![]() |
Citiraj:
Podržavam high end mobove do 4,3", kronično ih fali na tržištu. |
Meni bi kakvih 5" bilo idealno (ali bezel free) :)
|
Evo i ja sam od neki dan u klubu od 5" i mogu reći da je to stvarno mrcina od moba. U odnosu na Desire HD koji je 4.3" ovaj djeluje puno veći, no stvarno je milina surfati, pregledavati fotke i slično.. Filmove/serije još nisam počeo gledati/testirati.
A jbg, tržište diktira :D EDIT: ... a ja plešem :D |
Prešao sa SGS3 na SGS, pravo osvježenje. Prevelik je SGS3 kao mobitel, a premali da bi bio puno ugodniji za surf, a ne patim od toga da moram imati što veći mobitel da mi bude ekstenzija penisa :lol2:
|
Citiraj:
Mislim da je to OK za 4'' ili 4.3". Možda izbace neku Maxx verziju sa 3000mAh:) Meni također osobno je ružno vidjeti da netko nosi pederušu radi mobitela a pogotovo kada ga stavi na uho kao da drži notes ili tablet.:zdero2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sola ima tako slabu bateriju da je užas. J je bolji izbor. Kod J je jedino tipka za unlock sitna. |
Ovo bi moglo biti zanimljivo. Po nepotvrđenim glasinama, Motorola će X Phone seriju napraviti kao konkurenciju Samsungovoj Galaxy liniji i prodavati će se putem Google Playa. Očekuju se povoljne cijene.
http://www.unwiredview.com/2013/03/1...ed-os-upgrade/ |
Dakle mogli bi očekivati da će idući Nexus biti Motorolin proizvod.
|
Jel tko kupovao od ekipe ovdje ili zna nekoga da je kupovao ove Kineze sa OVOG linka?
Vidim da više ne treba od HAKOM-a potvrda za fizičke osobe za uvoz mobitela, nego da se samo plati PDV na cijenu. Radije bi dao 1500-1800kn sa PDV-om za Kineza, nego 1800 kn za HOX i robovao još 2 godine sa preko 100kn tarifom :D |
To su kopije, čak na nekima piše obrnutim slovima (mirored) "Samsung" ako sam dobro vidio.. Što znači da te na carini mogu prcat zbog uvoza kopija, i već ta cijela šema kako ide.. Možda se varam, ne znam..
|
Citiraj:
Ako nećeš pretplatu bolje si uzmi HOX s oglasa, imaš ih starih par mjeseci s garancijom bez tragova korištenja za oko 2200kn. Super mobitel i definitivno vrijedi te cijene. |
Citiraj:
http://android-sale.com/newman-n2.html Citiraj:
Citiraj:
|
:D hehe, istina, hir je hir ;)
Ali kao što kaže doky, također imho, radije daj tih 400kn više pa si na miru. No podmuklo navijam za to da ipak uzmeš onaj navedeni Newman ili neš slično, baš da vidim dali će proći i doći tebi u ruke :) |
Ima na tržnici za 1400kn mobitel sa garancijom, praktično nov. Perem ruke jer ne poznajem prodavača, ali mislim da je to puno bolja opcija od uvoza kineskog modela upitne kvalitete.
|
Prestigio je (kako neki kažu) također prebrendiran kinez, no meni odlične izrade i funkcionalnosti..
Drug traži ipak klasu ili više klasa iznad, za istu cijenu.. Tipa quad core, 13MP, HD screen i slično, i tu nemam niš protiv, već dapače, go on.. Jer to je mrcina od moba.. |
Ma sve su to kinezi, nije to bit. Ima garanciju ostvarivu u RH.
Kužim, prelistao sam stranicu, zamamno djeluju. Ako se odluči na to, očekujem review |
Prestigio i ti kinezi su u istom rangu, on je ustvari rebrandiran taj nekakav jeftini kinezi i poslan na neka slabija tržišta, našao sam negdje link s detaljima ali se stvarno više ne sječam di, jedina razlika kaj ovaj ima garu u RH, nisu oni loši, koristio nešto sitno PAP5000 i nisam bio oduševljen mobitelom, dobar ali nije to to, rađe uzeti S2/Galaxy Nexus/HOS... Viđao sam neke ljude s tim kinezima i isprobavao sam ih malo no nikad pitao kako su došli do njih.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
HOS nisam imao prilike držati u ruci, ali ako je sličan imalo Desireu, znam da bi mi se svidio. |
HOS je strašan mobitel, sve leti na njemu ko na jačem quad bratu, doslovce je i brži od njega u nekim stvarima, tipa otvaranje nekih aplikacija i sl. Ne znam kako no vidio sam na svoje oči kako brže otvara GMaps, Poruke i WhatsApp. Imao sam HOS, a lega HOX i baš smo ih uspoređivali. Jbg, HOX ima za dosta bolji ekran i kameru no u svemu ostalom HOS je odmah tu, ako ga uspiješ naći za normalnu cifru definitivno preporuka. Jedini problem je kaj je kod nas dosta rijedak i imaju dvije verzije, obični i S3 (C2), obični ima dualcore Kraita 1,5Ghz, a C2 dualcore Scorpiona na 1,7GHz, sve ostalo je identično. Navodno je C2 nešto sporiji, ali vidljivo samo u sintetičkim testovima.
|
Malo sam sada čitao, dosta su ljudi nezadovoljni sa Newmanom zbog problema koje ima ;) a meni je konkretno i OVAJ zapeo za oko :D baš je sexy :D
|
Čini li se to meni da mu je pod dodatnom opremom punjač (wall charger) za 3,99$? Na koji se način inače puni? Preko usb-a?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Android mobiteli
4 privitaka
Ako netko posjeduje motorolu razr, preporucam BlackWidow JB (ota zadnju verziju). Sve radi savrseno i glatko a baterija je odlicna.
|
Kako ja volim ove nove Motorole zbog svojih baterija i zbog toga držim fige i ako sve prođe kak spada. Sljedeći mobač bi mogla biti Motorola nakon duuuugo vremena :)
|
Citiraj:
|
Šteta što Mota nema kod nas. Dobro izgledaju, djeluju kvalitetno (nažalost, nisam imao prilike rukovati s nijednom), baterija traju duuuugo, a sad kad dobije vanilla Android, bit će žestoka konkurencija Nexus seriji.
|
Citiraj:
Meni se nekak čini da bum ja dugo još ostal na Desireu. Sad čitam po forumima da ako Čajniz mob rikne, oni kažu "pošalji ga natrag" i da je procedura cca 1-2 mjeseca dok ga oni pogledaju, pa dok ga resendaju pa opet pizdarije oće proć carinu ili neće i eto nas na 3-4 mjeseca :D Možda ipak uzmem na kraju One X, budući su oko 2000-2200 i pregazim svoje obećanje da neću preko 1500kn :D UPDATE: Tele 2 mi nudi popust, ali moraju ga izračunati za pojedinu tarifu. Kao "bit će jako dobra ponuda, ali morate doći na prodajno mjesto" :D živi bili pa vidjeli. |
Citiraj:
|
Nista od CM-a za S4 http://www.sammobile.com/2013/03/19/...he-galaxy-s-4/
|
Citiraj:
Objašnjeno sve ovdje http://blog.gsmarena.com/cyanogenmod...the-galaxy-s4/ |
Samsung sve bolje liči na Apple.
1. Fanboyevi / Hejteri 2. Postao je statusni simbol 3. Prave se grbavi |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
A ti ako mi imaš što osobno i dalje reći, javi se u PM. To vrijedi i za sve ostale poklopce koji znaju samo vrijeđati |
Citiraj:
|
Imam Motorolu Defy i na njoj je 4.1.2 JB CM10. Kako u ovom google voice search, kako se to već zove, premjestiti da mi žena govori temperaturu u °C, a ne u °F? :fala:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |