![]() |
|
|
|
@Zvonac sačekaj do kraja 11 mjeseca ćeš imat kristalnu sliku što se tiće kamere na Z5. Onda ćemo ocjenjivat :D
@trouble Pa ja to cijelo vrijeme tupim da oni neće dat mobilnu diviziju, dok god sve ostale koje su vezane na to (multimedija, PS, senzori...) imaju profita, a sudeći prema prognozama bit će to jako ljepo razdoblje za Sony. Uz to još su i otplatili Ericssonov udjel u bivšoj zajedničkoj kompaniji i sad idu bez tog utega. |
Jel mi možete preporučit kakav kamera app za Z3C?
Ne mora biti free al da barem onda ima odlične mogućnosti. Do sad sam koristil na lumiji njihovu pro cameru i bila mi je odlična. Za razliku od z3c imala je oku ugodno složene boje. |
Da,default kamera. Jenom sam ih nasnimio 5-6 i pucao u mraku u po danu i defaultna daje najmanje šuma i najbolju oštrinu gledano na kompu.
|
Citiraj:
Ozbiljan do smrti. Ja potvrđujem taj famozni "ljeva strana rub) |
Concept M već dobio update. DT2W je in :D
Inače, ovo stvarno leti.. Neka druga poboljšanja u update-u nisam zapazio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali baterija je osjetno bolja u standby-u.Doze izgleda šljaka. Ne javlja se ni mobile radio active bug, tako da je i u korištenju bolja. Prebacivanje s WIFI u Cellular data nije instant kao na Stock-u, evo to je recimo konkretan minus. Za sad, jer ovo je tek početak,ispravci se štancaju. Doduše ne znam koliko će "pokus" trajati, zadnji put je trajao mjesec i sitno. Kako god, da sad stane, ne pada mi na pamet vratiti se na stock L. |
Pa vjerujem da će isto oko mjesec-dva radit. U sredini tog procesa bi trebali push napravit oficijalne 6.0 kad već odrade dobar dio ispravki bitnih stvari.
|
Citiraj:
ajde više to.... |
Hm...
nije da je samo fotic los z5 compact touchscreen acting weird Citiraj:
|
Vidli smo to :D zar imaju poseban software za bele a poseban za ostale? :D
A glede fotića,proglašen je najboljim na svijetu...to kaj vi neznate slikat... :D |
Citiraj:
|
Novi build za z3c bi trebao biti stagefright fix? 23.4.A.1.236
|
Sony Xperia mobiteli
Citiraj:
Što je Tapatalk? :) Taj bug se vidi na Z5 compactu. Pogledaj i na mob.hr review. Desilo i meni uživo pa prebacio na PC. Review na Dxomarku ne uzimam za ozbiljno. Valjda znaš 30. Sempteber? |
Tapatalk je aplikacija za pregledavanje više foruma.
Bug sa zamućenom ljevom stranom je softverski definitivno, jer u nekoliko slika ja na svom uređaju toga nemam, a u nekoliko imam, tako da je sigurno softverski. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi shvatio :) Sa Tapatalkom sam odgovorio kao na kviz sa Trouble. Zato sam stavio na kraj smajl ;) Tapatalk je malo ograničen jer nekad vidiš krivo. Ja sam testirao Z5 compact u dvije boje i prisutan je. |
Ja te i dalje ne shvaćam... :)
Što si na kraju testirao? |
Kameru je testirao po svemu sudeći. Iako ne kontam zašto se mučio kad sam ljepo rekao da je to softverski problem. Čekam update za taj popravak pa javim. Onda testirajte ;)
|
Citiraj:
|
Pa ja ne mogu vjerovat, tepim tu Z5 premium već neko vrijeme i onda ovako brutalno useru kameru. Video snimanje je loše, preeksponirano je sve. Fotke su malo bolja priča, ali i dalje to nije ni blizu najjačim smartphone kamerama. Uvijek, ali uvijek kad najavljuju kameru da će biti neki boom, onda podbaci i kažu da će softverskim putem to rješit. I gotovo nikad ništa ne naprave, sramotno.
|
Da sad ja nesto komentiram o takvom (sramotnom, kako ti kazes) ponasanju slonija, odmah bi bio prijavljen i pao bi u nemilost druga :)
|
Citiraj:
Kume, sve testirao i prebacio slike na pc. Z5 nema problema. |
Citiraj:
|
Posto nabavljam z3 compact,do sada imao z1
Zanima me dali ima onu foliju na ekranu sa sony natpisom kao z1 i dali ima folijicu na kameri zadnjoj jer mislim da je neko pricao da ima i da je se moze skiniti |
Nema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |