praćenja, nije to samo otključavanje/zaključavanje. |
Citiraj:
tj marka auta. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk Citiraj:
Imaš na netu video neke britanske security firme, ukraden BMW M2, locirali su ga u roku od par sati, ali je auto doslovno bio u komadima. izvadena svjetla, pola limarije fali, motor je za čudo bio još na mjestu. i to sve u par sati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |
|