![]() |
kladio bi se na mourinha u manchesteru
|
Citiraj:
Mou u MUFC... Zna se da mu je to tiha patnja, ali ne vjerujem. Pogotovo ne nakon ovih sranja u RM :) Bit će zanimljivo ovo ''trenersko'' ljeto :D |
I sad kad dođe u united skup s kikicom. :D
|
kikica bi mogao, ali mou i on se ne vole bas :)
|
Citiraj:
|
danas cfc i spurs, po meni konacna odluka ko ce u LP :)
|
Cekam Juppa Heynckesa u MUFCu :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nemaju oni love za Kikija... Citiraj:
|
Jedino kaj bi se moglo dogoditi da odlaskom fergusona nekoliko zaista starih ali i izvrsnih igrača odluči otići u mirovinu. :) I to bi bila šteta. :)
Gigs i Scholes. :) |
Sir Alex Ferguson odlazi s klupe #manutd nakon 26 godina na kormilu http://t.co/b105V0GJuD … #thankyousiralex
|
Nisam vjerovao da ću to ikada reći, ali ajmo Chelsea! :D
|
wtf :DD
bilo bi lijepo da spursi dobiju, i arsenal dobije, i zadnje kolo arsenal i tottenham dobiju i gg :D ode chelsea tamo di zasluzuje, Mou onda nece doc, i Barca opet osvaja primeru :D svi su nadobitku! |
Kak da ne. Ima jos do kraja! Go chelsea!!!
|
1:0 oscar, bemti totenham nikak ne igraju :D
|
Ajmo Chelsky, izbacit ove pljugere iz Tottenhama :P
|
Auuu kakva gajba Adebayora :)
|
Kiflica
|
Dakle, David Moyes u MUFC. Sutra ce vjerojatno biti sluzbeno.
Ako bude, mislim da je dobar izbor :) I da, fuj celski :D |
Šteta kaj je završilo 2:2. :) Ali dobro i dalje je CFC treći. :p
|
Ma, nemate pojma.
Alex se odlučio umiroviti nakon što je saznao da Engleski pacijent ukida kolumnu i odlazi sa Sportneta. Nakon toga mu više jednostavno nema smisla voditi MUFC :D |
Nekoliko citata legendarnog Sir Alexa:
On José Mourinho "He was certainly full of it, calling me boss and big man when we had our post-match drink after the first leg. But it would help if his greetings were accompanied by a decent glass of wine. What he gave me was paint-stripper On whether Liverpool would win the title in 2007 "You must be joking. Do I look as if I'm a masochist ready to cut myself? How does relegation sound instead? :D:D:D Citiraj:
Btw, kad spominjem Auxerre sjetim se panjine Cvitanovića :suicide:u uzvratnoj tekmi 1994. |
Citiraj:
Neke rane je bolje ne dirati - ne spominjite Auxerre. Ni Steauu, Spartak, Newcastle, RB Salzburg... nastavi niz :D Inace AF-ovo povlacenje moglo bi ostvariti san naseg bivseg izbornika, suska se da bi mogao zamijeniti Moyesa u Evertonu. |
Šteta ako Rooney ode.
|
Dobro je A. Villa -Chelsea 1:0 , 22 minuta je, ja igrao 1/2:)
|
Haha Che gubi danas :D
|
Frank. Bog i legenda. Vezni igraci svijeta stanite u red za autogram. Mislim da mu je ovo bio gol kojim je postao najbolji strijelac u povijesti cfca i ovime je jos jefnom iscupao cfc iz govana.
Svaka cast. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, čestitke na dobitku :chears: |
wigan goooool :)
svaka im cast, ispadaju iz premier lige .. al zato je fa cup njihov :D |
Citiraj:
City's starting XI £215M Dovoljno ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |