![]() |
Evo konačno najava za BSG
|
Što sam samo ja ostao vjeran žanru? Heroes već 6 epizoda druge sezone, upravo gledam BSG Razor.
|
Dobri su Heroesi, sad postaje malo zanimljivije, nakon uvodnih epizoda... Čuo sam na stranim forumima da bi u sljedećih par epki čak 2 heroa trebala umrijeti.:kafa:
Kladim se da će to biti oni meksikanci, brat i sestra, njihov storyline je užasno dosadan i niš dobroga se nije desilo od prve i druge epizode... |
Ljubitelji BSG, nađite si procurenu epizodu Razor. Koliko vidim to je o Pegazu, radnja je prije nego su ga našli...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(gotovi su oni vec odavno) ;) |
fanatičeeeeee, javi se da ti vratim devedeove :)
|
fakat... a već me i drugi frend gnjavi da mu spržim sg1. ajd nazvat ću te danas popodne kad se vraćam s paintballa na sljemenu.
|
Dobar ovaj Razor bit' će nešto od finalne sezone BSG-a.
|
hehe da Razor je vratio smisao seriji :D
@rendula @fanatik ___________ a mogli ste to i na pm rjesiti ne?? __________ |
|
ma koliko god eureka bila na TOP TOP SECRET google ce znati gdje je,,,,,, (link objasnjava zasto) :care:
|
Jel valja šta ta Eureka?
Gledao sam malo jednu epku, nije mi se nešt svidjelo, u budućnosti nekakav gradić sa još jednim amer. kaubojom - šerifom, ranger walker. Ali opet neznam puno pa me nemojte drzat za rijec :D |
Pročitaj moje ranije postove na tu temu, ako ti se ne da rezime: Smeće.
|
Citiraj:
:D ma ok je za gledati ... tj .. meni je ok za gledati .. najbolje da pogledaš par pa vidiš dal ti se dopada ili ne jer o ukusima se ne raspravlja :D |
Ovaj Razor je bio zbilja odličan, bar da tako naprave i 4. sezonu...
|
Jako, jako dobra epizoda: Heroes - 02x08 - Four Months Ago
|
Gledam na HTPC-u postepeno heroes.
Danas sam se nabrijo, odgledo 4 epizode zaredom. Odlična je serija, Slyar, Hiro Nakamura, Peter, Nicky, crnac koji samo šuti i formatira ljude, klara - regeneracija epizoda 6 months ago sam zadnje gledao, gdje se objasnjavaju neke stvari. |
Citiraj:
nego, negdje sam procitao da ce biti jos samo tri nastavka i kraj? Oo |
Da, zbog štrajka scenarista tj. njihovog sindikata ili kaj već...
Uglavnom, većina serija će biti time obuhvaćena, naravno, ako se situacija ne riješi do tada... Za Heroes su navodno već napisana dva scenarija 11. epizode, jedan je "normalan", dok je drugi završetak cijele sezone... Nadajmo se da će štrajk završit i da će se napraviti epizoda prema prvom scenariju... |
Pogledao sam Razor, fenomenalan mi je!
Sad sam nabavio Bionic Woman, preporucam gledati dok ne izadje 4. sezona BSG. Isti producenti il sta vec snimaju i BW i BSG. |
Citiraj:
Primjerice ovo je jedna u nizu serija, koja Bionic Woman i društvo nadilazi u svakom pogledu. Fali im samo Jill Wagner.:) |
Sad sam slučajno vidio da ima nekakav ciklus SF filmova na HTV2, danas je Armageddon.
BTW Heroes postaju sve bolji. |
uff armagedn,,,,,, bljaff uzhas da nema Liv Taylor bilo bi ga pretesko prezvakati,,,,,,, ameri i njihove "vizije" kraja svjeta uzhas...... eh i naravno ako ce ga netko spasiti to su njihovi "kauboji" tko drugi,,,,,,, bezveze......
je Syler vratio koju od svojih moci?? i sa je s........ lol toliko dugo nisam gledao da sam zaboravio kako se zove,,,,,, onaj lik sa je zavrsio u engleskoj,,,,,, je otvorio onu kutiju i saznao tko je i vratio se u USA?? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Spidi, nađemo se jednom dobiješ epizode i sam pogledaš.
|
I eto završio ovaj Volume Heroesa...
Dojmovi? |
Citiraj:
|
Nego, je bil opće prikazan i dal se da pogledat stanadardnim kanalim drugi dio Razera ili je štrajk sve to fino zamrzel?
|
Čekaj šta je heroes sezona 2 gotova u 11 ep?
:( pa kad ce prestati strajkati? bit ce novi chapter sigurno .. sezona 3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |