![]() |
Pa to nije vani, vis da tamo nemozes kupiti. Vani gledam nigdje ih nema. Al zanimljivo tu ima i pise jos raspolozivo odmah
https://www.mikronis.hr/Proizvod/gra...m_medium=click |
Pa znaju gdje treba prvo poslati i gdje će najviše zaraditi. Tu bi svi kopali bez motike :D
|
Valjda je uvoznik nešto sfušao i sustav automatski stavio na web. Informacije su potpune, memorija, P/N, nije greška samo u tome da je zaboravljen Ti.
|
I cijena je super, mislim da je ovo rekord za sad kolko je vise od msrpa, msrp + pdv je nekih 2600kn...
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
To bi trebalo biti oko 3k (da je normalna situacija)
|
Ja sam imao tu od 3900kn u košarici i odustao. Mislio da će biti jeftinije. Koji luzer :)
|
Citiraj:
Ja sam na čeki a ako upadnem do 4mj možda mi se i posreći ali čisto sumnjam. Nisam jedini. Naime javili su da će neki koji čekaju dobiti po staroj cijeni. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa da i to ti je cca 330 eura, i onda 25% gore 410 eura.
Pa i šta nije spika da EU EVGA webshop ne radi već mjesecima i da se preko njega ne može kupiti grafa?
A kad bi se moglo kupiti, onda bi išlo 400€+pdv+poštarina. Tako da nije baš 3k kn, ali je svakako manje od 3900kn. |
Samo što u europi ne bude baš tako (samo konverzija), nego $ = €
No super ako je tako prošlo |
Citiraj:
|
Ne ja sam ovo zadnje piso za 3060ti kad se on cudil kak je za 400eur kupil prek evga eu. Sad sam oso vidjet na web(znam da nema kartica) i cijene su 400 i 430 bez pdva, al da mu jebes mater bile su 325 i 355 il tak nes prije.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ozbiljno, sličnu dilemu sam i ja imao. Mislio, pa igram sat, dva dnevno, kad budu frendovi online ili nešto ovih single player igara. Horizon, Valhalla sad i malo Frostpunk. I na kraju sam sasvim zadovoljan. Još me frend koji se bavi kriptom, kupuje i drži, ne majna, nagovorio zašto ne bi GPU u slobodno vrijeme dok ne igram pustio da majna, da si fino otplatim trošak kartice i još ju poslije za godinu, dvije mogu prodat. I čovjek je lijepo u pravu bio. |
Citiraj:
|
Stigla 3060 (non ti) kod nas. 6tkn na više.
Navalite. |
Citiraj:
:roller: |
ha ha pa ipak ima 12 gb vrama :D
|
da istina ove sa 6 gb su po logici 3k .
;/ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
6gb na istoj 192-bit sabirnici i GA106 čipu bude bila RTX 3050Ti, vjerojatno i koja cuda jezgra obrijana
|
ImaM pitanje..Sta je s 5500/5600Xt serijom AMDa??
Vidim da njih ima HrrPu po internetu na stanju. sta su im slabe za majnanje ili? |
5600xt je ok, neznam di ih ti vidis po normalnim cjenama posalji link da ja koju kupim
Ima ih hrpu zato što ta gpu inače vrijedi oko 1300kn, a sad se prodaje za cca 2800kn i nadalje i to 4gb verzija...
R3nchi šta si prodao RX 5700? Kupit ćeš sad kuratz :D |
Ako se miningom može toliko zaraditi zašto onda ne uzeti skuplju grafičku i miningom vratiti lovu/dio bar? Kad gejmaš staviš mining na pauzu :D. Kontam da neće baš tako brzo BTC dole. Ili to ne ide tako lako? To jest je li dovoljno staviti dobar GPU u obični PC s pristojnim napajanjem ili ima još bitnih "sitnica"?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vajda im to sad malo rama ne znam.. ja sam svoju prodo jer ju nebi u norm. uvjetima nikad prodo,skido sam plastike s nje i junction hot spot mi je iso do 115c..Al nije bacala nikakve artifatke ili neke druge greske.. Al znas onaj psihicki dio, iako je sve vise manje ok , mene to kopkalo.. Plus konto sam da je situacija sa xbox ps5 normalnija.. Kad nit konzola nit normalnih grafa... Ovo u vezi majnanja..Ima 3070 po 900e. Moze li se te pare vratit u nekom normalnom razdoblju? Sta ako mining baloncic pukne, ti se istreso para za novu grafu, a cjene se vrate u normalu... Al opet za nekog ko se igro i do 4h mjesecno..Prezivjet cu.. Iako je sad ona brija u glavi igro bi se bas sad jer ne mogu.. A da imam grafu 100% mi se nebi igralo.. |
900eura po trenutnom stanju vjerovatno za 8mj, no to je daleko previše za tu grafu. Ako eteherium bude još rastao i prije ćeš vratiti uloženo. No, ja se nadam da će balon puknuti što prije i da će se stvari vratiti u normalu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |