![]() |
Danas:
Norwich - Liverpool Hull- Arsenal Everton - M.United Go norwich..makar X :D Go hull...makar X..GO EVERTON! :D Pobjeda! :D @roberto...liverpool je ove godine odigrao tako dobro da je to strašno. :) Nakon dugo dugo vremena GLEDAM njihove utakmice. :) Nije da sam mjerodavan ali ja nisam njihov fan, a opet gledam utakmice. :) I ovaj Crystal Palace nije normalan. :D Dobili su i WHU. :) Ide im. ;) Dobro da WHU nije na rubu ispadanja. Sigurni su. :p |
Druže Brko, ukupna gol razlika.
A sad, ajmo Norwich i United :goood: Norwich, ole oleee, gazi crvene... :D Moraju i oni jednom kiksati, a taj dan je došao. :) |
Da...20. minuita i norwich je gotov. Ajde norwich u "drugu" ligu. :)
|
|
Mou cvili pogotovo nad svojim bankovnim racunom, a i onim najvaznijim - kabinetom punim trofeja
|
Liverpool malo teze protiv norwicha...hehehe biti ce veseloooo. :)
|
|
Everton vodi 2:0. MILINA! :D
|
|
Ako se ovo ostvari,ode Benzema
|
Glupost. Real opet ide ''galaktikos'' metodom. Previše zvijezda u momčadi nikad nije dobro (čsk i da prodaju Benzemu, tu su Kristina, Bale...), kao da to do sada nisu isprobali. Budu prodali majica i opet bili bez trofeja :D
|
|
Budale su ako prodaju Benzemu .
Lik sada trpa sasvim solidno . Ako se Kristina ozlijedi on je tu da nadoknadi njezino odsustvo . |
Prvi put u povijesti da su oba Liverpoolska kluba pobjedila United :)
|
Barca potvrdjuje uspjesnu sezonu. :D
A. Bilbao vodi 0:1. |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
Ima li jos koji suporter Moyesa osim MUTD hejtera ? :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne znam je li istina ali Moyes više nije trener MU-a?
|
Nije, odyebal je MUTD i navodno preuzima Barcu :roller:
|
Howard Webb sudi u srijedu :)
|
Citiraj:
|
City odradio WBA u prvih 10 minuta. :D 2:0.
Jedino ovi moji voljenji plavi panjevi uspiju usrati stvar. :D :D :D ISSSSS koja gajba WBA! :D Dorrans...među boljima ove sezone. :) Demichelis za 3:1 |
Danas: A.Madrid - CFC :)
|
Stručnjak iz Uniteda dobio košaricu.
|
Dobra vijest nakon podužeg vremena.Još da se SAF vrati... :)
|
*sa velikim doživotnim bolom u području spolovila.
|
Giggs preuzima do kraja sezone. :)
Rano su se sjetili riješiti stručnjaka. |
Citiraj:
Nije baš stručnjak nego veliki gubitnik i egomanijak. Pljuvao na igrače, svađao s RVP i Ronneyem. Izmjenio prepoznatljivi način igre i drugačiji raspored igrača. Može se reći šaroliko. Što ne rekao trenutni trener Evertona o Moyesu i način igre? Pa pročitao ga. |
Moyes me podsjeća na André Villas-Boasa. :D
|
Ma Moyes je bar bio godinama stabilni prvoligaš sa Evertonom,Viljaš Boljaš je napravio šta :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |