![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Irvine, vidim ciklokros u tvojoj budućnosti :D
|
Poznavajući njega, nakon mjesec dana sa ciklokrosom počet će trailse s njime odrađivati u smislu Chris Akrigga :D
|
Citiraj:
|
Kad se neki dižu iz pepela, evo i mene :D Zaboravio sam kak mi izgleda bajk, al zbog Vuce bi ga izvuko iz mrtvih i ponovno zajahao, no homo.
|
E pa to bi bilo jako lijepo, jednu masovku napraviti.
|
Evo i mene, davno je to bilo kada smo išli na vožnje. Ukratko, niš se ne vozim. :D
Valjda me neko božićno ludilo lovi i imam višak slobodnog vremena pa sam počel malo vrtit doma - nije fotošop :D http://i.imgur.com/2r2RIRbs.jpg Bilo bi lijepo da opet odvozimo, 2011. je bila davno. |
Citiraj:
Taman ti imam gume for free :D. Mada se tebi treba shock popravit, ono tanko govno je prdnulo u rosu. Citiraj:
Citiraj:
2011. ste došli Rudari i razbacali se po 57ici ? Isuse koji je to bio epica fail... |
Evo jedne za nostalgicare, 6.1.2012.
View post on imgur.com Sjetio sam se izvaditi memorijsku karticu iz prastare razbijene Nokie, a gore fotki sa Sljemena ko u prici. Izgleda da se kak spada vozi samo gerijatrija sa zenom i decom na grbaci :D |
Ovo je fakat epic.. Zadnji put sam na sljemenu bio cini mi se 4.1.2013.. Sad s 15kg vise neg tad bi rikno do gore 7 puta :D Good old times.
|
15 kila više haha
A bajkovi na slici kao da je 2002 :) |
Da, stvarno dugo niste nešto vozili.. Prije ste se pa skoro svaki dan dogovarali (valjda Sljeme i to) ali zadnjih možda godinu dana (ili više) ništa skoro.. Baš čudno..
|
Haha, na slici je frend koji je samo jednom išao na Sljeme sa mnom i to baš taj put :D
Još je i izginuo na 9tki. Ako dođe plinjara u auto, bit će sljedeće godine više vožnji i trka nego ove. Samo bi se onda valjalo i fizički pripremiti, a ne ko šaban ići i krepat na polovici trke :) |
...a ne'ko je i nazadov'o: https://www.dropbox.com/sc/kcggkbvuu...Du8nV71lGHJhFa
đe ste ALUminati? :D |
Citiraj:
U prvom planu Konan :CoolRamb: I'LL REK YA, SWARE ON ME MUM |
Jel se sprema kakva vožnja za tri kralja?
|
THIJAAAOOOO !
vidi i mene tu sa ekipom :D hahahha imam i ja starih slika gro :D sad odvinem gas pa odem gore :D mislim da sam zadnji put na sljemenu sa biciklom bio pretprošle godine. :( :beer: |
Citiraj:
Al' ako Danielzg ide, idemo svi :D ! |
moze!! onda SVI u 16h kod tunela..gore po cesti a dolje nekom kratkom..svijetlo nam netreba zbog snijega..
|
Hehe.
Prva, potecijalna grupna vožnja stare garde nakon cca 2+ godine i Danijel nas ne želi ni vidjeti :D Zakon. |
Hahaha...ma mi smo djeca trave i sume..tu vlada samo mir..
Plan je uspio...vec sam mislio da cu sutra morat na sljeme :D Onda cemo nes organizirati kad bude bolje vrijeme.. Ali lijepo je vidjeti da postoji volja za vraćanje stare pc-ekspert slave. |
Mučki provokatoru. I nemogu vjerovati da si odustao, pa ti si uvijek bio za vožnje, nebitno o vremenskim uvjetima, dobu dana ili godine, uvijek si bio gore u svojim plavim kratkim hlačama :D
|
Bile su narančaste sa grbom Dinama ;)
Ajde da jos nema ove ledene kise..Al ovo ubija..zaledi se prvih pol cm snijega i nemozes glatko prolaziti sa bajkom..nema leprsanja i nemozes se tako spustiti.. |
uf, za ovakav čvenk i ja se opremim pa doletim, wooHoo :zdero:
...bez štaka...a baš sam hteo da kažem da ako dođe u narandžastim gaćama ću da vrisnem... |
|
Aha. Eto i foto dokaza! Ipak si imao i plave!
|
|
Isuse tek sam sad vidio slike.
Narančasti Daniel i Čuki koji prodaje malo korišten pogon :D Pre-epik! |
Ne vidis dobro. To je slx kad mi je na devetki ostala kurbla na nozi. Odsarafila se :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |
|