![]() |
Citiraj:
|
Ima li ovdje neki korisnik Iskon mobile usluge?Trenutno imam kod iskona net i telefon, a mob na tomatu. Plaćam oko 170 kn net+tel i oko 100 kn mob. Nude mi prelazak na Iskon mobile i onda bi imao cijenu od 140 kn za net+tel i 100 kn za Iskon mobile (dakle, na papiru bi to bilo cca 30 kn jeftinije).
Sad me zanima kako ste zadovoljni Iskon mobile uslugom? Kakav je signal? Radi li preko T-com odašiljača ili sl. Mislim, za sad sam zadovoljan ovom kombinacijom koju imam, ali ako bi nešto mogao dobiti jeftinije, a da je po kvaliteti slično, zašto ne? |
Ja prebacio jedan broj u iskon mobile. Zasad sve odlično radi i bez problema. A koriste tcom infrastrukturu kad su sestrinska firma tcoma :)
100kn optika 100/50 i 100kn iskon.mobile (1000min 4gb prometa mislim) |
Jesu li ukinuli 200mbps opciju (vidljiva je samo za firme, ali ne više i za fizičke osobe)?
|
Ako ti je dostupna onda je i vidljiva. :D
Uostalom ako ti bas treba.. imas cjenik u ovakvom obliku https://www.iskon.hr/Za-kucu/Cjenik-...519-3529-16049 ili FULL https://www.iskon.hr/bundles/iskonsi...load/871/22490 |
Pozdrav svima. Evo i ja sam se jučer prijavio na iskon putem online forme.
Dosad sam bio na HT optici i koristio sam vlastiti ruter, direktno spojen na ONT (znači ne preko bridge-a). Isto bih htio i na iskonu, pa me zanima je li baš neophodno zvati službu za korisnike da mi prebace router u bridge mode? Na HT-u me nisu prebacivali na bridge i sve je normalno radilo. |
Citiraj:
Ak planiras koristiti njihov ruter u bridge, ne trebas zvati SZK jer oni to niti ne rade. Posaljes mail na prijavaATiskon.hr i kazes da bi htio bridge, ekipa radi pon-pet 9-17 pa uračunaj i to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a tek kad si središ iskon net za 120kn + bonbon na bonove za 15kn pa si na 135 :D
|
Citiraj:
|
produženje UO na 2 god , samo net.
|
Citiraj:
To ja imam za 116kn na Optimi 60/10 mada parica ne ide preko 20/2 ali paket je takav i naravno bez UO :D Bonbon mi je previse minuta za tih 50kn, potrosim 25kn za 200min sa tele2 a i to ne uspijem potrosit, dakle 141kn sveukupno. Sad ciljam to nekako srezat na stoju okruglo ali tesko, mozda ako postanem ministar :lol2: |
Imam 100/50 i fixni tel za 140 kn na iskonu...sad btnet nudi za 150kn isto to plus 110 programa a meni ugovor pridužen pred kojih 6mj....ehhh
|
Jel i vama slučajno varira brzina na optici 200/100?
Download mi se vrti na 120-180, uglavnom je na 160. Pa da znam dal je problem u mojoj opremi ili u Iskonu. :D Hvala. |
Nisam primjetio. Samo sa nekih izvora ti skida sporije ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je li ima netko sličan problem od danas? DL niti prema jednom serveru ne prelazi 10 Mbits
https://www.speedtest.net/result/7992572833.png Code:
============================================================================ |
Citiraj:
|
Citiraj:
iz https://www.hakom.hr/UserDocsImages/...vaju%20MST.pdf |
Koji je postupak za prelazak s iskon.duo na carnet.duo paket? Na moj.iskon ne vidim ni jedan carnet paket. Mogu kliknut da me kontaktiraju za promjenu usluge ili zatraziti promjenu na usluzi i napisat nesto. Educirajte me, hvala :)
|
Pošalji mejl ili ih nazovi i zatraži. Ako nemaš ugovornu ili si pri kraju, samo te prebace i to je to. Ako otkazuješ TV i pod ugovorom si, mogu ti naplatiti isključenje usluge.
|
Hvala franzD. Zaboravio pitati, jel bridge mod default na carnetu ili je routed? Bridge imam i sada, pa bi mi bolje bridge odgovarao. Navodno se kroz moj.iskon podesava bridge/routed ?
|
Po defaultu je ništa (zapravo je vjerojatno routed bez podataka za spajanje), na moj.iskon.hr korisničkim stranicama svakako moraš odabrati želiš li bridge ili routed kad te prebace, ako je routed, odmah tamo pišeš i korisničke podatke, a oni ti nakon toga automatski naprave provisioning rutera. Možeš jednom u 30 minuta mijenjati tu postavku.
|
Koliko ide solo net bez mobilne na 24mj ugovora? Zanimaju me ove "bolesno niske cijene kao preko veze" od nedavno što se reklamiraju.
|
Citiraj:
Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk |
isto 120kn i ja.
sudeći po cjeniku ide po 120kn BEZ UO, ali vjerojatno je to zadnji korak prije otkaza ugovora. prouči malo njihov cjenik (onaj od 200+ stranica) |
Ja povećao brzinu na 200/70 za 19kn više. Pa ak bude kakvih povećanja cijena da me se ne tiće
|
Digao iskon cijene.
Siguran sam da je trio paket bez iskon.mobile prije par dana bio 199,90kn ( optika) . A sada je na 209,90kn . Dok se ja odlucim uzeti to otice jos gore :) |
Ošlo je sve 10kn gore izgleda, zasada.
|
Hakom je nesto plako da ti paketi optike ne zadovoljavaju test istiskivanja marže, valjda je to "rješenje"
|
Sad im je cijena neta i tva ista kao trija.
|
Citiraj:
Toliko o tome kako HAKOM to odrađuje.... :lol2: |
Citiraj:
|
Koji router i opremu dijeli Iskon za optiku? Sad gledam dal ću uzeti HT ili Iskon kad dovrše optiku pa me zanima jel Iskon ima isto ONT i router posebno kao i HT ili oni daju jedan kombinirani uređaj? Stvarno mi je malo nevjerojatno da ne mogu imati jedan uređaj koji ima SFP u sebi.
|
Citiraj:
Bolje da je ovako sa ONTom (Raisecom). Ja sam njihov router maknio i stavio Mikrotika. |
preko kompare.hr dogovorio iskon telefon+internet za 139kn... trenutno to isto plaćam 260kn u t-comu
|
Citiraj:
|
otkad iskon mobile wifi ima roaming? lani mi nije radilo, sad bio u trstu i uredno sam imao net preko iskona.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |