![]() |
Citiraj:
Očito monitor mora biti gsync certificiran da bi synkanje radilo glatko u svim postavkama. |
Kod mene ista stvar, unatoč tome što je monitor freesync i fps ograničen na 71 bez uključenog vsynca slika se lomi.
|
Onda to nije freesync, nego jednostavno koristite vsync, koji je stabilan jer je fps stabilan tj. zakucan na jednu vrijednost
|
možda ima nešto vezano za Hdmi ili DP, odnosno kako je spojen monitor, ili možda ima ulogu one 3 verzije freesynca. Meni radi uredno sa 3060ti, spojeno preko dp na Aoc g2u monitor.
https://www.amd.com/en/technologies/free-sync |
uz uključen vsync i gsync u driverima problem nestane a prelazak sa 75 fpsa na 60 je glatko iskustvo, za razliku od samo vsynca gdje osjetiš pad fpsa dosta jače.
Spojeno preko DP. Budem bio pametniji kroz 2-3 mjeseca iskustva, sa prethodnim monitorom nisam imao takav problem, ili ga barem nisam skužio. Hebiga, nije certificiran od nvidije, ako prođe super, ako ne opet dobro. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa na to sam i mislio - zakucan fps jer ste ga vi limitirali
|
sta nije hallock ili kako se vec zove iz AMD odgovorio davno da je freesnyc i vsync kombo onako kako se treba korstit freesync.
nema potrebe za limitiranje fps/a kad je vsnyc ukljucen nema kidanja ali ima onoga mis laga koji smeta esl pro igracima i onima koji se tako osjecaju. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Svašta su oni govorili. Govorili su i da je najbolje freesync on, nikakav vsync i nikakvo limitiranje fps-a, kad si u freesyncu unutra si, kad si preko nisi u freesyncu, možeš imati tearimg, al imaš max fps (bolji frejmtajming), a vsync je off da nema imput laga. Kažem takva je bila priča od nekog iz AMD-a, a sigurno vrijedi barem za competitive playere
|
Citiraj:
|
Pa ja limiter koristim na običnom 60hz monitoru čisto da se grafa manje grije i bude tiša, što da radi preko kad nema smisla. Uključen vsync jer mrzim kidanje.
|
Ja sam kriv, isprika.
Znači freesync radi savršeno bez uključenog vsynca u driverima, limitiram FPS na max 74 i upalim gsync. Fora je u tome što mi je bio uključen i drugi ekran, tj. TV. windows key +P i paljenje po potrebi te kada je omogućen samo jedan ekran freesync na monitoru radi kako treba. Kada su uključena oba ekrana onda treba uključiti i vsync u driverima. Barem kod mene, a možda i ne ako se u driverima pod gsync opcijama enable for windowded, ne da mi se više isprobavati. Uglavnom to je sad to :D |
Stigle 3060 u dućane već? Cijene od 5.600kn nadalje...
|
Hmmm, stigle u dućane po kako piše ''HOT CIJENA'' :D...a nigdje recenzije...
|
Da, 5600kn a 3060 ti 7249 kn hot price!
https://www.protis.hr/products/detai...m_medium=click https://www.protis.hr/products/detai...m_medium=click |
How yes no :roller:
|
Citiraj:
Gdje je kraj ovome pitam se. I ima li ga. |
i otišlo :D
"Proizvod nije dobavljiv" rtx 3060 ti za 7250 kn :D Majkemi dolazim u napast da stavim svoju na njušku :D |
https://www.mindfactory.de/product_i...-_1381128.html
ma sta je ovo jbt.. pa ja sam svoju 3080 platio 100EUR manje od ove cijene sa dostavom.. |
Sta cemo sad godinu dana pisat o cijenama? Tako je kako je. :kafa:
|
Koliko čujem moguće je majnanjem na 3060ti zaraditi 1500kn na mjesec pa je vjerovatno to razlog zašto se te grafe kupuju po tim cijenama.
|
1500kn na mjesec sa jednom 3060ti?
daj link Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Ako sam dobro zapamtio,, Ne znam. JA sam reko da nedam vise od5k kn,. |
Ne znam, nisam u tome. Jedan frend majna etherium i kaže otprilike toliko u zadnje vrijeme s jednom karticom. Možda sam u krivu, no imalo mi je logike s obzirom na cijene kartica. Ne vidim kako bi se isplatilo majnat ako karticu ne možeš otplatiti kroz par mjeseci.
|
Trenutno oko 240$ mjesečno - struja po jednoj 3060 Ti
|
Alo majstori dajte gledajte ono gore vam je obicna 3060, jel vidite da pise 12gb i nigdje nema ti u nazivu.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Naravno, skužili smo da se radi o običnoj 3060 sa 12GB, zato sam i napisao how yes no :D
|
WTF otkud 3060 već vani? To je trebalo krajem veljače, recenzija vidim nema, jako čudan launch
|
"recenzije" tj. reklame su totalno nepotrebne, sve se proda samo šibaj :D
|
Šteta im je poslati nekoloko stotina na recenzije, kad ih mogu masno utrpat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |