![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I sad imas pravo odnosno legitimtet za ovaj BS sto pises? Daj se uozbiljite:D:D BTW, malo bolje googlaj, ili bar provjeri info prije nego ga tu stavis. Citiraj:
OK, nije puno, fulao si (krivo prepisao) jednu nulu. No big deal:D:D:D |
Citiraj:
Btw. BMK. Uopce se ne zelim uvlaciti u neki flejm. https://www.trustnodes.com/2018/05/0...ng-bitcoin-eth |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj malo mućnite tim glavama prije nego krivo napisani članak tu predstavite kao svoju ideju/predviđanje i ispadate u najmanju ruku smijesni i neozbiljni. Citiraj:
|
Citiraj:
A veselio sam se prognozama početkom 2017te koje su predviđale da bi BTC mogao do kraja 2017te doći na 2100$ :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidoviti milan ti je napisao zasto misli da bi eth mogao otici visoko dok ti nisi napisao zasto nebi. Najlakse je svskom loncu biti poklopac... Ujedno i zadnji post u ovom stilu. Mozemo dalje o shredingu plasmi , casperu , argumentima i utjecaju na cijenu, odnos btc/eth, pad dominacije btc itd Citiraj:
|
@de.fang
Malo si se pogubio, niti sam spominjao marketcap, niti sam osjetio potrebu da ti argumetiram zasto ETH do kraja 2018 nece doci do 15k $. Da, ti si prenio članak od Alexis Ohanian-a, (osnivač Reddita) u kojem je on predvidio 15k do kraja godine za ETH. Nakon tipfelera, ispalo je da je predvidio 1500$ do kraja godine, a ne 15K $ kako je pisao početno. Iskreno uopce ne zelim znati gdje si procitao ovo svoje objasnjenje za takav porast cijene (vezano uz POS), vjerojatno u komentarima ispod ovog članka koji predvidja 15K$ za ETH do kraja 2018:D Kao sto sam vec napisao: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemate pojma. Ether do kraja godine ide na $30.000, a BTC na $3.000.
Događaj poznat kao the great flippening. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Ako se povijest ponavlja, a 6ti mjesec nije daleko... moglo bi biti zanimljivo sljedećih mjesec dana... https://rolandkofler.github.io/flipper/ https://www.flippening.watch/ Po broju transakcija ETH je odavno prestigao BTC |
ajde djaba se palite kad ce ionako za par dana opet se sve resetirat, pa ce te kukat da se balon ispuhuje. :D
Nego jedno pitanjce, da li je tko od vas radio sepa transakcije sa bitstamp na tekuci, tj zanima me da li ako prebacujem USD sa bitstamp moram ih prebacit na devizni USD ili moze odmah na tekuci pa ce banka odraditi konverziju u HRK? |
Citiraj:
Ja budala sam dva puta platio dvostruku proviziju jer sam ETH prodao za dolare, platio proviziju i onda još jednom te dolare prodao za eure i opet platio proviziju. Nije problem kad radiš s malim iznosima. Ali kad su iznosi veći, osjeti se... Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
Dajte cryptobuffeti recite kaće to sve dole, ja izišo u tether i sad gledam kako sve raste...
|
Evo ga, idemo prema 3000$....ili 300$
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A oni baš ozbiljni investitori ionako već imaju dovoljno ETH-a za POS, neće ići kupovati kad ode na ne znam koliko dolara cijena |
Citiraj:
https://twitter.com/CharlieShrem/sta...09375555858433 __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Vratio se u ripple na 0.869000 usdt.
Ja mislim da će ovo sve sad malo gore malo dole kao dosad jer svi čekaju kad će počet rast kao prošle godine. |
Citiraj:
|
Eth na 15k ove godine je prilicno sf prognoza, al mislim da je realno ocekivati negdje izmedju 2-3k.
|
Citiraj:
http://uk.businessinsider.com/bitcoi...n-sales-2018-3 |
Da. To je solidno utjecalo na krah.
|
Pozz dečki!
mene zanima jel ima vas koji day trejdate ili swing trejdate? jel ima neki chat ili nešto da komunicirate tokom "radnog" dana? THNX |
Probao sam scalping, ali puno vremena i živaca za malo para. Odlučio sam to ostaviti za vikende ili ne radne dane, pa možda probati ponovno, jer mi ubije vrijeme i sav ostali posao.
Inače TRX i XVG su ti vrlo dobri za scalp. Imaju redovni raspon od 2-5% čak i unutar sata, i veliki volumen. |
Citiraj:
|
To je 19% na ETH, ako je sve od skalpa, onda je 6-10 skalpova?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gdje se mogu shortat XVG i TRX?
THNX Citiraj:
|
Nisam čuo da se igdje može. Bitfinex ima dosta mogućnosti, ali mislim da nemaju TRX.
Sada gledam i skužim da Kraken ima short i long mogućnosti... :hitthewal: Naravno da je komplicirano. :) A ja gledam gdje bih mogao shortati BTC kada cijena pada. |
Da, Kraken ima short/long i na još par parova s tim da su BTC i ETH s polugom do 5:1, ostali parovi 2:1
Volumen nije top ali sasvim pristojan da nema panike da ostaneš visit (mada me je slippage dobrano opalio u par navrata) Citiraj:
|
Ušao u BTC nešto iznad 9100$. RSI je oversold na 30min i 1h. Na 4h je blizu.
Nadam se skoku do 9500-9600 za prodaju. Ima li tko kakva predviđanja? :) |
što mislite o BCN? kupio BCN (za BTC) na binance-u. danas pocelo trejdanje kod njih
|
Nadam se da nisi kupio na vrhu. Ali mi se čini odličan za swing za sada. Imao je 30% razlike u cijeni unutar 15 min barem 4-5 puta danas.
|
Koje prizemljenje meni sad na GDAXu, konačno uspio sve procedure oko registracije rješit i dočeka me hladan tuš, moguće je trejdat samo u EUR za nas iz HR. Ja pojma nemam kolko je cijena bilo kojeg crypta u EUR
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |