![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se s gabrišom, nisu to ipak toliko veće cifre, barem što se ovjesa / kočnica tiče. Jedino lim i dijelovi karoserije, to vjerujem da je dosta veće. Osobno nemam ništa protiv takvih vozilica (i sam često vozim onog ružnog crossovera kao vozilo svoje drage) i primjećujem kako dosta starije ekipe iz moje okoline (40+, NHF IKOME! :D) gleda i razmišlja o SUV-ovima kao idućim vozilima. Čak i frendovi mojeg godišta s djecom na putu gledaju takvo nešto. Pričam o klasi Kašikara, Tiguana, itd... EDIT: Citiraj:
Logično bi bilo odmorište u ovom prvom slučaju, no gdje? Ulaz ili izlaz s odmorišta? |
Citiraj:
|
Citiraj:
889kn mpc. Minus rabat još na to:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj meni služi obično za 50% za ići sa ženom u gradu na kave i u shopping...ostalih 50% idem okolnim cestama ili Y :fiju: Zašto ne bi imao 250 KS ako se ne misliš samo voziti dugim relacijama ili za vikend, nego onako, everyday? |
Citiraj:
Imao sam 200ks za sve/everyday car. Jbg kad imaš jedan auto onda je katica za sve... |
|
Citiraj:
Koji 3.0 TDI imas? |
Citiraj:
C6 165kW. Ex Bandinjov prajvat auto:eek:. |
|
20-30% razlika cijene dijelova vam nije puno?
Svaka čast, mislio sam da je i 10% relativno dosta |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jutros sam se usudio preteći jedan kamion na uzbrdici i do sa dačom i njezinih jadnih 90 konja :D
|
Kak se samo usuđuješ ? Ja sam slicno napravio sa autom od 60 ks, strašno.
|
|
because of moneys
lots of moneys |
Bude hit u UAE :D
|
samo se iskreno nadam da će koštat ko chiron i onda kad vidiš budaletinu da vozi to govno uperiš prst u njega i smiješ se :D
|
Kako će taj tek povlačit sa 7 krkana, 7-zonskom klimom i 70 kubika bukvinih metrica u prikolici - uzbrdo :D :roller:
|
Za ove što sprdaju kažem im i to se kunem u svoje lijevo jaje: vozio sam renault 4, yugo, Ferrari 458 i vozim trenutnog Megane RS. I mogu vam reći da mi je bolje bilo i u Ferrariju i sad u Meganeu i da je ipak razlika od 32 ili 55 konja i 450 ili 250. Tko kaže drugačije ne zna što priča. Jedino je renault 4 udobniji od 458, bubrezi su mi skoro otišli dok sam ga vozio. :D
Makar, ruku na srce Renault 4 mi je srcu prirastao i njega bi komotno mogao imati u garaži i subotom ga provozati špicom na kavu ili do kioska. Zakon auto. Yugo je smeće, jedini auto u kojem se možeš porezati na lim u autu ako ne paziš kud stavljaš ruke. No, poslužio je. Vezano za servis, redoviti svake godine za RS-a mi ispadne 1300 kn u ovlaštenom servisu. Auto je sad 8 godina i kvara niti jednog nisam imao. Osiguranje kasko i AO mi je oko 4000 kuna i rega mi je mislim oko 1300 tako nešto. Nije neki bauk. Za Q5 i to 2.0 TFSI 252 ks, da mogu po uzbrdici prestizati sa 4 ženske u autu kad idemo do Brijuna na kavu za vikend, i koji ću najvjerojatnije uzeti kaže mi kolega iz osiguranja da kasko i ao mogu računati oko 5-6k kn. Znači malo više. Tako da.... dobro je kolega objasnio, skupo je ako uzmeš staru kramu iz uvoza a visoka klasa vozila.. e onda kad nešto ode skupo se plaća. Sve novije, 2-3 godine max nema što otići ako se auto pazi i održava. |
Nema potrebe burmuze, Žele je već sve objasnio davno prije :D
|
Kakva je ovo registracija?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12eff7be69.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
diplomatska?
|
Citiraj:
Mislim da ti je kolega krivo rekao, jer meni je kasko na vrijednost vozila od 388 k kn oko 7000 kn. A ovo tvoje prometalo košta barem 500+ k kn? Citiraj:
Nope, diplomatske su plave sa žutim slovima, i naljepnica CD, odnosno crne sa žutim slovima i naljepnica CC za konzularne. A ne valja ni format tablice, |
vidio sam i neke vojne kamione s takvim tablicama...
ovakve crne mece 220 su prije vozili iz udbe i visoki funkcioneri... |
Vojne tablice su žute sa crnim slovima, počinju sa HV - xxxxxx.
Jedino ako ovo nisu neke stare vojne tablice sa početka 90tih,. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28. |
|