![]() |
probam. fala
|
Ako koristite Greenify ni slučajno ne radite update na zadnju verziju!
Meni bacilo Samsung Galaxy S3 u bootloop. Nabijem ih na nježnik. |
Citiraj:
na koju foru ti je jedna aplikacija napravila bootlop? Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Nemam pojma i ne zanima me, govno više nema što tražiti na mom mobu.
Stavio jučer navečer update dvije aplikacije, odem nešto napraviti dočeka me boot animacija, pa nakon dugo čekanja "Android is starting... Optimizing apps", pa kad završi opet se vrati na boot animaciju i tako cijelu noć (otišao spavati i ostavio ga na punjaču). Jutros probam brisati cacheve ne pomaže. Odradim full wipe, sve radi bez problema, skinem update za Greenify i nakon nekoliko trenutaka pojavi se boot animacija i opet po starom (točnije mogu do launchera, ali čim krenem otključati počne javljati za xy aplikacija has stoped i ode u bootloop). Odradim još jedan wipe, ali kreten zaboravim isključiti auto update i nakon restarta opet se apdejta Greenify i opet bootloop. |
Greenify je tako passé
|
ja nemam problema s Greenifyjem..
radi odlicno.. Sent from my LEX720 using Tapatalk |
I kod mene sve OK
Sent from my Le X820 using Tapatalk |
GMX mail
O čem se radi, oglas objavljen na Njuškalu, dobim SMS da se trebam javiti na neki mail u vezi oglasa? Znam da je neka prijevara u igri, ali kakva?
|
Ma prevara je.
Došlo meni puno puta, neki automatizirani spam. Zanemari. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Postoji li neka aplikacija koja mi omogućava selektivno praćenje vijesti. Npr. Tehnologija, nogomet, važne vijesti sa hrv portala itd. Vidim da Google ima Vijesti i vrijeme, ali čini mi se da nije prilagođena Hrvatskoj
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk |
Nastavno na onu priču s built in aplikacijom i obavijesti za mailove koji dolaze u foldere na exchangeu. Znači na Samsungu se uredno mogu složit notifikacije za svaki folder, al na Huaweiju mom nema šanse. Ista verzija androida na oba uređaja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li neka app da sama kreira timeline od preferiranih vijesti. Koliko sam shvatio, NovineHR samo pristupaju određenim portalima s jednog mjesta
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk |
Kasne li vam primljene poruke na whatsappu? Npr poslana je a vi ju primite 15 minuta kasnije.
Poslano sa mog LG-H990 koristeći Tapatalk |
Da, dogadjalo mi se na curinom mobu na dnevnoj bazi, obrisao ga, instalirao i povukao backup poruka pa se i stanje normaliziralo. Sad joj vec nekoliko tjedana bolje radi iako tu i tamo nesto zakasni.
Meni nije bilo tih problema do nedavno, primjetio sam. Morat cu probati taj reinstall i kod sebe jer mi to ide na zivce lagano. Problem se javlja na svim mrezama, wifi ili 4G. |
Ja sam napravio reinstall pa cu vidjeti kako ce se dalje ponasati.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Koristite defaultnu gallery aplikaciju ili neku drugu?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
+1 za QuickPic, bez "k" na kraju. Starija verzija, prije nego ih je CM preuzeo u nagurao hrpu onih free cloud gluposti unutra.
|
Probam. :)
Dojadila mi je ova Samsungova, sva je nekako troma. |
Quickpic 4.5.2, pogledas u about i pisat ce ime developera.
Inace koristim google photos, a samsungova galerija mi je nezaobilazna kada cackam sa slomo videom i sl. |
Jel postoji mogucnost da se makne obavijest o postojanju nadogradnje aplikacije na google playu tj. da se vise ne nudi apdejt?
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1fb959672.jpg Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Jel netko ima problema sa Tapatalkom, kad se logiram na pce, sve je ok. I kad izađem van i nakon nekog vremena se vratim da vidim kaj ima novog, ona ikonica za refresh se vrti cijelo vrijeme i neće napraviti ažuriranje postova koji su noviji. Tek kad se odlogiram, sve radi, svi novi postovi su tu. Ima li netko takav problem?
|
Tapatalk je uz mesender ( koji hvala bogu vise ne koristim ) jedna od najgorih app koje sam koristio...