![]() |
Citiraj:
BTW, ako netko ima LTSB/LTSC verziju Winsa10, Vantage može instalirati bez Storea: link |
Skinul sam fajl na netu i instaliral...nisam preko Store-a nikaj radil, tako da se ne mora prek Store-a
|
Bok svima,
samo da javim da sam se ponovio... :) Stigao je Lenovo ThinkPad P51, prakticki nekoristen, ima jos godinu i pol jamstva... Core i7-7820HQ, 2.9GHz 32GB DDR4 RAM (2x16GB) 512GB Toshiba XG5 m2 NVME (+ prazno mjesto za jos jedan m2 i 2.5" diskic) nVidia Quadro M2200 15.6" FullHD IPS 9-cell baterija, prakticki nekoristena Workstation docking + 2x 170W PSU Naravno, go*no od Win10 sam morao instalirati na to cudo, tako da ocekujem par tjedana zivciranja dok ne pohvatam konce sta je gdje (sace me Bubba napast)... :) Uglavnom, drzte mi fige da se snadjem... :) |
Čestitka na novom ljubimcu :)
|
Citiraj:
Čestitam :chears:, napokon i ti imaš laptop sa numeričkom tipkovnicom sa strane :lol2: |
Čestitke @calypso, fina konfa :chears:
Start menu i sve vezano za to na Win10 si olakšaj sa "starim štihom" uz StartIsBack ;) |
Citiraj:
https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu |
Citiraj:
|
Runf... obožavao sam čitati news postove od dotičnog kolege i one random generirane rečenice.
A još bolje je bilo što je tada moj radni kolega pokušao razumjeti iste i nije mu bilo jasno kako nemaju smisla :) |
Citiraj:
Citiraj:
:roller: |
Imam t410 i otišao je LCD (ima samo pola slike). Sa kojih još modela odgovara ekran kad budem tražio drugi?
|
Citiraj:
|
Bok ekipa.
Imam malih nepoznanica. Žena sad koristi T530 ali se često žali da joj je 15" premali ekran jer puno radi u exelu. Što bi među TPima bila adekvatan zamjena sa 17" dijagonalom. |
A da samo spoji veći vanjski monitor kad je na nekoj lokaciji (doma / posao) ?
|
Citiraj:
2. Kako je kolega Nikky sugerirao, spojis eksterni monitor koji ima minimalno 1920x1200 rezoluciju... |
Rezolucija je 1600x900 a vanjski monitor baš i nije opcija.
|
Citiraj:
Jedini 17" Lenovo Thinkpadi za koje znam su P70/71, a to je strasno skupo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bozedragi koje go*no ovi Win10... Pogotovo u kombinaciji sa Lenovo P51... Izgubio cijeli vikend dok sam ga slozio, al nije to to, izgubilo se i nekih funkcionalnosti... OGROMNA prednost tog laptopa je stari touchpad sa 6 hardverskih tipki... :D A i numpad je odlicna pojava! Dakle...
Uglavnom, gorak okus iako je masina odlicna! Win10 su uvjerljivo najvece go*no od OSa... |
@bubba
Što čekaš? Ponesem pilu? :D Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A koliko sam čitao (evo jedan primjer) ne bi bilo više sreće ni s Linuxom, odnosno morao bi ubiti integriranu grafiku i koristiti samo NVidiu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sleep i hibernacija su dva razlicita pojma i rade na potpuno drugaciji nacin. Tak da za to nemres okrivit M$ :D |
Citiraj:
Koji ce mi vrag hibernacija na masini sa 32GB RAMa? Unisti mi SSD samo tako... :/ |
Slažem se da je hibernacija nepotrebna, ali se jednostavno isključi.
Power optionsi, sleep i hibernacija su jedno ispod drugog. |
Sinoć sam oko jedanaest navečer kroz Lenovo Vantage pokrenuo kalibraciju baterije (ono napuni do kraja > isprazni do kraja > ponovno napuni do kraja) na T440p i sad je u fazi dva na nekih 35% što znači da će se prazniti još par sati i onda puniti još sat-dva ili i više... bem ti pa godišnji moraš uzeti za to :hitthewal:
|
O da, meni je trajalo oko 36 sati (96 Wh) pražnjenje u idleu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:59. |