![]() |
Buši neuera...:D
Šuti Drago i divi se.... Ćosić u ekstazi :D |
Ma nije Neuer kriv kaj ima par invalida ispred sebe kroz koje lopta prolazi ko kroz maglu :D
Šteta kaj Suareza nejde danas. Bio bi to potop. |
Preljep gol messija
|
Hebate, pa danas je i godišnjica utakmice koja je SPASILA nogomet :D
|
Je li Hamm obilježio tu godišnjicu? :D
Panda si nam živ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto ti Brko pobogu navijas za Barcu meni nije jasno
|
Očekivano, iako izdržali su bez gola puno dulje nego što sam očekivao...
|
brko je zastavica, kak zapuhne tak se okrene :D
|
Leo Messi! Carobnjak! Kiki na aparatima. :D
|
Imam neki neprirodan osjećaj da bi Juve u finalu Barci mogao biti veći problem nego Real.
|
Citiraj:
A i ti kao Realovac moras priznati da je Barca u zadnje vrijeme mocna i igra odlican nogomet. |
Ej, nemojte mi zahebavati druga Brka.
Čovjek pogađa sve redom... svaka čast. :goood: |
Kako ijedan navijac nekog drugog kluba moze mrzit ijedan drugi klub vise nego Barcu, e to mi nije jasno.
Razumijem kad mrze Real, tako je kad si najbolji :D Znaci Real Barca finale :D |
Jebena utakmica Barce.
Bayern ovo tesko moze okrenuti, cak i da se vrate R&R. Moram priznati kako sam. sumnjao da Enriqe moze posloziti ove tri zvijezde u napadu, ali eto uspio je, buse sve pred sobom. Pravi totalni nogomet. |
Citiraj:
|
Svaka čast, trebalo je bit i 7:0 ;)
Ali meni i dalje nije jasno kako je ovaj egoseljober uspio uništit mašinu za faširanje. Pa da oni nisu u stanju napast s više od 2 igrača ili barem zapucat iz daljine. Krila 0 bodova, Invalidowski 0 bodova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ljudi nemaju krila, o čemu ti pričaš :wtf2: |
Citiraj:
|
Evo, tugujte zajedno samnom :hitthewal: :rolleyes: :finger:
http://www.pohrani.com/t/R/ZA/4mO9VPyv/capture.jpg http://www.pohrani.com/t/2Z/ov/zNpN7nL/cap.jpg Btw. Iako ga ne volim, mislim da je Messi najbolji nogometaš u povijesti nogometa. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ono da je uništio, igru, ekipu ili štoveć. E to je glupost za izjaviti. Pogotovo ako se igra i ekipa ne prate. |
Citiraj:
Mnogi smatraju Ronalda kompletnijim, vjerojatno jer može zabit gol na više načina, ali ako su golgeterski al pari (mada Messi ima bolji prosjek golova po utakmici), utjecaj na igru i asistencije su na strani Messija. Mislim da je Ronaldo više opterećen tim natjecanjem, nema šanse da bi on dao nekom drugom da izvodi penal kao Messi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što bi bilo kad bi bilo...da je Neymar dobio zasluženi drugi žuti zbog simulacije prije prvog gola
... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od te tekme je savršeno jasno kako uefalona dolazi do naslova. :) Čudno je da nije bila neka ozbiljnija istraga oko tog skandala. Katarski novac radi i to je to. Nema druge. Toliko grešaka ne bi ni ja napravio da prvi put sudim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |