![]() |
Nema neke pretjerane svrhe ako ti je bitan iskljucivo kodi. Jedino ako si na androidu i instaliras hrpu appsa i igara.
Jedinu svrhu gdje 16gb mozes donrkle iskoristiti, a rijec je o kodiju je kod Quasar addona. Ali opet za iole bolji rip 16gb je malo. Opet moras potezati za prenosnim hdd-om, nas-om ili velikom micro sd karticom Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
ja sam narucio 2/16gb od onog sa eBay-a za 30$ (link) al sve ih je rasprodao i promjenio status da vise ne salje u HR :D
moj jos nije dosao... |
Nekako sumnjam da će ti i stići. To je prejeftino, a nema baš feedbacka za njega... A ništa, 8Gb je sasvim OK. Još da se nađe za manje pare... Nema nekih aktualnih akcija? :D
|
Trebam savjet. Zašto se pri pokušaju skidanja aplikacije na Nexbox a95 x sa google playa stalno pojavljuje poruka "download pending" ?
Prije je radilo i bez problema sam instalirao par aplikacija. Mjesta u memoriji ima dovoljno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel još aktualan taj nexbox a95x? uzeo bih 2/8 verziju pa me zanima dal imate preporuku otkuda uzet bez carine ako je moguće, imam acount na aliexpress i ebay.. na honorbuy mi se neda radit account :)
|
Decki imal kakva preporuka trgovine iz EU za A95X, 2/16
imam u planu uzet sa Aliexpresa ali razlog je da mi stigne brzo i da ne placam carinu,pdv i sl. |
vidiš da sam i ja pitao 4 dana prije pa nema odgovora :)
|
Pa imaš njuskalo
|
Je on bi i jeftinije od ali-a
I garanciju 2g :) Ofce i nofce Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Onda neka dalje sanja to nije problem u HR smo :p
|
jel ovo znaci da je poslano ili moze biti fake. proslo je mjesec dana sad vec.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...401397a2e1.jpg
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Nemam pojma, meni je isto ka i tebi, samo dan kasnije (26.04.) navodni departure.
Sutra im je zadnji dan estimated delivery, ako ne dođe onda dispute paypal ili ebay refund. |
Citiraj:
inace je slican TN broj kao tvoj i isto pise vec mjesec dana.. cak je seller u meduvremenu ime promjenio.. :D Sent from my LEX720 using Tapatalk |
da, meni su kao ponovo poslali sa drugog sellera...mozes mislit kak cu to popusit
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
I ja se vjerovatno sa istim sellerom borim od utorka. Na svaku moju poruku odgovara identicno, a tracking je zapeo na isto mjestu kao i kod drugih.
|
Ja sam digao request na njega...treba proć još par dana i onda ulijeće ebay u priču. Napravite request da niste dobili item.
Lik je prevara, i meni tako identično odgovara sa istim porukama. |
da meni sutra istice taj rok pa ce se umjesat Ebay.. evo jutros poslao opet istu poruku, haha, ali sam mu nasrao svasta nakon toga.. :D
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
A95X 1/8 model, libreelec gore 7.0.3.012j - rezolucija postavljena prije par mj na 4k rezoluciju i 24 sličice i sve radilo odlično do danas. Neke crtice po ekranu, titra.
Updetao na noviji libreelec 7.0.3.012l, ali ista stvar. Kada stavim rezu full hd bude ok. Ima li tko istih problema? |
A kad vratiš na android isto ili?
|
istekao mi rok, tj. istekao je rok na Ebayu za dogovor s sellerom koji pise uvijek istu poruku e sad neam pojma kako da kontaktiram Ebay da se ubaci u rijesavanje problema,. jel zna tko?
mislim da ce ti se tokom dana pojaviti opcija. za sad samo pise close ili send message
aha i kod tebe je isto, ajd dobro onda cekamo.. :)
Klikneš na take action, pa onda tražiš da se Ebay umješa.
https://s22.postimg.org/6pnb44clp/Capture.jpg http://forum.pcekspert.com/data:imag...BJRU5ErkJggg== |
nemam te opcije jos.. :(
Edit: pojavilo se nesto da se umjesa Ebay ali nemogu s mobitela to odradit.. pogledam kad dodem na komp.. Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Bok svima.
Jedno pitanje.Da li navedeni Android box-ovi vrte bluray ripove(TS) preko mreže(sherani file-ovi) Koristim još uvijek Popcorn ali čini mi se da je hardverski postao preslab. |
Citiraj:
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |