![]() |
meni opet poceo gutat poruke na benru, tako da cu sad probat ovog novog fundovskog, i ako se i to to pocne desavat, ide nazad standardni rom
|
Jel moze neki link di da skinem adw launcher sto je na 4.1 fundowskom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
benru 4, nikakve posebne skripte, CPU na 600 Mhz
http://i46.tinypic.com/nquvmh.png a jade moj :lol2: |
ROSIE koristi antutu jel nesto ne stima sa ovom app tuning & benchmark na njoj sam dobijao rezultate koje sam kasnije googlajuci skontao da su ne moguci za nas sonic,kao sto je Fundowsky vec rekao i bio u pravu,naravno :respekt:
sad su rezultati vec realniji najveci score mi je bio 2229,uz 729Mhz,governor performance,V6 scriptu i jos sam u build.prop nesto mjenjao http://madteam.co/forum/tutorials/%2...kinkf5d7r42907 pa bih pitao naseg developera da li ovo ima smisla sto tamo pise ili je prazna prica ako mu nije problem da ovo malo pogleda mada znam da je sad zauzet testiranjem svog novog roma! |
Citiraj:
|
jel ima jos neko problem s fundowskijem 4.1 da mu ne radi quickpic?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
azuriranje rijesava problem, hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ili verzija 4.1.1 s riiješenim problemom - nema huawei, ima quickpic |
Ima li neke bitne razlike između korisničkih i sistemskih aplikacija, osim što se sistemske ne mogu update-ovati sa marketa i deinstalirati standardnim metodama? Ja sam quick pic stavio kao korisničku aplikaciju i fino radi.
|
Citiraj:
|
vidim da si za 4.0 imao full i clean verziju, koja je ova 4.1? hvala :D
|
Citiraj:
|
ne radi ni google search
inace mi se svida, treba jos malo duze testirat da vidim koliko mi baterija traje |
Citiraj:
|
Jel ima nekom da SmartassV2 governor ne radi kak spada? Bacim mob na sleep, baterija se zagrije, pogledam na CPU Spy i vidim da je procesor ostao zakucan na 600 MHz...
EDIT: Očito malo radi, malo ne radi kak spada. I da, nakon 2 mjeseca sam tek skužio da SMS i mailovi ne vibriraju dok je mob na silent mode (benruv4). |
|
Pitanje u vezi 3G. Dali samo meni ne radi internet 3G na ovom mobu ili(Tele2)???
Probal na vecini romova! 10x |
meni radi uredno na svakom romu kojeg sam isprobao
si probao rucno unest postavke od tele2? |
Citiraj:
edit:http://img6.imageshack.us/img6/4493/...2090512322.png |
u zadnje vrijeme pokusavam slozit backtrack linux distribuciju koju su slozili za arm procesore na androidima i na skoro svakom androidu radi....samo za 8650 ne postoji nikakva dokumentacija ili instalacijska skripta..pa ako netko mozda zna da li moze to profunkcionirat na huawei-u neka javi...
|
koliko vidim youtube aplikaciju ne mogu skinuti a ni gledati videe u operi nego samo u huaweijevom browseru
|
adw launcher ex
vec par puta ne znam kako sakrije mi se dock bar i jedini nacin da ga vratim jeste da temu drugu postavim . nekako mi se sakrije ne znam sta napravim na telefonu a ne znam kako da ga vratim ? u cemu je caka |
ekipa, ima neko apk od starije verzije hak aplikacije koja radi na u8650? ova nova sa marketa nije kompatibilna i ne moze se skinut, nasao sam je na blackmartu i skinuo ali ne moze se instalirati...
ako netko ima bio bih zahvalan da je uploada i ostavi link ovdje ili posalje na pm, svejedno :) edit: takodjer ako nije problem da netko tko ne koristi benru v4 cyan pogleda na play store da li je moze skinuti i instalirati, moguce je da je problem i do roma... |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: hehe, bravo googleovci... Aplikacija nije kompatibilna s vašim uređajem Tele2 HUAWEI U8650. Sva sreća da imam stariju verziju aplikacije koja radi... Citiraj:
|
radi ovaj youtube ;)
još jedno pitanjce, vidim da kad instaliram neke aplikacije koje sam prije imao npr, sad ne mogu prebaciti na microsd, nego ostane instaliran bas na mobu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |