Autor gamer
(Post 3151692)
Vjerujem da još ima dosta ekipe koja čita ovu temu na svakodnevnoj bazi iako se ne miješaju u raspravu, kao i ja, te očekuju mišljenja o valutama, cijenama, kupoprodaji, a ne o tome kako ništa ne valja i kako će sve propasti. Predlažem Fripperu da napravi novu temu „PROPAST KRIPTOVALUTA“ i da se svi dežurni kripto apokaliptičari tamo udruže i pišu svoja mišljenja, a nama ostave ovu, kao i ostale teme, za ono što služe.
Kripto neće propasti. Banke rade na svojim rješenjima, države uvode pravila i regulacije, čak i Hrvatska ima definiran porez na zaradu od kriptovaluta, sve više dućana prihvaća Bitcoin. Bitcoin je tu i ostat će tu. Sa vremenom će evoluirati i postati ono što mora postati.
Slažem se da ima hrpa bezvrijednih coinova i bit će ih još više. Slažem se da je dosta toga ponzi shema, no toga ima u svemu gdje postoji ikakva vrijednost. Nije problem u tome, problem je što bi se ljudi obogatili preko noći bez da koriste mozak. Kao i u svemu do sada, mora proći period prilagodbe i prihvaćanja, sa vremenom će ekipa naučiti na pogreškama i shit coinovi će propadati, nakon nekog vremena shit coinova neće niti biti jer ih nitko neće kupovati.
Po meni bi trebali biti sretni jer smo na pragu promjena a tu se najviše da zaraditi. ;) I dok neki trube kako ništa ne valja, sveopći trend u Hrvatskoj, ja i dalje ulažem u rigove i znanje vezano uz blockchainove. Vratio sam sve novce za rigove i još nešto zaradio, ja sretan. :beer:
|