PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

panda505 04.11.2013. 16:50

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2489378)
Inače, puno sam čitao o AP Taricu na topu, i dosta ljudi je reklo da je op.

Ali nikad nisam probao :(

ok, imao je 2/2/1 nakon 15 minuta

ali je pri tome i popljugao outter turret i pola innera

tak da, to me i nije dojmilo previše

Mommistake 04.11.2013. 17:05

Ma znaš kak to ide ;)

Svakog champa treba 1. znati, a 2. AP taric je bio jak u 2. sezoni..

panda505 04.11.2013. 17:31

Pa ja 'ebeno ne vjerujem :roller:

dođem ovamo rantat zbog tog lossa (koji me btw koštao -8 što me jako začudilo)

jedan win = panda is in promos for platinum :D

sa 79 LP :D :D

Ludnica! :lol2:

Mommistake 04.11.2013. 17:32

Ajde, držim fige, možeš ti to ;) 100% sure ;)

X-Plosiv 04.11.2013. 18:06

go champ my next child will be panda
or called panda

^^

panda505 04.11.2013. 22:45

i ja moram u promociji dobiti kretena koji želi testat sivir na midu :nono::nono:

EDIT: i naravno šlag na tortu u 5. i zadnjem gejmu su 2 kretena koja se posvade oko toga tko će supportat :)

da bi jedan drugoga iztrollal :)

ova igra je nekad baš milina

ajmo sad natrag na 90LP

win32 05.11.2013. 01:54

Samo jedno pitanje, da idem na West ili na Nordic&East? :kafa:

Sta je bolje/losije/sta vec?

X-Plosiv 05.11.2013. 09:13

Citiraj:

Autor win32 (Post 2489644)

Idi na EUNE, jer EUW ti ima problema masu, plus kada dođeš na lv 30, imaš dosta nas ovdje s EUNE, više nego s EUW :)

Mommistake 05.11.2013. 10:08

Citiraj:

Ja bi iskreno išao na EUW, ali tvoj odabir...

Ovdje nas je puno s EUNE, i super smo ekipa :D Cheers :)

HAL 05.11.2013. 10:51

Citiraj:

EUNE uvijek. Ja sam na EUW i to je najgori server ikad, konstantno se ruši, lagovi, itd.

win32 05.11.2013. 11:48

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2489711)
Ja bi iskreno išao na EUW, ali tvoj odabir...

Ovdje nas je puno s EUNE, i super smo ekipa :D Cheers :)

Cekaj, isao bi na EUW, a opet tu je puno ekipe s EUNE i "super ste ekipa"? :stoopid:

Moze netko dati pluseve i minuse...ili nesto slicno tome?

Tek sam instalirao igru pa zato pitam, a i po svemu sudeci cu je kao i neke ostale igre igrati na duze staze pa da ne zeznem odmah u startu.

Mommistake 05.11.2013. 11:52

EUW, puno više laggova, zakrčenost servera, rušenje ali veći broj "PRO" ekipe, i streamera i skill malo viši (ali i o tome bi se dalo raspravljati)... Nemaš poljaka, rusa, čeha... Ali opet ekipa s EUW kaže da im je pun k. španjolaca i francuza...

EUNE: Super ekipa s foruma, puno Hrvata, rijetki problemi s serverom, puno poljak i čeha, po meni najgori igrači ove igre...

Problem ove igre je da ti možeš biti u bronze npr. i biti igrač za platinum, ali nemožeš sam, ovisiš o druga 4 igrača, i dešava se to da pobjeđuje onaj ko ima manje "debila" u ekipi...

Sad znam 2 dobra frenda, jedan je plat I, drugi Diamond III, i oboje su se prebacili s EUW na EUNE, jer su već dobili par warninga za ponašanje, pa su se prebacili jer se brišu ti warning-i... I kažu da je EUW puno bolji šta se tiče skilla. Da su tamo jednostavno bolji igrači.

A opet s druge strane sam čuo od milju ljudi da je podjednako.. Tako da o tome nemogu ništa tvrditi s potvrdom.

Samo ti kažem, ako češ ići na EUW i neće ti npr. ići od početka, htjeti češ ići na EUNE i mrziti frenče i španjolce iz dna duše, i obrnuto.
Ako se hočeš zezati, igrati tu s nama, etc. dođi na EUNE i uživaj ;)

Guls 05.11.2013. 12:58

EUNE ima bolji ping. Koliko vidim i nije prenatrpan kao EUW. Odaberi EUNE, trust me.

X-Plosiv 05.11.2013. 14:44

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2489765)
EUW, puno više laggova, zakrčenost servera, rušenje ali veći broj "PRO" ekipe, i streamera i skill malo viši (ali i o tome bi se dalo raspravljati)... Nemaš poljaka, rusa, čeha... Ali opet ekipa s EUW kaže da im je pun k. španjolaca i francuza...

EUNE: Super ekipa s foruma, puno Hrvata, rijetki problemi s serverom, puno poljak i čeha, po meni najgori igrači ove igre...

Problem ove igre je da ti možeš biti u bronze npr. i biti igrač za platinum, ali nemožeš sam, ovisiš o druga 4 igrača, i dešava se to da pobjeđuje onaj ko ima manje "debila" u ekipi...

Sad znam 2 dobra frenda, jedan je plat I, drugi Diamond III, i oboje su se prebacili s EUW na EUNE, jer su već dobili par warninga za ponašanje, pa su se prebacili jer se brišu ti warning-i... I kažu da je EUW puno bolji šta se tiče skilla. Da su tamo jednostavno bolji igrači.

A opet s druge strane sam čuo od milju ljudi da je podjednako.. Tako da o tome nemogu ništa tvrditi s potvrdom.

Samo ti kažem, ako češ ići na EUW i neće ti npr. ići od početka, htjeti češ ići na EUNE i mrziti frenče i španjolce iz dna duše, i obrnuto.
Ako se hočeš zezati, igrati tu s nama, etc. dođi na EUNE i uživaj ;)

Gledaj, 2% od kolko miliona igrača igra s PRO. A isti su kao i challengeri na EUNE samo je razlika u tome što su poznati.

A što se tiče razlike na serveru, podjednaki je skill.

Igram na EUW Gold 2 i osjećam se kao da mi je tutorial tamo, a igrao sam bio i na platinum levelu tamo i isto je kao i na EUNE. Sam lik koji je top 1 na EUNE i ima i challenger na EUW i što sve ne je isto rekao - skill je isti.
Samo što tamo može se reći da 0,2% igrača je "malo bolji" skill.

Baš sam pričao s elo boosterima koji dižu i na EUW i EUNE, i to ne silver-gold, nego i platinum-diamond, i kažu mi da je ista stvar da li moraju tamo boostati nekog ili ovdje.

Jedino što se može reći da je tamo možda community mrvicu bolji nego na EUNE.

Ali na EUW imaš masu lagova i problema...svako svome, ali kažem ti iz iskustva.

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2489765)

Ma naah, kažem da uzmeš Assasina i carryati ćeš game lako.

Evelynn, Rengar, Zed, Jax, gg wp

panda505 05.11.2013. 15:17

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2489868)
Ma naah, kažem da uzmeš Assasina i carryati ćeš game lako.

Evelynn, Rengar, Zed, Jax, gg wp

potvrđujem ovo za Jaxa :D

to je vražja životinja koja se nemože zaustaviti

Mirkopoter 05.11.2013. 16:10

Singed i Udyr su životinje koje se ne mogu zaustavit, ali doslovno

Jax je samo lik s 3 prsta :D

panda505 05.11.2013. 16:41

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2489908)
Singed i Udyr su životinje koje se ne mogu zaustavit, ali doslovno

Jax je samo lik s 3 prsta :D

xplosiv je govoril' o assassinima ;)

Singed i Udyr to nisu

panda505 05.11.2013. 23:14

You can call me Mr. num

Plati-num :goood::goood:

YEAAAAAAAAAAH!

http://www.pohrani.com/t/3X/aw/dXFrxX/1/plat.jpg

ali ovo najviše odskače od svega :D

http://www.pohrani.com/t/m/bx/4ppNaNXp/fiddle.jpg

Mogy 05.11.2013. 23:20

Svaka čast panda :chears: :) Samo tako nastavi i u Diamond ćeš ubrzo :D

panda505 05.11.2013. 23:21

Citiraj:

Autor Mogy (Post 2490124)
Svaka čast panda :chears: :) Samo tako nastavi i u Diamond ćeš ubrzo :D

Ma jok, tolko dobro igrati ne znam :D

a i nemam više vremena xD

doctorg 05.11.2013. 23:25

:goood: čestitam..

koliko je statistički potrebno da se napreduje iz divizije u diviziju?
i dal se divizije mogu preskakat, recimo da iz bronze se odma dođe u gold?
kakav je sistem? (recimo ako netko ima po nekoliko desetaka winova zaredom ili je nebitno)

Mogy 05.11.2013. 23:27

Citiraj:

Autor doctorg (Post 2490128)
kakav je sistem? (recimo ako netko ima po nekoliko desetaka winova zaredom ili je nebitno)

Upravo tako, ako pobjeđuješ puno gameova zaredom kao što si rekao npr deset, može ti se dogoditi da u promociji npr recimo za silver IV skočiš u silver II ovisno o tvome mmr-u :chears:

panda505 05.11.2013. 23:28

Citiraj:

:goood: čestitam..

Statistički, kako jeben izraz u još boljem pitanju :D :D

npr. meni je za prolaz iz Gold V u Gold IV trebalo 6 gameova -4 do 100 LPa i promocijskih gameova (dobio +26 po gameu) i 2 promocijska

to je bilo 6 straight winova
preskakat se tier ne može (npr. da iz Bronze dođeš u Gold), barem koliko sam ja upoznat

ali zato možeš preskakat divizije

npr ja sam bio u Gold IV, došao do promocijskih, pobjedio i bacilo me u Gold II

xGAME 05.11.2013. 23:45

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2490120)
You can call me Mr. num

Plati-num :goood::goood:

YEAAAAAAAAAAH!

http://www.pohrani.com/t/3X/aw/dXFrxX/1/plat.jpg

ali ovo najviše odskače od svega :D

http://www.pohrani.com/t/m/bx/4ppNaNXp/fiddle.jpg

Welcome :D

Citiraj:

Sve ti to zavisi o tvom pravom elou (MMR), ljudima protiv kojih igraš, dal igraš duo ili ne, itd.
Sve negdje ispod diamonda ćeš dobivat otprilike 20 bodova. 20-26 češ dobivat ako winaš redovito. Manje od 20 ako ti je prosjek < ili = 50-50.
Također što si više gejmova odigrao u nekom tieru to ćeš teže izaći iz njega kada uđeš u prvu diviziju tog tiera (veteran status xD).
Tierovi se ne mogu preskakati, samo divizije. Potreban ti je dobar win streak kako bi preskočio.

panda505 06.11.2013. 00:19

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2490133)
Welcome :D

welcome to hell ili ? :D

i da, ovo je očito novi tier :D

vidim svi imaju onu newcommer zvijezdicu kraj profila i u Divizijama 4-3-2-1 nema žive duše :lol2:

Tacos-Buritos 06.11.2013. 00:40

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2489868)
Gledaj, 2% od kolko miliona igrača igra s PRO. A isti su kao i challengeri na EUNE samo je razlika u tome što su poznati.

A što se tiče razlike na serveru, podjednaki je skill.

Igram na EUW Gold 2 i osjećam se kao da mi je tutorial tamo, a igrao sam bio i na platinum levelu tamo i isto je kao i na EUNE. Sam lik koji je top 1 na EUNE i ima i challenger na EUW i što sve ne je isto rekao - skill je isti.
Samo što tamo može se reći da 0,2% igrača je "malo bolji" skill.

Baš sam pričao s elo boosterima koji dižu i na EUW i EUNE, i to ne silver-gold, nego i platinum-diamond, i kažu mi da je ista stvar da li moraju tamo boostati nekog ili ovdje.

Jedino što se može reći da je tamo možda community mrvicu bolji nego na EUNE.

Uf pa baš je u tome i razlika izmedu eu-westa i eu-easta, slazem se da su sve ostale divizije podjednake, ali upravo je najveca razlika u high diamondu i challengeru.
Vjeruj mi eu east challenger i high diamond je tesko smece(dobro mozda sad malo pretjerujem al u odnosu na west je), znam jer igram tamo i mogu ti rec da je puno high d1 igraca i cak neki dio challengera prilicno losi.

Just my 2 cents, pls no copy pasterino.

X-Plosiv 06.11.2013. 00:50

Ne znam za High D1-D2 i Challenger na EUNE/EUW, ali od onog što mi govore svi kažu da je isto, i to dosta njih koji igraju i na jednom i na drugom.

Ali pošto je jako malo vjerojatno da će doći do tog nivoa, neki odigra radije na EUNe di neće imati problema s serverom, a i isto mu je.

Tacos-Buritos 06.11.2013. 01:19

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2490153)
Ne znam za High D1-D2 i Challenger na EUNE/EUW, ali od onog što mi govore svi kažu da je isto, i to dosta njih koji igraju i na jednom i na drugom.

Ali pošto je jako malo vjerojatno da će doći do tog nivoa, neki odigra radije na EUNe di neće imati problema s serverom, a i isto mu je.

Ko ti je to reko bas me zanima :) ako nije tajna ofc

Uglavnom d2 nema veze sa high elo-m, d5-d2 sve je to isto, govorim za d1 50+ bodova i challenger.
Al da ak ne mislis igrat ozbiljno competitive, prakticki ti je isto na kojem si serveru, s tim da eu east nema ni blizu problema kao west to bi bio logican izbor.

X-Plosiv 06.11.2013. 01:40

Citiraj:

Autor Tacos-Buritos (Post 2490156)
Ko ti je to reko bas me zanima :) ako nije tajna ofc

Pa evo primjer je Tidius koji je n1 na EUNE, bio je njegov AMA što već na Redditu, i sam je rekao da ne vidi nikakvu razliku.

Ako misliš igrati kompetitivno, onda da - EUW je bolji odabir.

micek_kc 06.11.2013. 03:16

Ranked je iskljucen pa sam isao malo probati sa Sionom full crit :)
Znaci crit/crit damage rune,phantom,trinity,infinity,shiv i hydra...

200 farm,preko 3500hp i 380AD...5shot nasusa pod ultijem,samo skacu 1000 critovi :lol2:
fun fun fun :roller:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51.