![]() |
|
Benfica je jučer sa igračem manje pobjedila Porto 3-1 i ušla u
finale kupa. A u prvenstvu su uvjerljivo prvi. Neznam, nekako sam se počeo brinuti... |
Branislav je zabio u zadnjim sekundama ako se ne varam. :p
|
Citiraj:
Brijem da je jako frustrirajuće Di Mariji koji je najbolji igrač Reala ove sezone a ovaj ko fol dobar trener ga stalno mijenja. |
Baš sam jutros s kolegom razgovarao o tome. :D Koliko su Balea platili trebao je to na rukama napraviti. :D
|
Napokon se njegovo trcanje s loptom u aut isplatilo... :D
|
je,ide sve prema tome da će real ove sezone osvojit ligu prvaka i prvenstvo
|
Neće...Chelsea osvaja. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel ti uopće gledaš tekme Reala? Pa veće dobricine od Juniora već nisam godinama vidio na terenu. E jel ga lupneš i ostaneš živ! |
Citiraj:
Budu se provukli. :p |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemamo tu kaj razgovarat :) |
Koliko sam ja vidio, Bale je zabio kroz noge Pintu, ne sa strane.
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Sve neki poznati nogometasi i profesionalni golmani s puno obrana i golova na nasem forumu :D
|
Za 24.min počinje utakmica CFC-Sunderland.
Schwarzer; Ivanovic, Gary Cahill, Terry (c), Cesar Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian Oficial, Oscar, Salah; Samuel Eto'o. Subs: Hilario, David Luiz, Mikel, Lampard, Fernando 9 Torres, Schurrle and Ba. Ni pod razno ne smiju zeznuti. |
Sunderland je vec jedne sjebo .. idu po drugi skalp :D
jebiga, ljudi se bore za ostanak XD EDIT: nedaju se bome :D |
Nadam se da će posustati. :D
|
vjerovao ili ne.. i ja isto XD .. ma ne zelim da se vec sutra prakticki zna prvak.. prerano je :)
jedino ne kuzim sto je s ovim ramiresom, kakve taj covjek ima probleme .. uvijek neki prljavi potez mora napravit |
Već sam par puta napisao da jedva čekam da ode za barcu. :) Nije bila nekaj ozbiljno da je protivnika trebalo pljusnuti pod cijenu kartona. Nije bilo potrebe za tavkom reakcijom.
Sudac ga je trebao nagraditi sa žutim kartonom. E moj eto...to se ne propušta... Opet realizacija. :) Divno..jako dobro...jako. Još će na kraju izgubiti. Eto ga...pa pa naslov. :) Jedino ako ne utrpaju dva komada. :) |
Mou otvara vrata Liverpoolu :)
|
e jebeš čelzi.. a mogla je bit tako zanimljiva završnica prvenstva
|
Bravo za Sunderland, cvatem! :D Konstantno se sve otvara liverpoolo, sve se poklapa za naslov!
|
Kad je Mou zadnji put izgubil na Stamford Briđu ? :D
|
Hvala Sunderland! :care::care:
Prvo uzmu 2 boda protiv Citya, i sada skinu Mourinja u Londonu, respekt, samo radi toga nadam se da ostaju u ligi. |
Možda i Liverpool zezne. :D
|
Citiraj:
|
Nisam fan Liverpoola, ali po nogometu koji su ove godine igrali definitivno su zaslužili naslov. Atraktivan napadački nogomet, pregršt golova, dva najbolja strijelca lige, dva najbolja asistenta... Ako ovu prednost sjebu treba ih u drugu ligu poslat :D
Pomalo dvojben penal za Sunderland, ali ak zadnju momčad lige doma ne mogu nakantat... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |