![]() |
Ok, hvala. Može onda još neka preporuka shopa?
|
Citiraj:
sa EuroLine Tax Free +$24 nema dodatnih plaćanja :roller: |
Hoce li biti slucajno nekoga da kupuje "novu" 3310 da mogu preko njega narucit, platim unaprijed lovu i pivu za trud! :D
|
Kolika para? Uzeo bi i ja odmah jedan haha
|
Kazu da je 6€ ali samo par dana da ce bit u prodaji....
|
A gdje to kazu za 3310? I ja bih jednog narucio... Sta jednog... DVA! :D
|
Citiraj:
|
Čekaj, ovo?
Na koju foru bu to 6€? :D |
Citiraj:
|
A što bi na Chigonu trebalo značiti ovo:
Citiraj:
Tj. kako DHL specificira svoje troškove? Da ne bi bilo "nije govno, nego se pas posr'o", tj. "pa niste platili carinu i PDV, nego troškove špedicije". Iako piše da to rade za njih u UK-u, nekako ne vjerujem Kinezima. |
To je u slučaju da ide DHLom direktno iz Kine za HR, onda bi morao platiti PDV i njihove troškove. Ako ide EU Expressom, tebi dolazi obrađena pošiljka iz UK (iako ti i tu isporuči DHL). A DHL po svojem cjeniku naplaćuje 30$ dodatno za isporuku u teško dostupna područja (npr. otoci kod nas), ako te zanima imaju na sajtu po poštanskim brojevima koja su to područja.
|
Citiraj:
|
Samo izaberes taj DHL od 16$, to je EU i to je to. Ove druge opcije osim Kine mislim da više nisu ni dostupne...
|
Citiraj:
|
Meni su sa coolicool konačno vratili mobitel nazad, ja bi rekao da su mi poslali novi a naplatili kao popravak. Reklamaciju su uvažili tek kad sam digao dispute na paypalu.
|
Opasno se pocelo narucivati preko DHL u Hrvatsku, tako da su morali poceti dostavljati avionom direkto u ZG:lol2:
http://i.imgur.com/UBe2NqSs.jpg |
Jel bi imao netko volje poslikati kako izgleda potvrda o placenom PDVu i racun koji dobijete od Kineza kad kupite mobitel preko interneta. Bilo bi super kad bi netko imao verziju kupovine s DHLom koji vec uracuna PDV i bez DHLa kad se plati PDV na carini/Posti/gdjevec.
Hvala. |
Prije svega Carina će od tebe tražiti da im dostaviš PP ispis da mogu obračunati PDV. Onda ti Carina pošalje putem poštara svoj račun za PDV kojeg mu platiš i onda ti on da mobitel.
|
Banggood kupon
Pozdrav,
Svojevremeno kad sam kupovao tablet, našla se dobra duša koja mi je poklonila kupon za banggood.com. Jel postoje još ti kuponi i ima li još dobrih duša? HVALA! :lol2: |
Citiraj:
Kako ide preko DHLa, ovo što platiš 15-30E dostavu? Dobiješ od njih račun na kojem ima stavka PDV? |
Da, od Carine dobiješ potvrdu o plaćenom PDVu, jedino mislim da na njoj čak ne piše ime proizvoda u pitanju već nešto genericki kao "Artikl".
A kod DHLa iz EU ne dobiješ ništa, DHL iz Kine ima hrpu papirologije pa tu vjerojatno dobiješ i tu potvrdu... |
Znam da su se neki ovdje žalili da su zbog DHL-a morali nabaviti EORI broj (u principu HR+tvoj OIB) na Carini što ih je koštalo vremena i nešto novaca.
|
Da, eori je potreban ako se uvozi nešto dhl-om iz kine ili ne članica eu
|
Dali je netko dobio paket narućen od CHIGONA sa Alija, dali je imato dodatne troškove?
|
Meni navodno prema podacima sa DHL dolazi sutra. Ako bude troškova neću preuzeti pa neka se vrati nazad. Ne znam čemu dramljenje...
|
Kolko je proslo od narudzbe?
|
Naručen 25.8. Koliko je to točno dana ne znam i nije me nešto pretjerano briga. Imam pametnijeg posla nego svaki dan zbrajati kada će mi doći telefon...
|
imam jedno pitanje, frend želi uzeti mob od jednog tipa pa je naišao na jedan problem oko garancije. Dakle čovjek kaže da je kupio mobitel u Njemačkoj u Vodafoneu, ali tvrdi kako je garancija ostvariva i u RH u vodafonu ( tj partnerima vodafonea) pa me zanima dali neko nešto zna o tome? Hvala!
|
Koliko ja znam, gara se bez problema može ostvariti kod ovlaštenog servisa bez obzira koji ISP ga je prodao. Vodafone partner ovdje je VIP.
|
VIP... to sve ovisi na koga naleti. Meni VIP centar nije htio primiti uređaj jer nisam VIP korisnik, a kupio sam mob od lika koji je produljivao ugovor u lvanić Gradu. Mrtvo hladno su mi rekli "sami si ga šaljite u Agram, mi nemamo veze sa time jer niste VIP pretplatnik"...
Tad sam rekao da na VIP ni mrtav ikada... pa ni tada :) Tako da treba dobro provjeriti jel bi VIP to zaprimio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:59. |