![]() |
Citiraj:
EDIT: lol. bit ce red držat manje temu otvorenu prije odgovaranja na post neki. |
Citiraj:
Citiraj:
|
The Walking Dead opet fenomenalan!
|
Ha? Pa niš se nije dogodilo. Ko propusti ovu epku, nije niš propustio.
|
Citiraj:
|
TWD opet koma epizoda za mene.
Spartacus super epizodica :) Mislim da je kraj na vidiku :) |
Citiraj:
Prošla epka je barem imala epic zadnju scenu. :D |
Dobro sredina sezone je, naravno da se ne dogada nista posebno, al zato iduca il ona iza...heavy artillery :D
|
este mi usrali epizodu samo sa piskaranjem ;D
|
Kod TWD-a treba gledat samo zadnjih 5 minuta. Prvih 40 je bacanje vremena.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo ovako, imaš seriju tipa Breaking Bad. U takvoj seriji niti "muha epizoda" ne smeta. A ovdje je samo natezanje. Sezona 1 je još uvijek nedostižan san. Zombie apocalypse. Ja idiot mislio nakon kaj je Shane rikavela da će ovo negdje krenuti ali eto. Idemo dalje. :D Fala Boug tipki za +5 sekundi pa mogu premotati teleće poglede. |
Citiraj:
|
Citiraj:
jednostavno za reci -da je TWD krenuo sa drugom sezonom, onakve kvalitete i onakve nelogicnosti i gluposti na jednom mjestu - nebi izdrzala trecu epizodu. ovako gledam samo jer je jedina takva serija, pa koliko bila losa - gledam ju. ali fenomenalna je davno prestala biti, davno davno. Citiraj:
tako da ocito nas djece ima ovdje vise koji piskaramo gluposti i trebao ici na bug. ja bi barem napisao bag, ali ajd............ to sam ja. nego, s obzirom da imamo jako slican ukus i cjenjenje materijala, @Mad_Duke - kakav je shameless? nisam gledao jer eto - nisam, no moram pitati, kakva je serija? vidim da ima UK i USA verzija, razlike? jel ista tematika ili? preporuka ili? |
Shameless US je genijalna. Probao gledati UK, ali nije mi sjela (to se skoro nikad ne događa :D ).
Mislim, nije genijalna, nije Breaking Bad, prva sezona Wirea ili tak neš. Ali je jako sirova i baš zato mi paše. Da ne velim kako se znam odrapati od smijeha :D |
da, par ljudi mi je reklo da je tako, sirova :). meni ne smeta, samo da je kvalitetno............
|
Once Upon A Time mi postao naporan, al zato mi je Grimm sve napetiji. TWD mi je tak, kaj ja znam... Počeli su treću sezonu super, sad postaju lagano bezveze. :/
|
Citiraj:
E za EPIC boya,njemu je sve epic čega je fan pa se nema smisla uzrujavat....COD je najbolji primjer :D |
:chears:
necu se uopce zamarati, ali ima i par posjetnica sa nogometa - klik :). pogledao jucer dalje spartaka, drugu epizodu. stvarno zadovoljan, jer kada se pogleda, epizoda je preko 50 minuta. bez reklama i slicnih dodatnih minutaza, a vrijeme prode kao 15 minuta :). |
Neznam ako je bila spomenuta serija Black Mirror ... uglavnom, na trenutke dosadno, ali sve u svemu interesantno i pravo osvježenje u ovom sivilu gluposti.
|
Citiraj:
Druga sezona je počela oke, da bi druga epizoda rasturila skroz. Odlično. Treća epizoda je isto bila dobra. U svakom slučaju jako dobar komentar našeg društva/vrijednosti. |
Potpis na rečeno.
|
Justified ..za sad 4. sezona je:care:
|
Citiraj:
BTW. Breaking Bad u 1995. stilu :P http://www.youtube.com/watch?v=ZFjsO...&feature=share |
Neki dan naletija na Twin Peaks (1990–1991) pa se sitija da ja i ta serija imamo neriješene dugove iz prošlosti.
Naime ka dite san to gleda i ima traume od toga, em nisan ništa shvaća, em bi se usra u gaće od straja:D Sad kad san pogleda se više nisan boja, ali dosta je toga ostalo neshvaćeno, odnosno "u zraku". Osobno nisan fan takvih krajeva, šta ja znam, mogu prožvakan kraj Sopranosa, ali ne volin ove mistične radnje za koje google ima indeksirano po 1000 stranica sa "Twin Peaks explanation" šemama. Ne kažem da to ne valja, samo da to ne volin, kad vidin "Mystery" među tagovima serije očekujem nekakvu miseteriju ala u danskom Forbrydelsen ili američkom The Killing (jer obe imaju sličnu radnju, ubojstvo djevojke), a ne da ću morat guglat objašnjenja i teorije:D Doduše nisan ni gugla, iman svoje "objašnjenje" viđenog i to mi je ok... Van toga, prva sezona je vrhunska, druga sezona je ajme majko... 10 novih likova od kojih nijedan nije donio nikakvu kvalitetu, masu glupih dijaloga, scena, ma i kompletnih epizoda, jebena sapunica, da nije snimljena druga uopće, preporučija bi seriju svima, premda je u 2013 "teško" gledat nešto iz '90 (vjerojatno prva serija koju san na PCu ikad gledao u 4:3:)), ali druga sezona po meni jako kvari ukupni dojam, od tih 22 epizode sam skoro u njih 20 zaspao, zadnja je priča za sebe, ali ovo prije je ajme majko... Sve u svemu gledljivo, koga zanima priča, te vjerovatno vrlo zanimljivo ljubiteljima luđaka David Lynch, al njima ne treba reklamirat seriju, oni su ionako već pogledali, više puta:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao Spartacusa ovu zadnju epizodu...
Sve bolji i bolji ide :) A kraj ne tu :( |
gleda tko možda supernatural,vidio par puta na tv-u,dopalo mi se,pa sad gledam 5. sezonu..
|
Supernatural mi je odlična serija do 5. sezone. Sada reda radi pratim, ali od 6. sezone mi je bzvz. Trebali su tu završiti IMO.
|
The Walking Dead, blah, opet ništa. Pomisliš, bude neš al zajeb. Preostale još dvije epke, valjda će se neš izdogađat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |