![]() |
izgleda da mi najbolje ide pod nickom Britney Spears :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t319375_britney.jpg |
U zadnje vrijeme vidim sve ucestalije nazovimo ih Kemperima iako to nisu.
Nije mi jasno kao to oni razmišljaju da zauzme xy poziciju i čeka da mu netko naleti, a prije toga si nije sa minama osigurao leđa. Svi redom pogibaju jer ih ubijaju s leđa. Morat ću otvoriti "Kemperaj Seminar" i fino to naplatiti. :p |
Ja sad uletavam opet ko padobranac... Napokon sam si sredio komp, pa ako vas mogu zamolit par IP-a domacih servera gdje se najvise igra... Da se probam ufurat lagano :)
poooosaaaa |
ti ne. riknuti će ti napajanje kad naletiš na claj od amdejca. :p
|
ajme eto pizdek je naucio "matematiku" pa sad misli nes kao igrat, vidin, moran i ja malo doc pokazat kako se pravilno zalegne :)
|
85.190.2.175:28961 ajmo ajmo :) :chears:
|
Citiraj:
Hebote mogo si reć da sad opet nešto sa Isusom u nicku XD Bio na poslu 12 sati pa mi K/D sad bio nekih 40/70 XD Katastrofa :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/out.php/t328148_cod4ddd.jpg
kad ce domaci posjetit ovaj server,osim hammer_of_thora?gdje se igra?se igra uopce? :D |
jedna od najboljih igrica koje sam igrao u ovih 10god! odlican signale player i još bolji multiplayer!! žalim samo što nije izašla expanza za SP!
COD5 je dobar, no svejedno nije kao COD4! ..a i u odnosu na COD4, SP mu je dosta arkadican..nešto tipa Medal of honor. Živio COD4!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad ćemo zaleć? Ajd napravi acc na xfireu pa da napravimo darmar na nekom serveru. Junger nevoli kempat, s njim igram ali samo sa teškim naoružanjem i onda slomimo cijelu mapu. :D |
ajd, danas je zadnji ispit, i onda odoh kuci, pa cemo malo zalec u neki grm kvalitetno :) nebi lose ni da mali fischer dođe, pa da ga malo raspizdimo :)
|
U zadnje vrijeme mi se malo kampa, a ovo je bio posteni kamp neki dan, bez prave kamperske konkurencije na drugoj strani :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t329942_kamp.jpg |
kako se pokrene glasovanje u igri ako je dozvoljeno..?!
|
NEZNAM KOGA SI UBIO 501 X AKO JE DEATHSA SAMO 20???
|
Citiraj:
|
Kako ja igram samo vikendom tesko cete me vidjeti na serverima ali kad igram uvijek ali uvijek dobijem titulu "Jeb*** Kamper"....
BTW u igri mi je nick Blackbird, a najbolji kamperski score je 94/26 :) |
Ljudi trebam pomoć. Instalirao sam COD 4 na laptop. Imam origigi key al mi baca više upozorenja da mi image ne vrijedi. Što mogu učiniti?
Do sad sam ga normalno koristio i igrao na stolnom, al kako sam radio reinstalaciju wina poželio sam vidjeti kako bi to izgledalo na laptopu. |
Instalirao si ga..i on ti kaze da ti image ne radi...wtf? :D
De nabaci tu koji SS tog problema da vidimo o cemu se radi...jer da budem iskren..nisam bas skuzio o cemu se tocno radi.. |
|
Nista mi pametno ne pada na pamet...sry..
A da probas patchati...neznam jesi to radio... Ili u krajnjem slucaju da reinstall opalis jedan...zao mi je,nemogu ti pomoci sa neki konkretnim prijedlogom. |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1236 To je samo jedan od postova. A i google je tvoj prijatelj. Mani se :no2drug: |
Problem nije riješen. Ima još errora :D Imaju ekstenziju flt, a kolko sam skužio tiču se imagea i zvuka. Probat ću ponovo instalirati na PC pa ako i tamo baca isto onda ću ja baciti dvd u smeće :D
|
Mani se ćorava posla i instaliranja CODa na laptop.
Laptop nije za igranje. |
Ma znam, al ako je prošao COH bez ikakvih problema i koristim ga kad imam vremena, onda sam vjerovao da ni s ovim neće biti problema. Niš pri kraju sam s sređivanjem PC-a pa ću probati na njemu.
|
Eto uspješno sam instalirao na stolni PC. Nikakvih problema za sad. Prebacio sam i svoj stari profil.
|
Zanim me da li postoji COD4/COD5 verzija igre u kojoj je konverzacija u igri na njemačkom? Znači ne samo izbornici već i konverzacija.
Kao što je imao far cry. |
Dosta novih mapa i CTF:
[G]kresina kuja 217.14.222.114:28960 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:41. |