![]() |
Jel zna netko gdje nabaviti spliter kabel za RGB? Sve san pretražio i nigdje naći. Ako je EU onda skupa poštarina, kinu bi za sada izbjegao, a u HR ko da ne postoji.
Tražim ovako nešto 1-5 https://www.amazon.com/RGB-LED-Light.../dp/B071DHPXDT |
Proguglaj CoolerMaster PWM Hub. Ako ti odgovara, javi, pa ćemo nešto iskemijati.
|
Fractal Define 7 Series
https://www.fractal-design.com/intro...d-define-7-xl/ gledam nasljednika moje šestice, isti drek |
Uh, ja tražim inače kućište.
Ovo bi moglo biti to :D Ovo s bijelim unutra. Odlično. |
Citiraj:
|
Odlično, thnx. Malo skupa poštarina s obzirom da je kabel al ok bar je iz EU :)
|
|
I koliko će koštati, 1700 kn?
|
A sumnjam da će biti ispod 150-170EUR, iskreno.
Previše uglavnom. R5 mi smeta što nema PSU cover. |
I dalje su to inkrementalna poboljšanja u odnosu na R5/R6, a GamersNexus je u recenziji potvrdio standardne termalne probleme kod ovakvih kućišta, zbog pregustog prednjeg filtera, vrata koja ometaju airflow i bezveznih ventilatora.
https://www.youtube.com/watch?v=XeTxUjUrw4A |
U Fractalu su popizdili skroz s cijenom tih zastarijelih kucista. Po ovoj sad cijeni postoje bolje i jeftinije alternative za bilo kakvu namjenu kucista...
|
Anša brate, daj molim te linkove na te kištre koje spominješ. Hvala.
|
|
Čekaj čekaj, jel ovo skoro potpuna kopija LianLi 011D? :roller:
|
Identična osim front panela :D kakvi likovi :D
|
Jel' se to meni čini ili se na ovoj slici nalazi sistem sa 2 mbo?
|
|
Kome to treba i čemu? Dr. Jekyll & Mr. Hyde PC :D
|
Meni, meni, ali ja to vec imam u TT W200 :).
Nego nevidim gdje im je mejsto za drugo napajanje ? Dva systema sa jednim napajanjem ? |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
Jer su im linkovi "where to buy" užasni. |
Btw, ovaj Metallicgear je Phanteksov subbrand kojeg su osnovali da mogu kopirati druge proizvođače bez da blate vlastiti brend :D
|
Kakav lošinj, a Phanteks mi je bio "kul" brend, solidna kućišta i ideje. Ovo je baš jadno kolika je kopija :D
|
Ništ čudno ni novo za sve te čang-šlang firme, pa Thermaltake je odavno pokral sve što se da od ostalih proizvođača i dan-danas se dižu u nebesa kao jedni od najboljih/najkvalitetnijih.
|
Koliko se ja sjećam, TT je godinama bio na lošem glasu zbog nekvalitetnih i loših kućišta.
|
Je, još uvijek je to isti onaj kič ko otprije 10+ godina, samo kaj su sad svi u istoj igri, pa više nema neke razlike.U slučaju da netko osmisli uistinu inovativno rješenje, promptno se kopira, krade i kupuje, te kasnije prepakira kao vlastito.:)
|
Citiraj:
nije za ovu temu je moguće spojit u loop 3 radijatora i 2 pumpe ili 3 radijatora i 1 pumpu mislim da bi to bilo preslabo,ili 3 radijatora i 3 pumpe. |
Za tih 20€ razlike ipak bi išao na provjereno. Sa 011 Dynamic ne dolaze ventovi, ne znam za ovo.
Što se tiče loopa može se spojiti i više pumpi, ali ekipa to puno češće radi zbog redundancije nego zbog povećanja protoka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |