![]() |
Danas se probudim, kodi je na verziji 20, ali sve i dalje radi.
Znači 18.5, elementum - update na 20. Nema druge. |
Citiraj:
Radi od prvog dana na svim verzijama Kodija i starog xbmc-a. |
Citiraj:
Službena dokumentacija kaže, android 10 i friški instal kodi-a 20 ne radi. Provjereno na dva mjesta i frend i ja. 18.9 i update na 20, sve radi, no ako direktno ideš na 20, elementum se ne želi pokrenuti. Permission denied problem, bug je otvoren na githubu. |
Citiraj:
Ne znam konkretno za tu tvoju kombinaciju, ali ja sam do nedavno imao staru update-anu instalaciju Coreelec 19.5 (matrix) koja putem update-a datira još od prastare v18. Negdje s početka 2018. Stalno sam odgađao prelazak na v20 jer je sve te godine radilo perfektno, a i meni najdraži, AeonSilvo skin dugo nije bio generalno spreman za transfer na Nexus verziju, što je bio i glavni razlog odgađanja. CE v20 (Nexus) sam podesio nedavno na novu microSD, a stari microSD sa CE19.5 sam sačuvao za nedaj Bože. Znači friška instalacija na novi microSD, friško elementum i novi AeonSilvo, to radi pre dobro i brutalno brzo. Tako da u slucaju CE mogu potvrditi da elementum radi u na starim update-anim instalacijama, a i na novim. Jedino sto nikada nisam uspio upogoniti privatne trackere. Tj. Probao sam jednom prije par godina, neš me jebavalo pa sam odustao. Koristim isključivo javne ... Ako trebam nešto s mojih "privatnih" onda idem kombinacijom mobitel + remote control za transmission na NAS pa gledam s CE. Lakse mi je radi seedanja ovako. Veliki problem danas sutra bi mogao biti nedostatak elementum developera. Ovaj zadnji developer Elgatito je prije par godina ubacio novi TR engine i potpuno preslozio addon. Napravio je vrhunski posao i svaka mu čast, al i on je napustio razvoj, a nitko novi nije uletio. Vrati se on tu i tamo, popravi sitnice, ali to je sve ništa. Github je abandoned ... tako da, dok radi, radi :/ |
isto odradio update sa 18.9 na 20 (iz stora, AndroidTV) i sve uredno funkcionira...
btw sto nije netko rekao da na 20 ima 4K rezolucija sučelja? ne vidim tu opciju za promjenu, samo 1080p |
Meni je po defaultu 4K sučelje na v.20.
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Uzeo real debrid
Fen sljaka top topova A na crew add onu mi nadje milijun streamova od 4k pa na dole i kad odaberem jedan od ponuđenih, kaze da nema trenutacno dostupnih? |
Ja samo Crew koristim i Real Debrid s njim. Nađe mi milijun 4K izvora i rade. Trebalo bi raditi i kod tebe.
Jesi povezao Real Debrid u Crew postavkama? Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Jesam
Nadje ih sve i kad odaberem bilo koji ponuđeni, izvrti ih sve i kaze da nema streama |
Daj mi primjer, može i na PM da probam kod sebe.
Svaki addon dobro radi s RD. Koristim homelander+a4k subtitles s filterom fhd i 4k i samo RD linkovi. Elementum je tu reda radi tek toliko, kao backup ajmo reć. Također uzeo na 6mj RD.
U kojim kombinacijama vi koristite RD? Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
Citiraj:
Ako ti je tlaka guglati nađem ti točno što trebaš za novi/stariji droid. Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
Citiraj:
Ja sam riješio problem
Ušao na svoj real debrid profil, pod My devices prekinuo pristup uređajima tj add onovima, i nanovo reautorizirao FEN, the crew i promise Sve fercera! |
Zadnjih par mjeseci Ezra + RD
Meni osobno najbolji |
Jel se RD account moze koristit na dvije razlicite televizije u razlicitim kucanstvima?
|
Ne.
|
Pozdrav,
dal ima netko repo za bilo koji balkan build da radi na kodi 20.0? Hvala |
Pozz ekipa.Do nedavno sam koristio Stremio za gledanje filmova,ali je počeo štekati,pa me zanima koji addon se koristi za Kodi za filmove?
|
Citiraj:
|
Pridružujem za Elementum, najdugovječniji i najkvalitetniji addon za Kodi, Taft postojanost.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala momci!
|
https://discourse.coreelec.org/t/cor...y-vision/20982
Evo zanimljivih novosti iz Coreelec tima , Dolby Vision na CE , doduše za sada na jednom boxu , ali i to je početak ... |
Koji addon + real debrid je trenutno najbolji?
|
Citiraj:
|
Hvala. The Crew više ne radi? Ranije sam njega koristio...
|
Radi. Ja ga koristim s real debridom. Odličan je The Crew.
Windows Defender mi je neki file od tog addona prepoznao kao trojanca. Sada radi!
|
Citiraj:
|
Ja koristim The Promise od kad je Crew imao neke probleme. Za sada zadovoljan.
|
Umbrella i Fen su mi najbolji u zadnje vrijeme. The Crew je odapeo, nije nalazio više ništa...
|
A ima li neki addon sa domaćim serijama i sinkroniziranim sadržajem za klince?
|
XBMC aka KODI
Hvala na preporuci za FEN. Odlicno radi sa RealDebrid!
Sto se tice addona za crtice i domace serije, jedini kojeg znam je onaj koji dolazi uz Green build. Nisam siguran da li se moze posebno instalirati. Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Pa jel radi taj green build? Zadnje što sam upućen je to da su trebale neke pozivnice, registracije...
|
Da da, ima fb grupa i tamo dobijes pozivnicu. Ne koristim osobno, ali mislim da funkcionira jos uvijek.
|
The Crew isto nalazi sve živo i mrtvo uz RealDebrid.
Nemam potrebu koristiti nikakav drugi add-on. Vjerojatno je druga priča ako se ne plaća RealDebrid, ali ne koristim Kodi bez njega tako da... Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Da li još nekome više ne radi Titlovi.com Official add-on? Baca grešku da se provjeri Kodi log file.
Subtitles.org radi bez problema i dalje. Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
titlovi.com web ne radi već nekoliko dana meni
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |