PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

Tihomir111 18.01.2012. 09:23

Pitanjce, imam neki bug gdje mi se inžinjer klasa reseterira na default main oružje (neki mini kalašnjikov) iako svaki put promijenim na m4a1? Jel ima kakav fix za ovaj problem?

jopis 18.01.2012. 10:03

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2077585)
Pitanjce, imam neki bug gdje mi se inžinjer klasa reseterira na default main oružje (neki mini kalašnjikov) iako svaki put promijenim na m4a1? Jel ima kakav fix za ovaj problem?

Nije to bug, nego si na ruskoj strani, gdje ne možeš imati po defaultu američku pušku za spawn nego moraš ručno prebacit.
Kad si amer to se ne događa.

Bishop 18.01.2012. 12:50

Joj sto mrzim ekipu sa sniper skilz, u zadnjih 10 rundi, umirem konstantno od M98 sa holo sightom, lik iskoci iz ugla i paf, respawn...

R@zzoR 18.01.2012. 15:45

Citiraj:

Autor afterburner (Post 2077218)
ma znam...malo šale :)
Usput jedno pitanjce...koji vam je najbolji sniper? Jos jedino ta klasa mi je ostala "neistrazena".

QBU-88 :goood: koristim ga trenutno i extra mi je, nema bullet drop sve do nekih ~200 metara (ako koristis silencer ~150) na strike at karkand skines bilo koga odakle hoces s njime i HS (svaki drugi kill mi je hs) jedino me zivciraju ovi klokani sto krenu skakat kada pucam po njima, trebao si vidit jednog lika sinoc sto je izvodio.. treba to zabranit (vojnik sa 30 kila opreme na sebi skakuce okolo ko klokan)

Inace Strike At Karkand 1000 ticketa infantry only FTW :goood:

MAGARAC 18.01.2012. 15:47

Da bas to treba zabranit da se kamperima maksimalno olaksa posao. Ja isto skacem ko lud kad znam da me snajper cilja..

Visitor Q 18.01.2012. 15:56

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2077974)
Da bas to treba zabranit da se kamperima maksimalno olaksa posao. Ja isto skacem ko lud kad znam da me snajper cilja..

:goood:

a skak'o bi bome i R@zzo sa vrecom cementa u rukama da mu irl na nekoj cistini prozuji jedan 7.62 NATO pokraj glave :lol2:

JuiceBox 18.01.2012. 15:59

Citiraj:

Autor R@zzoR (Post 2077969)
QBU-88 :goood: koristim ga trenutno i extra mi je, nema bullet drop sve do nekih ~200 metara (ako koristis silencer ~150) na strike to karkand skines bilo koga odakle hoces s njime i HS (svaki drugi kill mi je hs) jedino me zivciraju ovi klokani sto krenu skakat kada pucam po njima, trebao si vidit jednog lika sinoc sto je izvodio.. treba to zabranit (vojnik sa 30 kila opreme na sebi skakuce okolo ko klokan)

A citajuci tvoje postove unazad mjesec dana ( nebitno koja tema ) , tebi treba zabranit pristup forumu na neodredeno, cisto malo rekreativno :kafa:. Njima treba zabranit da skacu s opremom a tebi ne da s kilometar lezis negdje u nekom grmu i pijes kavu i pises poruku dok snajpas ekipu i jos se ljutis sto skacu ? stvarno si pr0.

Vendetta 18.01.2012. 16:53

Citiraj:

Pogotovo ovi sa semi-auto snajperima.

Čuješ prozuji jedan metak od snipa kraj tebe, kreneš bježat u zaklon i odjednom dotični opali panični rafal od 5 metaka svuda okolo po zidovima itd... samo ne u tebe. Umrem svaki put, od smijeha naravno :roller:

Bishop 18.01.2012. 17:30

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 2077984)

a skak'o bi bome i R@zzo sa vrecom cementa u rukama da mu irl na nekoj cistini prozuji jedan 7.62 NATO pokraj glave :lol2:

Ak mislis na bf oruzja, koliko ja znam niti jedno nije 7.62 NATO (7.62 x 51) nego je kalibar ruski 7.62x54 (malo tezi, za snajpere, ak47 ima x39) :chears:

R@zzoR 18.01.2012. 17:43

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 2077984)

ma skacem i ja ali me nasmijalo kako je lik skakao kao budala jednu pola sata dok nije popio HS.

Citiraj:

Autor xulos (Post 2077988)
A citajuci tvoje postove unazad mjesec dana ( nebitno koja tema ) , tebi treba zabranit pristup forumu na neodredeno, cisto malo rekreativno :kafa:. Njima treba zabranit da skacu s opremom a tebi ne da s kilometar lezis negdje u nekom grmu i pijes kavu i pises poruku dok snajpas ekipu i jos se ljutis sto skacu ? stvarno si pr0.

zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala

OT: Najbolji score do sada.

Citiraj:

Nisam kamper, niti sam ikad bio, mozda u pocetku dok nisam pohvatao sve stao bi na nekih 200tinjak metara od zarista a sada se spawnam uvijek blizu borbe i trcim okolo trazim dobar zaklon jer dok snipas naravno ne mozes trcat okolo ko kokos bez glave i ubit nekoga bez ADSa

Šole 18.01.2012. 20:16

Citiraj:

Autor R@zzoR (Post 2078073)
Nisam kamper, niti sam ikad bio

Citiraj:

ma skacem i ja ali me nasmijalo kako je lik skakao kao budala jednu pola sata dok nije popio HS.

Znači ti si tih pola sata kempao i njega nišanio. :lol2:

A nešto ti je spm mali, a veliš da stalno trčkaraš okolo.

Edit: Ipak sam ja krivo to shvatio, ne trčkaraš ti da bi ubio nekoga, nego zato da bi otišao popit drugu kavu u drugi grm :D

Visitor Q 18.01.2012. 20:34

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2078065)
Ak mislis na bf oruzja, koliko ja znam niti jedno nije 7.62 NATO (7.62 x 51) nego je kalibar ruski 7.62x54 (malo tezi, za snajpere, ak47 ima x39) :chears:

vriiili ? :stoopid: vidi se da danas wikipedia ima blackout :D

da, slazem se da bf oruzja ne pucaju prave metke :fiju: samo se furaju na to :roller:

exempli gratia: G3A3, SCAR-H, M39EMR, MK11, M40A5, L96, M60E4 :kafa:

u svakom slucaju, hvala na poucku :chears:

JuiceBox 18.01.2012. 20:34

Citiraj:

zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala

Zato jer nemas niti jedan smislen i normalan post od OC, do gtx 570 i bf3-a.Uostalom tvoji statsi na BF3stats sve govore o tvom ne kempanju, 60 % vremena igras sa sniperom znaci da si za tim sve samo a ne koristan. I ne neserem po ljudima jer u ovih svojih 2200+ postova nikad nisam napisao vidi kak sam si kul graficku kupio prvo cu ju vozit na normalnim voltazama dok se ne razradi. Uostalom ovo je bf3 tema a neda mi se flejmat s nekim noname likom.Pocni igrat kako treba i ostavi se snipera.Ne samo da necu citati postove nego cu pocet iako nikad nisam koristiti black listu jer mi se proseri ne citaju , NHF.

@ svi . Dali ima ikakvo saznanje kad bi trebao i dali je na vidiku kakav novi patch? nisam igrao nekoliko dana pa nisam u toku.

R@zzoR 18.01.2012. 20:59

Citiraj:

Autor xulos (Post 2078254)
Pocni igrat kako treba i ostavi se snipera.
@ svi . Dali ima ikakvo saznanje kad bi trebao i dali je na vidiku kakav novi patch? nisam igrao nekoliko dana pa nisam u toku.

Pa sto fali sniperu? Dobar je za long range i spot tako da ostatak moze skinut nekoga koga ja npr ne mogu, ili ko mu je blize, radis support sa nekih 100m od flaga ekipi koja ga pokusava zauzet i spotas sve usput tako da sto ja ne skinem skine netko drugi. Neznam zasto svi toliko mrzite ljude koji igraju recon. Npr danas sam taman igrao i sa mavom snimao i imao nekih 20ak spot assista, mozda i vise (dobio 3 ribbona)

A sto se tice patcha nije mi nista dlao origin od 11. mjeseca.

jopis 18.01.2012. 21:05

Čak tri ribbona!?
Ma snajpanje je super, morat ću i ja probat, možda dobijem 4 ribbona :D

Sarcasm off - snajperu u bf3 fali puno toga. Koristan je jedino zbog soflama, ali i to je zavisno od konfiguracije terena na mapi, jer se brzo skuži i još brže razvali. U svemu ostalom, snajper klasa je totalno beskorisna i waste of time i waste of place za nekog normalnog i korisnog igrača na serveru koji bi igrao kao engi i popravljao vozila ili bio support sa ammom.
No vehicles serveri na velikim mapama, to neću uopće ni komentirati, nije vrijedno.

Bishop 18.01.2012. 22:29

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 2078253)
vriiili ? :stoopid: vidi se da danas wikipedia ima blackout :D

da, slazem se da bf oruzja ne pucaju prave metke :fiju: samo se furaju na to :roller:

exempli gratia: G3A3, SCAR-H, M39EMR, MK11, M40A5, L96, M60E4 :kafa:

u svakom slucaju, hvala na poucku :chears:

No frks, navika mi je, bavim se naoruzanjem od malih nogu, prije tablice mnozenja sam naucio koji kalibar u koji pištolj :D

Vidim ekipa se svadja oko snajpera, slazem se neke stvari iritiraju, ali imam svoje vidjenje situacije. Glavna stvar kod bf je da se treba priviknuti na situaciju, na istoj mapi u 4 razlicite runde sa istim ljudima mozda treba 4 razlicita pristupa imat. Snajperista ima 2 vrste, campera i onih nabrijanih sa holo sightovima sta idu u prvim redovima i ponasaju se ko da igraju quake s rail gunnom (i ne volim ih) ali poanta je da postoji taktika i team play koji mogu i tome stat na kraj.
Ja bi osobno sto se recona tice da nema refleksije sa optike, da imaju gullie suit i da imaju c4, uz ono sto vec imaju, ali i da je sway ogroman, dragunov je medju laksim puskama, a ima s optikom i napunjenim spremnikom preko 5 kila ziher plus dugacak je, tesko je s tim lamatat okolo, trcat i onda naglo stat i ciljat i stvarno pogodit gdje ciljas. Na taj nacin, snajperisti bi mogli sluziti za ono sto sluze i u real life, udimo realni, snajperisti sluze da pokrivaju neko podrucje i SPOTAJU ekipu i povremeno nekoga ubiju, a sad, kad netko wihinea radi toga jer je ko tenkre 10 puta utrcao u isti prostor gdje ga je ubio snajperist i nadao se da ce ovaj put uspijet, jbg, to ne sljaka. Medjutim, sranje je sto je bf ovakav kakav je, i vjerojatno se nece nista znacajno mijenjat osim sto ce mi nerfat abakana :D, pa tako ce i recon ostat nerazvijena klasa:(

Željac 18.01.2012. 22:48

ja sam igrao do danas sa snajperom :D
po meni na javnim serverima, i nema prevelike koristi od snipera. ni moj soflam nije nitko znao iskoristiti, niti sam imao ikakve koristi od spotanja itd.
jer ili svi zuje okolo i ne mari se previše.
dok klanski/ taktiziranje, snajper je po meni presudan.
zato sam se preuzeo inžinjerca i sad guštam u prvim redovima :D :D
sa iglom skidati leteća govanca kojih je i previše :D :D

:beer:

Rudy 18.01.2012. 22:53

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2078377)
a sad, kad netko wihinea radi toga jer je ko tenkre 10 puta utrcao u isti prostor gdje ga je ubio snajperist i nadao se da ce ovaj put uspijet, jbg, to ne sljaka.

za ovo cisto sumnjam da se ikada dogodilo
na zalost, u takvim situacijama je sniper onaj koji je tenkre i mos plesat oko njega i u vecini situacija te nece skuzit.
Recon klasa moze donijet veliku prednost timu ako se koristi na pravi nacin i sukladno s ostatkom tima, no to je sve lijepo u teorji, u praksi bas ne funkcionira.

Bishop 18.01.2012. 23:26

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2078408)
za ovo cisto sumnjam da se ikada dogodilo
na zalost, u takvim situacijama je sniper onaj koji je tenkre i mos plesat oko njega i u vecini situacija te nece skuzit.
Recon klasa moze donijet veliku prednost timu ako se koristi na pravi nacin i sukladno s ostatkom tima, no to je sve lijepo u teorji, u praksi bas ne funkcionira.

Ha cuj, slazem se, potreban je korjeniti redizajn igrace populacije

Rudy 19.01.2012. 00:02

A i nije samo u tome stvar...ljudi se zele zabavit, a vise zabave ce im pruzit igrat sto oni hoce nego sto bi neki commander odredio...da se igraju neki pro matchevi to bi bila druga stvar, al evo i mi na TSu tu i tamo se dogovorimo tko ce sto uzet za one SQ perkove, sto ce pilot i gunner uzet za chopper i to je to ...a sad da bas nekoga odredimo da bude recon i s MAVom spota druge, tesko :D

Bishop 19.01.2012. 01:04

Sve to stoji, samo kazem, ako je situacija takva da se gine (a nije po srijedi čiter) onda team play moze stvarno okrenut situaciju, u koheziji 3/4 lika mogu cijelu partiju okrenut,. osim ako nije metro cq bez pravila 64 igraca :D

Tihomir111 19.01.2012. 08:30

stavim holo na snajp i pucam u lika s pola metra i naravno nedovoljan damage za kill, stavim optiku x12 i lik pada odma... čudno mi to tjuniranje puške :D

DeadMan+ 19.01.2012. 09:21

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2078592)
stavim holo na snajp i pucam u lika s pola metra i naravno nedovoljan damage za kill, stavim optiku x12 i lik pada odma... čudno mi to tjuniranje puške :D

samo HS je 1 bullet kill s bolt action sniperima, nema nikakve veze koju optiku koristis

http://symthic.com/?s=bf3

Tihomir111 19.01.2012. 12:14

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078621)
samo HS je 1 bullet kill s bolt action sniperima, nema nikakve veze koju optiku koristis

http://symthic.com/?s=bf3

hm apsurdno al oke, hvala za link :goood:

DeadMan+ 19.01.2012. 12:21

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2078797)
hm apsurdno al oke, hvala za link :goood:

sto je apsurdno?

balance > realism

(demize je rekao da razlislja o stavljanju 1 shot kill hitboxa i na torzo ali samo iz udaljenosti manje od 10 m)

Bishop 19.01.2012. 16:33

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078803)
sto je apsurdno?

balance > realism

(demize je rekao da razlislja o stavljanju 1 shot kill hitboxa i na torzo ali samo iz udaljenosti manje od 10 m)

Super, znaci bit ce jos lakse ludacima s sniperima igrat ala cod, jos nam samo quick scope fali

zvonac 19.01.2012. 16:50

Pozdrav, dal je ko imal ovaj problem, najdem server, loading, i izbaci me van uz poruku: Could not join this server: game and server version mismatch...
Kak ste riješili ovo?

PointDexter 19.01.2012. 16:53

Citiraj:

Autor zvonac (Post 2079065)
Pozdrav, dal je ko imal ovaj problem, najdem server, loading, i izbaci me van uz poruku: Could not join this server: game and server version mismatch...
Kak ste riješili ovo?

Vjerojatno zato jer nemaš Back to Karkand ekspanziju

zvonac 19.01.2012. 16:55

Sumnjam, zato kaj sam prije mogel igrat.. Sad sam ponovno skinul igru, i javlja mi ovo sranje.. Jel ima možda veze kaj nemam onaj patch od 4gb?

D1viry 19.01.2012. 17:04

Bit ću kulturan pa ću samo napisati da ima veze :).

Ivo_Strojnica 19.01.2012. 17:14

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2079076)
Bit ću kulturan pa ću samo napisati da ima veze :).

HAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!:lol2::lol2::lol2::lol2:

e UMIREM!!! :roller:

DeadMan+ 20.01.2012. 00:16

ako ste mislili da samo u DICE slijede vizulani pristup "pale colors-lens flare-supernova sun":

jedna dobra prica:

http://www.reddit.com/r/battlefield3..._fun_with_bf3/

jednoruki daltonist, radi 10 kilova po satu, i ima KD 18 i nesto :)

hammer_of_thor 20.01.2012. 01:48

Beo 20.01.2012. 09:24

Evo napokon neki godišnji pa se vračam na BF3 :D
Uzeo sam BF3 Limited Edition za 43$.

:chears:

Alph4Dawg 20.01.2012. 09:55

Citiraj:

Autor Beo (Post 2079507)
Evo napokon neki godišnji pa se vračam na BF3 :D
Uzeo sam BF3 Limited Edition za 43$.

:chears:

:care:

Tihomir111 20.01.2012. 10:23

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078803)
sto je apsurdno?

balance > realism

pa ja jesam za realizam, i realno je da ak neko popusi snajperski metak s 1 metra bude mrtav :)
gledam malo videa po youtube-u, većina videa pokazuje da pancirka spašava od 7,62 (s većih udaljenosti) vjerojatno je zato i damage chart za snipere 20-35% po hitu, osim glave. Barret m98b je 8,6 kalibra, možda njega i slične nadogradit.

Beo 20.01.2012. 10:33

Jedva sam našao igru da ima i karkand i one dog tageove i da nije RU :D

Btw jeste na nekom TS-u?

jopis 20.01.2012. 10:36

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2079551)
pa ja jesam za realizam, i realno je da ak neko popusi snajperski metak s 1 metra bude mrtav :)
gledam malo videa po youtube-u, većina videa pokazuje da pancirka spašava od 7,62 (s većih udaljenosti) vjerojatno je zato i damage chart za snipere 20-35% po hitu, osim glave. Barret m98b je 8,6 kalibra, možda njega i slične nadogradit.

Naravno, ko da i ovak nema previše njubara sa tak i tak preoverpowered m98icom po mapama....:hitthewal:
Naučit se headshotat i amen.
Ili prestat kempat i bit useless ticket spender sa f....n' snajperima i igrat battlefield kak treba.

Alph4Dawg 20.01.2012. 11:27

Runda od maloprije:

http://img268.imageshack.us/img268/4...1131077.th.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/1...1131688.th.jpg

Već par dana igram sa AK-74M sa suppressorom i sviđa mi se puškica.

mrva_zg 20.01.2012. 11:35

Je samo da bi došao do određenih upgrade-a za oružja treba se namučit jer kad kreneš ko kako sam ja sad ne mogu pogodit tipa sa 3 metra, a on me već ubije. :D

Jebat ga, polako smanjujem k/d koji je 0.2 :D ali treba dosta da bi bilo oružje upotrebljivo, a ako si pješadinac i ne koristiš vozila moš se je... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:23.