![]() |
|
Citiraj:
|
Zapravo sam mislio na taj ClipOn samo mi je i ovaj bio poznat pa sam se njega prvo sjetio... No svaki thule je bolji pa nije ni bitno koja je brojka :)
|
Gledam si uzeti biciklu i ova mi je zapela, makar mi je to malo puno love, 8000 kn.
Jel vrijedi to toliko? http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...062e46c5a2.jpg |
Imaš popis dijelova ?
|
Citiraj:
Evo link gdje je lista |
Ima dobre komponente, ali vilica i kola nisu na razini.
Radije uzmi neki sa Deore/SLX opremom i Rebom. |
To što si mi sad rekao je za mene znanstvena fantastika :D
I kako su mi dečki u dućanu rekli, ta bicikla je takva kakva je iz kutije |
Nije ujednačena, ima višu klasu komponenti (mjenjači, pogon) a dosta osnovna kola i vilicu koja ima osnovni primitivni damper i teška je jer ima čelične a ne aluminijske noge.
Vilica i kotači su ti dosta bitniji od mjenjača i svejedno ti je imaš li deore, slx ili xt dok je među vilicama i dobrim kotačima puno veća razlika. |
Zahvaljujem se na objašnjenju :)
|
I tih 8500kn je debelo previše, za te novce možeš naći rabljenih relativno malo korištenih karbonaca sa puno boljom opremom.
Recimo http://bikemarkt.mtb-news.de/categor...l&f_wheel_size[]=29 |
Citiraj:
ali to je sve van hrvatske |
Ako je netko upućen, trebala bi mi okvirna procjena slijedećih dijelova:
Prednji mjenjač - Sram DFG324 Stražnji mjenjač - Sram SX5 Stražnji mjenjač - Sram 3.0 Ručice mjenjača (sa sajlama) - Sram SX4 Kazeta od 8 brzina - Sram Sve od navedenog je praktički nekorišteno. S obzirom da vozim single speed već nekih 8 god. nemam ideje koliko bi to vrijedilo, stoga bi dobro došlo nečije mišljenje. |
Kako napreduju pripreme sa sezonu? Jos malo i bit cemo nezaustavljivi...
|
jos uvijek cekam kompletan izvjestaj oko ozljede i oporavka gospodina Irvina. izlgeda da ce biti obecanje ludom radovanje :D
|
Treba mi preporuka između 2 bicikla 1) Trek 4300(model 2012) vs. 2)Cube Attention 27.5(model 2014) razlika u cijeni je minimalna (cca 200-300kn) a po meni Cube ima malo bolje dijelove?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam jel primjereno ali .... prodao bi svoj Cube analog 29er 2015
Kupljen u trgovini na linku 25.06.2015, vozio ga većinom cestom tijekom ljeta, od tada mi stoji a ja se gojim :( U stanju je kao novi, veličina je L, dva seta guma, prodao bi ga za 3700kn. Slike na upit, dogovor oko dostave. |
Citiraj:
Kruha i pedala! :zdero: EDIT: oćemol fudbala? :D:D:D |
Irvine nakon tog pustog oporavka ima da odpedalaš lojstek ispod 30 min :lol2:
|
-- brisati --
Već ću negdje na drugim forumima naći odgovor. |
pozdrav,
moze pomoc,uskoro idem uzet bike, gledo sam uglavnom trekinge, ovaj mi je zapeo za oko, sad jel ima nesto bolje od ovog u tom cijenovnom rangu? http://tct-author.hr/tct/detail.php?art=793 |
za 2800 ima fuji traverse u beciklinu.
|
R 2 R
This is my Road2Recovery, al nisam jedini MTBroadie
...sad sam na cca 97,5od100...čim dođem na 98od100 ide raporat :chears: |
Bravo Irvine, ja danas obavija jednu vožnjicu od 130km sa 2000m uspona, nije loše :D
Definitivno blagotvorno za MTB kondiciju. |
Pozdrav,
Slabo znam o biciklama pa bih vas molio preporuku za bicikl do 3500kn ( MTB ). Rodak mi ima Trek 4300 pa sam tako nesto gledao. Visok sam 180cm. Koji je najbolji nas web shop za bicikle? Hvala. :) :chears: |
trek marlin 5, kreidler dice 3.0, fuji nevada 1.9, tek 3700 s mehanickim disk kocnicama, ....
probaj u beciklinu u cakovcu ili prelogu. |
Citiraj:
:chears: |
Pozz svima!
Trebao bih procjenu vrijednosti mog bajka pošto ga se moram riješiti. Radi se o Koni Dew, model 2009. https://static.evanscycles.com/produ...940-9999-1.jpg Bicikl ima upgrejdanu opremu, sve je XT osim čeljusti kočnica koje su orginal Tektro i ručica kočnica koje su Deore. Dakle, XT srednji i zadnji pogon, kazeta, lanac i ručice mjenjača. Jako je malo vožen, nikada padano, ali je stajao jednu zimu na balkonu pa je većina vijaka navukla malo hrđe. Prošle godine u proljeće je napravljen servis i sve je ostalo OK. Možda bi trebalo zračnice zamijeniti. Što mislite koliko mogu dobiti za njega? Thx! |
Evo kako se bliži lijepo vrijeme, a bic je spremljen u sobi, zanima me kaj bi bilo dobro napraviti prije prve vožnjice (osim naravno napumpat gume :D ). Hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |
|