![]() |
Ne radi više Netflix addon ni na kompu ni na Androidu?
|
Citiraj:
|
Koliko znam neki hakerski napad imali. Bar su tako napisali na svom facebooku. I da ce se vratit kad to srede.
|
Citiraj:
Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
Citiraj:
Nakon što sam otišao na OpenSubtitles add-on, izbacio mi je 20-tak hrvatskih titlova i odmah prvi je bio syncan. a4k kao da je limitirao pretragu, a nije mi ni automatski učitao titl iako sam stavio kvačicu na auto. Nisam baš zadovoljan. |
Citiraj:
Opensubtitles.org addon - 26 titlova od kojih su 6 engleskih, a 20 je mix hrvatskih, bosanskih i srpskih A4K addon - izbaci 22 titla, 4 engleska, 18 mix cro bos i srp Titlivi.com addon izbacuje error edit: Kodi 20.2+elementum, titl search podešen na eng, cro, bos, srp |
Pozdravljam. Nov sam s Kodijem i o njemu ama baš ništa ne znam i ne bih htio sam prčkat da nešto ne u*erem. Zanima me isključivo gledanje TV programa s njim. Trebam li VPN,na šta da pazim i sl. Bio bih zahvalan na pokojem savjetu. ;)
|
Na koje TV programe misliš, ove koji su free dostupni antenom?
|
Lokalne/balkanske i mozda one tipa national/history,tv1000,cbs reality i slicni popularni programi. Raskinuo sam max tv pa da se pokrpam.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
Znači ilegala, treba ti neka iptv lista iz moje će kodi vući tv kanale. To se plaća, besplatne su niškoristi.
|
i ima puno boljih programa za iptv od kodi-ja (ovisno o platformi ali tivimate itd...)
|
..možda nešto nađeš i na ovim linkovima :D
https://www.poslovni.hr/sci-tech/na-...ilmove-4403523 ..I mene zanima KODI a nekada davno sam koristio Osijek build ...sad neznam što bi trebao od besplatnih dodataka za pogledat koju seriju ili film. |
Što zapravo mogu s njim besplatno gledat bez straha da nahebem? Ne želim da moram imati VPN i sakrivati se,želim legalno i bez sekiracij pa šta ima,ima...
|
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Šteta,mislio sam bar nešto legalno pogledat od tv programa....
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
Nisam dulje koristio Kodi, koji su sad najbolji repozitoriji za Film/Serija? Cini mi se na prvu loptu da dosta njih ne radi više prije popularnih
|
Jesi probao streemio?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Fen+Cocoscrapers+Real Debrid
|
Elementum
|
Jel moze frend instalirati Kodi na samsung tv sa tizenom?
|
Ne može.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Elementum je jedini add-on kojeg imam na Kodi-u. Može li se Real Debrid dodati u njega? Ako može, trebale bi mi nekakve upute. :) |
Posebnost Elementuma i jeste u tome sto torrentira direktno bez ikakvih posrednika. Ako zelis torrente preko RD, instaliraj FEN i Cocoscrapers. Ja imam tu kombinaciju i radi odlicno.
|
Osobno, samo Elementum - Privatni torrent, setup da čita samo 1080p i više, da čita samo taj privatni tracker, posložio titlove, radi bez greške. Ako ništa drugo, posluži tu i tamo za pogledati neku trend listu da vidim što je izašto od filmova, ako mi se nešto ekstra dopada, lupim to preko kompa u BR verziji, spojim na TV i rokam tako.
|
Citiraj:
Postoji li ograničenje broja uređaja na koje se može koristiti RD ako su na istoj IP adresi? Citiraj:
|
Uđem u kodi nakon sto godina i vidim nema FENa...
Što se dogodilo? |
Kako mislis nema Fena? Nema ga instaliranog ili ga nema za instalirati?
|
Citiraj:
Po defaultu on ima bazu torrent trackera koje pretražuje, više manje sve otvorene. Ja sam to editirao, našao Torrentleech, upisao username i password, samo njega selectao i to je to. Sad svaki search pretražuje samo njega, samo sve 1080p i više. |
Citiraj:
Ja sam u vise navrata pokusavao IPT podesiti i ne radi, a TL nisam probao, jer mi je težak za seed. Jel radi kome ipt? |
Citiraj:
U Elementumu imaš postavke s kojih torrenta traži filmove i serije. Imaš listu od 30 trackera i check-mark. Ja sam ugasio sve osim TL-a. Posložio kredenšlse i to je to. |
I kako se onda seedaju ti torrenti koji se pogledaju preko Elementuma?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako koristim privatne traackere jos uvijek nema neke pretjerane potrebe za njima ako ciljamo na aktualne sadrzaje. Još uvijek je u burstu sasvim solidna kolicina kvalitetnih javnih trackera. |
Zna li netko, ako mi je externi hdd uključen u Android Box na kojem imam Kodi i koji je spojen na mrežu, mogu li ja ikako na računalu koje je na istoj mreži imati pristup tom HDD-u?
|
Citiraj:
Sad ne znam dal ce ti android od boxa praviti problem. Ja koristim coreelec |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodaj taj HDD u CE/LE da je vidljiv preko kodi file managera; U CE postavkama/Services omogući i kvačkaj Samba protokool U CE postavkama/networks podesi statičku IP adresu Edit: U kodi setings/services/control/application control kvackaj te 2 opcije Allow remote control bla bal ... on this, i drugu, ... on other systems Mislim da je po defoltu user i pass libreelec/libreelec |
Ok, zahvaljujem, probam podesiti.
|
Radi to na librelecu ili corelecu perfektno, čak i diže disk iz sleepa na mrežni zahtjev. Na Androidu nisam baš siguran da će raditi tako out of box, ali nisam ni probao.
|
Ajde super, imam 3.5 eksterni i svaki put kad želim nešto prebacit na njega moram ga isključivat i nosit do PC-a. Ovako ću samo uključit Box i preko mreže odradit.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |