![]() |
Mogu reći da je Pocophone jako fini uređaj za 300 dolara:
https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco...eview-1808.php |
Citiraj:
Ali, iskreno, ne vjerujem u ovu pricu od 300 USD. Bit ce to u konacnici dosta premaseno (predmnijevam oko 400 USD). |
Navodno 420€, je*en mob za te pare.
Da ima NFC odma bi smjenio LG G6, al naviklo me na GPay :( |
Ista briga (NFC) i mene muci. Ali izmedju IR blastera i NFCa odabrao sam IR tako da XIAOMI u globalu pobjedjuje jer oni su jedninod rijetkih koji jos ugradjuju IR blaster.
Ali zalosno sto su u Xiaomiju skrti na NFCu. |
Na Goldway Mi8 je već 400$ sa DHL dostavom ,tako bi ipak prije to nego Poco....
|
Citiraj:
|
Osobno imam Mi6 sada skoro godinu dana i stvarno sam zadovoljan sa njim, malo gledam za suprugu neki Mi5, Mi6, Mi8 ... i to sve košta skoro isto !? Pa na Geeku je Mi6 skuplji ili identičan sa Mi8 !? Pa to drži cijenu ko Golf
|
Sheby je bio blizu. Pocophone - 399€ za 64Gb, 439€ za 128Gb verziju u NL
https://www.belsimpel.nl/zoeken?s=pocophone |
Bote led, ovaj Pocophone je bomba samo takva.
Sent from Usreo Mobara |
Sve ovisi o tome kakav bude softver u odnosu na 'neispeglani' MIUI i kvaliteta kamere koja je rak rana Xiaomiju.
|
S obzirom da je Pocophone cijeli plasticni zbog boljeg hladjenja ugradili su neku novu tehnologiju "liquid cooling" ilitiga vodeno hladjenje.
Treba vidjeti kako bude to radilo, da ne bi bilo, "majstore curi mi nesto iz mobitela". 😁 |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Low light je ionako osrednji/loš kod svih Xiaomi modela. Zapravo, većini kineza je to problem.
|
Ali je sramota da za te novce nisu u stanju staviti kameru s OIS-om. Zbog tako nekih sitnica sam i napustio Xiaomi. Jesu oni i dalje best buy, ali koliko para, toliko muzike.
|
Citiraj:
Nema OIS ali je isti senzor kao na MI8 (IMX363). EDIT. baš gledam, Mi8 (global) s DHLom 2500kn...kod nas 4100kn...hehe |
Citiraj:
Usporedi Xiaomi i Samsung kuna za kunu i pogledaj šta dobiješ. Samo što ljudi očekuju da će dobiti sve što i flagship Samsung za duplo manje para.... |
Nekidan dobia 9.6.3.0 na note 5.
Zna li itko kada se ocekuje miui 10 na note 5? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ekipa koja je uzimala na Goldway-u s Alije preko DHL-a, dali DHL dostavi doma paket ili hrvatska pošta?
Jel DHL uopće ima dostavu svoju ili daju licencu u najam? |
DHL, ali negdje i HP.
|
upravo kod bijelica u trgovini uzeo redmi 6 3-32gb 1040kn
uglavnom imaju sve,i romobile elektricne,navodno da bi mogli dobijeati i televizore |
Citiraj:
Mall.hr u zadnje vrijeme nemaju ništa nova ali su zato cijene im bile skoro kao kineske... :( Edit - pritom mislim na ostale xiaomi stvari, ne na mobitele.. |
Citiraj:
navodno da e u splitu otvoriti uskoro recimo redmi 6 je 1299kn,imate 10% na keš,ako se snadjete moze i 20% |
Jesi bio tamo u centru kod Aninog groblja ili se otvorila trgovina u Mallu?
|
Citiraj:
https://www.dxomark.com/tag/xiaomi/ Naravno da je loše ako gledaš BUDGET xiaomije. Uzmi neki jači pa usporedi. |
Citiraj:
|
Imaju li note 5, vidim da je ova cijena kao na honorbuyu...
|
Citiraj:
Jel imaju izložene mobove ili? Kako izgleda to? |
@nub
Ocjene DXMarka nitko ozbiljan ne uzima u obzir otkad se pročulo da od nezavisnosti nema ni "N" tj. da traži lovu za dobre ocjene. |
Citiraj:
ali za cijenu pitas onda na pultu ali najjednostavnije vam je nazvati,ja sam bas maloprije nazvao za mi8 4199kn na kartice,3779kn za keš i naravno ako se mozete snaci za20% tada je 3360kn,racun gara 2g |
Ajd molim te provjeri note 5 cijenu, samo obrati pozornost jel 3/32 ili 4/64
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |