PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

LAcy 06.12.2007. 13:13

Završava jednako kao i prva sezona, sa početkom treće. Dojmovi? U početku hladno, kasnije sve bolje, kraj opet relativno hladno. Prilično je glupo i naivno ono sa onim dječakom koji kao samo kaže stvarima što da učine. A i mala navijačica sve više je upravo to, prilično glupasto ponašanje. Ostale sposobnosti su više manje provarljive.

speedy-3 06.12.2007. 16:51

Citiraj:

Autor LAcy (Post 888883)
Završava jednako kao i prva sezona, sa početkom treće. Dojmovi? U početku hladno, kasnije sve bolje, kraj opet relativno hladno. Prilično je glupo i naivno ono sa onim dječakom koji kao samo kaže stvarima što da učine. A i mala navijačica sve više je upravo to, prilično glupasto ponašanje. Ostale sposobnosti su više manje provarljive.

ma te "moci" i njihova velika vanost pih....... vazni su jednio sayleru i onom drugom sa ih fino upija kao spuzva :D, e da i hiro je oke time control :D mnogo cool ostali likovi su malo dosta bezveze,,,,,,, ali tesko da se nesto vise i moglo ocekivati ipak je to "holivud" :lol2:

Emissary 29.12.2007. 10:42

*klik* :-)

LAcy 29.12.2007. 11:09

Radnim danom 16:15. Meni jedan od najboljih ciklusa sa Jean-Luc Picardom.

Mihael 29.12.2007. 11:39

Ja sam na pola četvrte sezone TNG-a.

Qapla'

IceFisherman 29.12.2007. 12:03

ko zna dal buju uspeli sve emitirati normalno ili buju opet pauze između a termin bu svako malo menjan između kasnih nočnih sati i ranih jutarnjih :p

speedy-3 29.12.2007. 12:31

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 909363)
ko zna dal buju uspeli sve emitirati normalno ili buju opet pauze između a termin bu svako malo menjan između kasnih nočnih sati i ranih jutarnjih :p

ma sigurno ce biti bas ovako kako si rekao,,,,,, sve kao prije,,,,,, :( ali "prilagodit cemo se" :D

Emissary 29.12.2007. 13:18

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 909363)

Dobri stari VHS čuda radi :D

fanATIk 29.12.2007. 18:12

Priča se nešto da će se radit remake Dune. Režiju bi trebao potpisat Peter Berg.

Angelus 07.01.2008. 03:53

vidim da se govori o heroesima...dobra emisija iako je madtv parodija uvodnom riječju glasila ovako "bla bla bla this show is just another xman ripoff" :D

e jel ko skonto datu u onoj emisiju na novoj treshold(svemirski prag)...čini mi se dobra serija,dejta glumi čangrizavog znanstvenika koji ima 3 bivše žene...moglo bi se reći potpuni mejkover u osobnosti :D..(osim dijela sa znanstvenikom)...

al stvarno se vidi da je dejta već dosta star....

fanatiče ta riječ remake mi ne ulijeva previše povjerenja...is it just me or does this whole "remake&sequal" propaganda suck,and brings up the lack of originality?!

najgori nastavak u životu,bljak bljak FUJ FUJ!!! je po meni bila vrana 4...potpuno,bezumno uništenje serijala!

fanATIk 07.01.2008. 19:39

Zašto? Meni osobno je Lynchova verzija iz '84. bila malo previše filozofska. Al dobro, takav je bio i originalni Herbertov serijal. Osobno mi se više sviđaju prequeli Dine napisani od strane Herbertova sina Briana i Kevina J. Andersona: Dina-Kuća Atreida, Dina-Kuća Harkonnen i Dina-Kuća Corrino te prequel prequela Butlerijanski Džihad, Najezda strojeva i Bitka za Corrino. Pisano po mom ukusu, bez previše filozofiranja, moglo bi se reć, prava space opera (čega sam ljubitelj). Ak bu remake takav, niko sretniji od mene. Al dobro, ko zna, možda će i usrat...

flare 08.01.2008. 08:23

Citiraj:

Autor LAcy (Post 909323)
Radnim danom 16:15. Meni jedan od najboljih ciklusa sa Jean-Luc Picardom.

daaa :)...ali kako da ja to gledam kada radim do 4 svaki dan i treba mi barem 30-ak minuta do doma :(

LAcy 08.01.2008. 08:30

Citiraj:

Autor flare (Post 918821)
daaa :)...ali kako da ja to gledam kada radim do 4 svaki dan i treba mi barem 30-ak minuta do doma :(

Neki od uređaja za snimanje? A može se naći i alternativnim načinima.
Nego ja sam prestao gledati, nekako mi sad to izgleda naivno. Bolje mi je bilo nekad kad je prvi put emitirano.

MAHER 08.01.2008. 10:41

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 918377)
Zašto? Meni osobno je Lynchova verzija iz '84. bila malo previše filozofska. Al dobro, takav je bio i originalni Herbertov serijal. Osobno mi se više sviđaju prequeli Dine napisani od strane Herbertova sina Briana i Kevina J. Andersona: Dina-Kuća Atreida, Dina-Kuća Harkonnen i Dina-Kuća Corrino te prequel prequela Butlerijanski Džihad, Najezda strojeva i Bitka za Corrino. Pisano po mom ukusu, bez previše filozofiranja, moglo bi se reć, prava space opera (čega sam ljubitelj). Ak bu remake takav, niko sretniji od mene. Al dobro, ko zna, možda će i usrat...

me znam zasto toliko ljudi ima problem sa F. Herbertovom blagom filozofijom,meni je to recimo nedostajalo u kasnijim knjigama koje je potpisao B. Herbert(daleko od toga da su lose),mislim bilo je cool vidjet pocetke price,ali falio je taj jedan stih,nekak su ovi prequeli vise pisani kao laki roman,a stariji nastavci od Franka su imali vise toga

fanATIk 08.01.2008. 10:59

Citiraj:

Autor MAHER (Post 918893)
me znam zasto toliko ljudi ima problem sa F. Herbertovom blagom filozofijom,meni je to recimo nedostajalo u kasnijim knjigama koje je potpisao B. Herbert(daleko od toga da su lose),mislim bilo je cool vidjet pocetke price,ali falio je taj jedan stih,nekak su ovi prequeli vise pisani kao laki roman,a stariji nastavci od Franka su imali vise toga

A čuj, sto ljudi sto ćudi. Frankova djela su malo teže štivo al ja priznajem da sam veći ljubitelj malo lakših stvari. Ali nigdje nisam naveo originalna Dina ne valja. Ona je zaista jedno remek djelo.

MAHER 08.01.2008. 18:42

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 918916)
A čuj, sto ljudi sto ćudi. Frankova djela su malo teže štivo al ja priznajem da sam veći ljubitelj malo lakših stvari. Ali nigdje nisam naveo originalna Dina ne valja. Ona je zaista jedno remek djelo.

sve 5,btw je ko zna kada dolaze nove epke heroesa gledam schedule ali ne vidim nove epke

flare 09.01.2008. 09:00

Citiraj:

Autor LAcy (Post 918824)
Neki od uređaja za snimanje? A može se naći i alternativnim načinima.
Nego ja sam prestao gledati, nekako mi sad to izgleda naivno. Bolje mi je bilo nekad kad je prvi put emitirano.

ne posjedujem uređaj za snimanje, osim dvd pržilice na kompu :D...tako da nis od toga :(

mozda ce biti neke reprize vikendom? jel' znas mozda nesto o tome?

LAcy 09.01.2008. 09:07

Citiraj:

Autor flare (Post 919953)
ne posjedujem uređaj za snimanje, osim dvd pržilice na kompu :D...tako da nis od toga :(

TV kartica?

Citiraj:

Autor flare (Post 919953)
mozda ce biti neke reprize vikendom? jel' znas mozda nesto o tome?

Koliko sam vidio ima svaki dan iza ponoći na prvom programu.

bad::cat 09.01.2008. 09:35

Citiraj:

Autor flare (Post 918821)

možeš gledat reprizu koja počne u ponoć i završi u 1 pa onda ujutro na posao ideš sa podočnjacima i litrom kave u ruci.... gnjeee :( još jedan bezobrazluk hrt-a. st mogu gledati samo studenti, đaci i neradnici. a ostali nek se frigaju.... :banned:

speedy-3 09.01.2008. 23:04

Citiraj:

Autor Angelus (Post 917722)
vidim da se govori o heroesima...dobra emisija iako je madtv parodija uvodnom riječju glasila ovako "bla bla bla this show is just another xman ripoff" :D

e jel ko skonto datu u onoj emisiju na novoj treshold(svemirski prag)...čini mi se dobra serija,dejta glumi čangrizavog znanstvenika koji ima 3 bivše žene...moglo bi se reći potpuni mejkover u osobnosti :D..(osim dijela sa znanstvenikom)...

al stvarno se vidi da je dejta već dosta star....

fanatiče ta riječ remake mi ne ulijeva previše povjerenja...is it just me or does this whole "remake&sequal" propaganda suck,and brings up the lack of originality?!

najgori nastavak u životu,bljak bljak FUJ FUJ!!! je po meni bila vrana 4...potpuno,bezumno uništenje serijala!

hmmm a remake BSGa,,,,, definitivno bolje od originala,,,,, je da vecinu sje*** ali ipak ima stvari koje i dobro srede

Mar 14.01.2008. 19:59

Da li je itko od vas pogleda pilot serije Terminator: The Sarah Connor Chronicles?
Pogleda sam dio oko podne i ima potencijala, radnja se odvija nakon T2.

Link

Glumi Summer Glau :D

LAcy 14.01.2008. 20:21

Hvala što si mi/nam skrenuo pažnju. Upravo idem u nabavku iste :)

DoX_Chabar 14.01.2008. 20:29

Citiraj:

Autor Mar (Post 925284)
Da li je itko od vas pogleda pilot serije Terminator: The Sarah Connor Chronicles?
Pogleda sam dio oko podne i ima potencijala, radnja se odvija nakon T2.

Link

Glumi Summer Glau :D

Pogledao prije par mjeseci pilot! Odlično... Samo se nadam da se neće zeznuti kao Lost :)
Hvala bogu da su krenuli s daljnim emitiranje... Pilot je snimljen prije pola godine, tek jučer počeo s emitiranjem :)... Prve tri epizode su gotove, dalje se snima... tako bar na imdbu kaze :) Danas je druga epizoda ako netko lovi fox :lol2:

Fleks 14.01.2008. 20:31

bas ga kupujem na iTunsu (hd naravno).

javim sutra dojmove, danas ne stignem pogledati.

LAcy 14.01.2008. 21:00

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 925318)
Pogledao prije par mjeseci pilot! Odlično... Samo se nadam da se neće zeznuti kao Lost :)

I nisi tu informaciju podijelio sa nama? cccccc Nećemo ni mi tebi reći kad izađe recimo Core 3 duo ili 300 2! :D

speedy-3 15.01.2008. 01:14

Citiraj:

Autor LAcy (Post 925347)
300 2! :D

:fiju:

DoX_Chabar 15.01.2008. 16:21

Citiraj:

Autor LAcy (Post 925347)
I nisi tu informaciju podijelio sa nama? cccccc Nećemo ni mi tebi reći kad izađe recimo Core 3 duo ili 300 2! :D

300 2 :lol2:

Neće biti 300 2 (Drugi nastavak), bit će 600 :D

LAcy 15.01.2008. 19:23

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 926129)
300 2 :lol2:

Neće biti 300 2 (Drugi nastavak), bit će 600 :D

Nemoj mi se tu sad izvlačit' drugi put da si odmah rekao kad vidiš nešto što smatraš zanimljvim (300 2, 300 3 ili 600, mada mislim da neće izaći baš šesto).
Pogledao sam jučer Teminatora i nije ni tako loše, čak se trude povezati sa orginalom. Jedino mi "dobri" terminator ne ulijeva neko povjerenje :D

DoX_Chabar 15.01.2008. 19:37

Sorry, nece se ponovit :D:D:D :lol2:

LAcy 15.01.2008. 19:50

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 926329)
Sorry, nece se ponovit :D:D:D :lol2:

Evo ga! Ipak će biti nastavak od 300! Unreal Tournament 300

P.S.
Staro ali dobro, thx Speedy.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48.