![]() |
Baš mi prošlo kroz glavu pa sam si iskopao ovu scenu iz apocalypse now.
http://www.youtube.com/watch?v=xGTe1vF679U Čekam već neko vrijeme da se biseri sjete i već jednom mi prebace taj veličanstven film u HD. Iako se bojim da kad izađe da će mi se bljuvati zbog Storaro-a. |
Jel mi moze rec netko ime horora kad ona nek tinejdzerska ekipa upadne na posjed nekih bolesnika koji ih isjeku i jedu ih, na celu im je neki djeda nacist i samo se neka cura na kraju spasi.Nije brda imaju oci ni pogresno skretanje.
|
The Texas Chainsaw Massacre?
|
Citiraj:
Odličan film... |
Citiraj:
EEE to care, imas :chears: od mene :D |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled1.jpg Btw, ako Apokalipsa nije u HDu, što reći za Star Wars? :) |
Počelo je prikazivanje Pacifika, ima materijala po netu, pa ko voli;)
http://www.imdb.com/title/tt0374463/ |
Citiraj:
Pogledao jutros. Solidno Citiraj:
|
Koliko sam uspio vidjeti SW nikad nije službeno izašao u HDu, nemam pojma zašto, guglao sam i forumi samo o tome bruje :( A baš bi volio vidjeti te perwol bijele klonove s više pixela. Ali HD ripova ima, vjerojatno upscaled... Makar izgledaju ok :\
S druge strane, Star Trek je izašao, makar prvi filmovi ne izgledaju tako eye-candy kao što bi možda trebali (godine su tu ipak).. |
Citiraj:
Za nekakvu ocjenu, odnosno ukupan dojam ću pričekat kraj, za sada mogu reć samo da san zadovoljan. |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/1027539_swep5.jpg Naravno, slika nije tako dobra kao u novim filmovima, ali tako je to kad se remasteriraju stari filmovi. |
Znam da ima HD :)
Ali kažem za službeni HD. Na wikipediji sam našao da je samo Clone Wars izašao u Blurayu. Mislim, šteta ako je tako. Još mi je i jasno za Apokalipsu, tamo nema digitalije koliko u SWu. ;) |
Tesko je nesto izbacit u HD-u i zadovoljit publiku ako znas da nemas dobrog mastera iz kojeg bi mogao izvuc dobru sliku
|
Dragi filmaši .
Trebao bih preporuku barem 10 dobrih romanticnih komedija. :) HVala unaprijed. :) Pogledano je: 10 Things i hate about you. :D , na rasporedu imam još " Did you heard about Morgans" i "the notebook" :) bez te trojice trebam 10 preporuka :) |
....
|
jucer je bio 50 first dates na tvu tko nije pogledao, svakako preporuka.
|
ak ste za akciju đontra stajl preporuka za from paris with love
|
Pogledao "The man from Earth"...
Stvarno ono, neznam, samo cu rec, velika preporuka |
Citiraj:
Citiraj:
Pa cijeli SW serijal je remasteriran. (točnije 4, 5 i 6 pošto za 1, 2 i 3 ima mizerno manje posla u usporedbi sa starijim) Samo kaj nije izašao na blurayu, nego je bio emitiran u 1080i. Što znači da kvaliteta u startu nije kao 1080P, te je bitrate takav kakav je kod emitiranja. Ako se ne varam ta emitiranja potječu od "proslave" 30 godišnjice Star Warsa. Sad, dal su koristili očišćenu verziju koja je potekla iz svojevremene pripreme DVD-a, najvjerojatnije. Pošto kada se studio primi takvog posla najčešće potegne resurse na još jednu ekstra generaciju. Tako većina današnjih filmova (npr. Blade Runner) kada su se spremali da ga očiste i izdaju u HD-u su tokom procesa pripremili sve što je potrebno da osiguraju da ga mogu izdati i u 2160P. Inače, ta remasterirana verzija Star Warsa je sa pravom popljuvana od strane fanova. Sve ti je jasno kada vidiš na kraju Return of the Jedi-a kada umjesto Darth Vader-a, odnosno glumca koji ga je glumio stoji mladi Anakin iz 3. epizode. Fuj. Slična je situacija sa Star Trek-om za koji odavno postoje 1080i prijenosi (gdje se ne radi o upscaleanom DVD9 izvoru), a tek relativno nedavno su izdali bluray-eve filmova. Sad. Zašto još nema bluray-a. Odgovor je jednostavan. Svi koji su upoznati sa željom za zaradom čika Lucasa znaju da će ga izdati tek kada procjeni da će moći brutalno puno para pokupiti od prodaje. Zato sada, a i jednog dana kada dodje neki novi format će biti normalno očekivati da Star Wars nikad neće biti taj koji će među prvima izaći jer eto. Tada je zarada puno manja! |
Upravo pogledao Sherlocka Holmesa sa Robert Downey Jr. i Jude Law-om. Genijalno, jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. Preporuka svima. 10/10
|
Skupio vremena i pogledao Watchmen Ultimate Cut.:care:
Film je genijalan. Neznam zašto ga nisam prije pogledao. |
Ja obožavam stare japanske filmove, po meni najbolji filmovi su:
Yojimbo Sanjuro Sedam Samuraja RAN KILL The Sword of Doom Blade Runner Shogun Kraljevstvo Nebesko |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
10 dobrih romanticnih komedija:
A lot like love Love Actually (500) Days of Summer Knocked Up A Walk to Remember The Apartment The Princess Bride Roman Holiday The Holiday Mickey Blue Eyes - bilo sta od Granta :D |
http://www.net.hr/film-glazba/page/2...9/0412006.html
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
The Experiment (Das Experiment) - na dva tjedna 20 muskaraca za 4000 DEM glume cuvare i zatvorenike Eksperiment kako dobri ljudi postanu zli u losem okruzenju. Film inspiriran sa Stanford prison experiment. 8 The Life of David Gale - aktivist koji se zalaze za ukidanje smrtne kazne najde se na istoj Jako dobar detektivski triler. 7.5 Harry Brown - penzic krece u osvetu za frenda Nesto kao krvavija verzija Gran Torina. 7 Ninja Assassin - mladi ninja ne zeli ubijati neduzne, pa ga ostale ninje love OK akcijski film, krv "strca" :) kao u 300. 6.5 |
|
Trailer za Predators
http://movies.ign.com/dor/objects/42...l1_031810.html |
U dobar, dobar, jedva čekam. Izišao je i LOTR na bluray-u, baš me zanima kak zgleda...
|
Pogleda The Illusionist nakon šta mi se bar 2 godine vukao po diskovlju.
Odličan film, meni osobno mrvu lošiji od The Prestige al samo mrvu. Preporuka svakako. |
ma oba su mi pro... stvarno dobri filmovi.
|
Molim preporuku za akcijski film... nesto tipa lethal weapon serijal ili the last boyscout, dakle akcija plus humor, zadnje sto sam pogledao da mi se svidjelo je bio Crank...
|
Od starih Bad Boys,a od novih Boondock Saints itd. ima toga samo se treba sjetiti.
|
Green Zone Čisto solidan film sa Matt Damonom. Ratna tematika, odnosno rat u Iraku...
|
Sherlock Holmes
dobar. dobra prica, dobra gluma, dobri efekti (usporene scene), pomalo iritantna muzika kroz film (neka mjesavina irske i trubacke glazbe, ne znam kako opisati, barem meni nije sjelo). vrijedi pogledati, pogotovo fanovi detektivskih filmova, 7,5/10. |
Pogleda The Man from Earth
Zanimljiv koncept, priča,... iako ne znam, nije me dojmio toliko da pričam o njemu dan noć, al svakako zanimljiv koncept, meni osobno i neviđen do sada:) |
takodjer najiskrenija preporuka za Boondock Saints, bash sam vidio da je izashao i drugi dio, ali po ocjenama se ne cini ni blizu prvome (nisam ga josh pogledao, ali hocu jer je prvi stvarno odlican)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |