PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Huawei Sonic U8650 - (root, custom rom, integrated flash) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221363)

deathdancer 28.08.2012. 13:30

ja sam na launcher360, najbolji mi je od svih

tincha95 28.08.2012. 15:11

ja sam sad preso na adw ex.. mogu reci da je fluidniji, ima vise opcijaa i najbolji do sada!!

dulesbj 28.08.2012. 17:12

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2223639)
Kod cure se definitivno produžila baterija kad sam maknuo LauncherPro i stavio drugi (Zeam Launcher). Prije ga je punila svaki dan, sad izdrži 48h u komadu.

ja koristim holo launcher plus,odličan je i brz.

sipe 28.08.2012. 17:44

Meni je super Zeam launcher jako malen i lagan. Nikad problema s njim.

tincha95 28.08.2012. 18:55

neznam zbog cega benru na v4 nije stavio adw ex... ovaj adw ne valja 5%... nisam probo zeam-a.. budem ga isprobo prvom prilikom.. nego meni je dost dobar jos Nemus Launcher
ima mogucnost zakljucavanja datoteka, npr stavis na galeriju lozinku, na poruke i na emaileve.. no lozinka nije aktivna.. tek kad stisnes active onda se aktivira na svim sta si odabro.. meni dobro dodje da mi sestre ne citaju poruke i to!

maxtormaster 28.08.2012. 20:55

Citiraj:

Autor tincha95 (Post 2223975)
neznam zbog cega benru na v4 nije stavio adw ex... ovaj adw ne valja 5%... nisam probo zeam-a.. budem ga isprobo prvom prilikom.. nego meni je dost dobar jos Nemus Launcher
ima mogucnost zakljucavanja datoteka, npr stavis na galeriju lozinku, na poruke i na emaileve.. no lozinka nije aktivna.. tek kad stisnes active onda se aktivira na svim sta si odabro.. meni dobro dodje da mi sestre ne citaju poruke i to!

jel moze neki link za download adw ex-a?

fre@k 29.08.2012. 01:21

stavih i ja benru v4 pa cemo vidit kak ce sad s baterijom biti + zeam launcher

moze preporuka nekog programa za sinkronizaciju s kompom, (backup-retore)

Gongy 29.08.2012. 09:59

Do sada backup sam uvijek radio preko recovery-a i nisam imao nikakvih problema,a ni poslije sa vracanjem bez obzira sto je u medjuvremenu preko phona defilovalo par romova...a za sinhronizaciju sa PC-m ne znam tacno sta bi volio imam zanimljivih programcica ako ti treba javi se na PM. :chears:

Gongy 29.08.2012. 10:12

Citiraj:

Autor maxtormaster (Post 2222885)
fix? ni ne znam da ga ima . daj link

+nema google play . di da skinem gaaps za taj rom ako ima naravno

+ moram dodati da je rom bolestan sa opcijama . nisam ni znao da mi to sve moze telefon :) zasad mi je jako fluidan ali nisam jos pobacao sve aplikacije koje inace koristim . probajte ga obavezno . dodano je pun klinac novih opcija a najjaca mi je kad neko zove a neces se javiti samo okrenes telefon na display i on ga utisa . takodjer opcija sa zvanjem . dovoljno da se izabere kontakt i samo prislonite telefon na uho i on zove . ostalo nisam jos stigao isprobat baterija je crkla :)

Fix za zvuk http://translate.googleusercontent.c...C_PC9-noDmH5EA

EDIT:SORRY za 2 posta zaredom

xmen 29.08.2012. 12:43

gongy o kojem je romu riječ, kako se zove

RS_BuRnOuT 29.08.2012. 13:41

Citiraj:

Autor fre@k (Post 2224290)
stavih i ja benru v4 pa cemo vidit kak ce sad s baterijom biti + zeam launcher

moze preporuka nekog programa za sinkronizaciju s kompom, (backup-retore)

Takoder preporucam Recovery za backup-restore komplet moba, a za sink sa kompom probaj http://www.moborobo.com/

Cuky 29.08.2012. 13:42

Ljudi, trebao bih preporuku nekog roma da sad ne citam ovih 100 stranica ;)

Uvjet je da je stabilan i brz te da sve funkcije na mob rade.

Caks 29.08.2012. 15:21

Citiraj:

Autor Gongy (Post 2224396)
Fix za zvuk http://translate.googleusercontent.c...C_PC9-noDmH5EA

EDIT:SORRY za 2 posta zaredom

o kojem je romu rijec?

tincha95 29.08.2012. 17:48

Citiraj:

Autor cuks (Post 2224545)
Ljudi, trebao bih preporuku nekog roma da sad ne citam ovih 100 stranica ;)

Uvjet je da je stabilan i brz te da sve funkcije na mob rade.

benruv4.. gore stavis launcherpro, zeam launcher ili moja preporuka adw launcher ex i bez brige si.. imas opcija na pretek!

Gongy 29.08.2012. 23:40

Maxtormaster je stavio neki rom i na njemu mu je slusalica tiha,dulesbj mu je preporucio da stavi onaj fix za benruov cyan a posto covjek nema taj fix ja sam ga postavio ako mu treba da ga ubaci sebi,inace fix je za onu stariju verziju cyana (DALEKO POZNATU SA PROBLEMOM U SLUSALICI)...
Jedan savjet za sve one koji su stavili onu fajlu sysctl.conf.txt da je zamjene sa ovom...
http://www.mediafire.com/?fp7ln3d5gn0o2eh
skinuti zamjeniti file explorerom i staviti permission rw-r-r
ovo je ispravka jednog naseg velikog developera kojem saljem puno pozdrava :respekt:

Rosie-Posie 30.08.2012. 02:41

ubacila sam novi recovery, super da su to stavili da je ikona baterije kad se puni; naime, mobitelom se sad koristi moj dečko kojem baterija redovno potpuno iscuri prije nego se on sjeti stavit na punjenje, a onda kad mu se upali recovery trka i panika :D

gore je zadnji benru, sve radi ok, ali moram priznat da mi je sad kad ga uzmem u ruke dosta neprivlačan nakon xperie u :)
sporiji je, manje responzivan i boje su blijede...

primjetila sam da se nekoliko ljudi žalilo da im mobitel tu i tamo proguta sms, na raznim romovima.... meni se to dogodilo na fundowsky 3.0 nekoliko puta, sad na benru ne znam jer se više niti šalju niti primaju sms-ovi...
ali, šta bi mogao biti uzrok tome? zašto bi mobitel žderao sms-ove?

sipe 30.08.2012. 15:08

Citiraj:

Autor Gongy (Post 2224869)
Maxtormaster je stavio neki rom i na njemu mu je slusalica tiha,dulesbj mu je preporucio da stavi onaj fix za benruov cyan a posto covjek nema taj fix ja sam ga postavio ako mu treba da ga ubaci sebi,inace fix je za onu stariju verziju cyana (DALEKO POZNATU SA PROBLEMOM U SLUSALICI)...
Jedan savjet za sve one koji su stavili onu fajlu sysctl.conf.txt da je zamjene sa ovom...
http://www.mediafire.com/?fp7ln3d5gn0o2eh
skinuti zamjeniti file explorerom i staviti permission rw-r-r
ovo je ispravka jednog naseg velikog developera kojem saljem puno pozdrava :respekt:

Ne vidim nikakvu razliku između prvog i drugog fajla baš nikakvu :D ima neka skrivena razlika :D

Uzemljivac 30.08.2012. 15:37

jel ima jos netko problema na benru v4 da mu skrolanje kroz postavke nije fluidno, nego je usporeno i mutno? znam da je to malo i do teme, ali cak i kad vratim default temu to jos uvijek nije puno bolje. jel to onaj flickering problem o kojem se pricalo jos nekad prije?

Thorax 30.08.2012. 15:42

Jel ima di u Zagrebu baterija za Sonica?

Fundowsky 30.08.2012. 16:05

Citiraj:

Autor sipe (Post 2225292)
Ne vidim nikakvu razliku između prvog i drugog fajla baš nikakvu :D ima neka skrivena razlika :D

razlika je ta što ne smije biti .txt na kraju, dakle sysctl.conf u system/etc

deathdancer 30.08.2012. 16:13

cool :D

maxtormaster 30.08.2012. 20:09

Citiraj:

Autor Uzemljivac (Post 2225314)
jel ima jos netko problema na benru v4 da mu skrolanje kroz postavke nije fluidno, nego je usporeno i mutno? znam da je to malo i do teme, ali cak i kad vratim default temu to jos uvijek nije puno bolje. jel to onaj flickering problem o kojem se pricalo jos nekad prije?

stavi adw ex launcher . moram priznati da mi radi bolje od launcher pro

tincha95 30.08.2012. 21:05

pa adw launcher je najjaci.. pogotovo sa onim app drawerom koji je u 4D :)

Uzemljivac 30.08.2012. 23:07

Citiraj:

Autor maxtormaster (Post 2225494)
stavi adw ex launcher . moram priznati da mi radi bolje od launcher pro

i koristim adw ex, nije stvar u launcheru. nego kad udes u postavke mobitela (settings) onda mobitel nije nimalo fluidan nego stuca kad se kreces kroz opcije.
i btw, adw ex mi je uvjerljivo najbolji launcher za nas mobitel, nijedan drugi ne radi tako glatko i brzo kao on.

Gongy 31.08.2012. 00:20

Citiraj:

Autor Uzemljivac (Post 2225314)

Ispasce odnekud odgovor i na to...a moja iskustva su da to kocenje u scrolanju sam primjetio samo na app LINK2SD koja je uzgred na telefonu dok na app koji su mi na SD-u to nisam primjetio,titanium pro mi je na kartici i kroz njega ide glatko,tako i sa drugim app,onaj izvorni ADW sam posalo na put u jednom pravcu,a mjesto njega je ADW EX,imam jos nekih verzija launchera koje nisam nasao na marketu pa mozda probam sa njima mada mi se ovaj ADW EX za sada pokazao kao prilicno dobro rjesenje!

Edit: Kao sto je Fundowsky rekao ne smije biti ta ekstenzija .txt kod mene nije bila,nema je na phonu ali kada sam radio upload negdje se potkrala i nisam je odmah primjetio pa nas je Fundowsky ispravio na cemu se zahvaljujem

Fundowsky 31.08.2012. 09:24

Citiraj:

Autor Gongy (Post 2225644)
Edit: Kao sto je Fundowsky rekao ne smije biti ta ekstenzija .txt kod mene nije bila,nema je na phonu ali kada sam radio upload negdje se potkrala i nisam je odmah primjetio pa nas je Fundowsky ispravio na cemu se zahvaljujem

ako si spremao ili mijenjao fajl preko notepada, otuda ti txt nastavak

Gongy 31.08.2012. 16:10

Citiraj:

Autor Fundowsky (Post 2225799)

Moguce,sad se tacno ne sjecam sta sam sve radio ali vjerujem i siguran sam da je to,no vazno je da je greska ispravljena :lol2:

fre@k 31.08.2012. 17:40

Citiraj:

Autor Fundowsky (Post 2225799)

pa po defoultu inace notepad stavlja "*.txt"

Fundowsky 31.08.2012. 19:13

Citiraj:

Autor fre@k (Post 2226199)
pa po defoultu inace notepad stavlja "*.txt"

lagano OT...

notepad prije spremanja uvijek ponudi .txt, ali je na korisniku da odabere nastavak, makar to bio i .123.

xcvb 01.09.2012. 09:37

ADATA class 10
Jučer sam je kupio, 8 GB, evo gledam write speed 6,8 MB/s, read 16,1 MB/s, sveukupan rezultat je 1807, očekivao sam veće brzine od Adate.

Bench napravljen sa antutu, beneru v4, launcher pro, osnovna frekvencija 600 MHz

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21.