![]() |
Pa jel se opet mogu cigani provuc. Chelsea je jedina momcad koja ne napada a zabija krumpire!
@hamm, sad ne smeta ovakav penal? :D |
Smeta...lijepo sam napisao. Nisam ja licemjeran. :)
Evo benfica je totanlo nesposobna. :D Užas. :D Niti ne zaslužuju prolazak. :) Možda im sudac sudi još jedan penal pa i daju negi gol iz odbijanca pa budu isti onim ciganima katalonije. ;) Murinjo kralj. :) http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...apao-barcelonu |
Hahaha, muški nogomet. Malo ga gurne penal, drugi žuti maxija...
Sudac usro utakmicu a još nije ni poluvrijeme. |
Citiraj:
|
I ovo je po pravilima ali nije za penal. :) I buljo sudac je slovenac. ;) Da je engleski sudac vjerujem da ne bi sudio penal za ovo niti bi podjelio toliko kartona. ;)
Užas od utakmice.. |
Citiraj:
A svi engleski navijači uvijek pričaju o tom muškom nogometu, pa ih malo bockam :D |
Je*o ja i HRT i Novu i pare koje su dali za LP...to se toliko srozalo da bih osobno rađe gledal Ponikve-Trešnjevka nego ovo LP...
|
Liga Penala...
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sve u svemu, bezveze mi ova sezona totalno..
|
Kaj ja ramires fulao..ovo treba znati. :)
|
Žalibože takvog "nogometa"...
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače i Chelsea ima šta ponudit barci.. Bit će to 2 finala prije finala.. |
Gasim WMC..ovo nema smisla. Užasna tekma. :)
Ajde dobro barem pokušavaju ali štanga. :D Fernanda vidim pokušava zabiti kako-tako! :D |
Citiraj:
a chelsea se cijele sezone pati da ostvari neki rezultat u svim natjecanjima mislim da barca i real nece imati pretjeranih problema |
Bolje da su stavili Real - Apoel. :)
Benfica dala gol! :) BRAVO! Ova sramota od chelsea koja nemre dati gol benfici koja ima igrača manje.. SRAMOTA! :) |
Koja muka isusova od utakmice... benfica srcano s deset igraca, steta sta ih u prvoj utakmici nisu napenalili jer ovaj chelsea nebi ni dinamo dobio. S igracem vise biti losija ekipa....lol
Neka, 1:1, ajde jos jedan, pas mater jadnu englesku |
Još 10min.
Još bu benfica prošla dalje. ;) ili ne :D 2:1 za chelsea. :) Odron od tekme. :) Nadam se da će Barca-Chelsea i Real-Bayern biti bolje tekme. ;) |
Mourinho je još jednom pokazao kolike komplekse ima spram Guardiole i Barce. Jučer je imao potrebu izjaviti da je najuspješniji trener u zadnjih 10 god. a sad ovo.
Uplašio se (sasvim opravdano) da će ga Guardiola prestić po broju trofeja u upola kraćem razdoblju. Ali, što očekivati od "nabijem ti oko na prst" provincijalca koji, gle čuda, nije spominjao suce nakon prve utakmice u Milanu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Real je glavna faca dok igra protiv klubova iz španjolske koji skinu gaće pred Kristinom i ekipom, ali kad se ekipa počne braniti i krene u protunapad, šta onda ? :) |
Citiraj:
highlight APOELa, citiram: Citiraj:
i barca primi gol od rubin kazana pa im to nist ne vrijedi. Citiraj:
mos mislit da bar, ali nista od toga. |
Kaže Beusan da je 2 penal Barce neregularan.. tj. da ga nije bilo. Trebao je dati žuti karton zbog povlačenja za dres i ponoviti korner jer se sve dogodilo prije izvođenja kornera.. kaže da je sudac bio malo naklonjen domaćinu.. :)
|
Citiraj:
a i ovo Citiraj:
Ok, znam da je Real, Real ali nisu ni oni bogovi koje nitko osim Barcelone nemože skinut |
Citiraj:
|
Kako li se samo usudio guknuti protiv vanzemaljaca is barcelone? lol
Prelose...vec mi je unaprijed zlo od tekme chelsea-barca. Vec vidim veselja! |
Samo neka bude dobrog nogometa. Tko sudi? :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svi mrze barcu jer je najbolja. :D Ipak treba znati zabiti dva penala i jedan odbijanac. :p
Nadam se finalu Bayern-Chelsea. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |