![]() |
The Walking Dead... :care:
Riječi su suvišne! |
Ova sezona je mrak. Svida mi se tempo serije malo me uspava u jednoj epizodi al mi zato fino strese u iducoj.
|
Sjetio se serije neke s telke bila mi prije dobra reko idem pogledat.
The Shield Definitivno preporuka! |
Citiraj:
|
Pogledao zadnju TWD - prosjek, napokon se nekaj počelo dešavati, vidim da su do sada kaj se tiče 3. sezone mišljenja bila podjeljena, meni je 3. nekaj bolja od 2. ali predosadna i preprimitivno napravljena. Di su na početku, tu su i dalje i ništ se ne dešava...
Spartacus isto gledam redovito, meni je super 3. sezona.. :) |
kaj nisam vamo ili negdje na netu pročitao da su izbacili chevy čejsa iz komjunitija?
ako nisu, zašto nisu? :D |
Citiraj:
http://youtu.be/T4XvW7VuJRw?t=2m53s |
a ono na 1 svijetli trenutak ima 5 apsolutno bezveznih i prenategnut mi je nekako. jel ova dvojica svemirskih divljaka imaju svoj show ili je to bio neki tviter-qrac-palac tizer na pop-up ovima dok ide epizoda?
|
Naletih na najavu nakon što je Top Gear završio.
Izgleda obećavajuće http://www.youtube.com/watch?v=fQZTIDOOz48 |
Otkazan Zero Hour. Šteta, serija je imala potencijala
|
Citiraj:
|
The Americans i Southland. Odlične serije!
Nego jel Vegas otkazan? |
|
Šteta što je ZH otkazan. A taman je počelo biti zanimljivo.
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Procitao negdje da ce prikazati svih 13 epizoda na nekom kanadskom kanalu, znaci vidjeti cemo cijelu sezonu, samo nemam pojma kada :).
|
Citiraj:
cek, to znaci da je kao snimljena cijela sezona, ali su ovi odustali od prikazivanja nakon 3. epke :stoopid:? svasta |
Snimljena je cijela sezona, sto nije tako sa skoro svakom serijom:stoopid:?
A odustali su kad je gledanost bila katastrofa, iako to ne znaci da je nece pustiti u dijelu godine kada im je program slab. |
Što je bolje od ostalih 10 epizoda Zero Hour-a :reprize "Shark Tank"a, "seven weeks of non-celebrity episodes of Wife Swap", i za kraj Ugly Betty.
http://www.tvrage.com/news/5341/abc-...only-3-airings Ajde, možda ipak vidimo cijelu sezonu... |
The Walking Dead S3
Tako se to radi!! Fenomenalno! Ono što je mali napravio, treba imati velika muda.Svaka mu čast. Cura sa katanom! O divlja ljepoto !:D:goood: |
Zadnja epka walking deada, zadnja scena, prejako!
|
Recite mi da li je ok cijena 117kn za jednu sezonu serije u blu-ray izdanju (7 medija su unutra) i nema hrvatskih titlova...
:fala: |
Kak da mi znamo jel to tebi puno ili nije???
|
nije pitao da li je to njemu puno, nego da li je to ok i fer cijena.
|
Može se reć da je fer cijena zato što je bluray. Minus je što nema titlova, mada ako si na ti s engleskim, nema veze. S druge strane, nemamo pojma o kojoj je uopće seriji riječ. Ako je neki šit, i 20 kn je previše.
Što se tiče toga jel OK cijena ili nije, to opet zavisi od čovjeka do čovjeka. Nekom je danas 100 kn puno, nekom je niš. |
Pogledao Vikings prvu epizodu, zadovoljan sam, sve ok za sada čekam drugu epizodu.
Nadam se da će se više manje držati povijesnih činjenica. Iako sudeći po slikama koje sam našao na netu malo sam zabrinut, vidim plavušicu od 50 i kusur kila ak ima i toliko, kak vitla mačem i štitom koji su zajedno teži od nje same. Vikinzi su u povijesti ostali zapamćeni po svojim ženama ratnicama. :lol2: |
Citiraj:
Radi se seriji Lost, pogledao sam sve sezone a sad bi još jedanput na blu-ray kvaliteti, ima neke bonus materijale koje ne mogu naći na netu... S titlovima na engleskom nemam problema... Ok, onda ću kupiti ove godine... |
imas za pogledat i drugu epizodu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |