![]() |
Čemu promjena rasporeda na dnu liste nakon toliko godina? Mislim, stvarno, ova 2020. je baš katastrofa od godine... :D
|
To da mi matori moramo nabit očale a ne badat napamet 😁
|
Citiraj:
|
Već sam mislio da sam dobio zabrane na neke teme :-)
I da nakon oćala je sve bilo ok, ali još se privikavamo ... |
Citiraj:
A gde je httpSS? |
Čekaj, polako, bit će ...
|
Ne znam jesmo li vec pricali o ovome, ima valjda par godina da pamtim ovaj problem na mobilnom chrome/vivaldi browseru.
Otvorim forum - klik na "trazi" - klik na input field ugasi prozor i ne pali tipkovicu. Testirano sa vise mobova i tipkovnica. https://photos.app.goo.gl/eZ5KkfSUF3R9hYe78 |
Ma vjerojatno ga ovaj naštrikani custom srč zeza...za sad je tako.
|
Ok. U principu je isti problem i na onim trazilicama unutar podforuma "pretrazi forum", a one su vulgaris forumske.
|
Na Android Firefoxu isti problem pa tražim preko Googlea i site prefiksa ako baš nešto hitno trebam, a PC nije blizu.
|
Dal se može složiti na stranici pod recenzijama filter prema testiranom HW?
|
Misliš po kategorijama, procesori, matične, grafičke itd?
To bi Krešu trebali pitati, pa će da se javi ;) |
Da...po kategorijama..biti će preglednije
jer kad pretražuješ u search baru onda ti baca sve stranice na kojima se pojavljuje traženi pojam, a ne recimo samo naslove |
Citiraj:
Sad postoje kategorije i top hardver, a ima i trazilica na sajtu. |
Citiraj:
|
:bonker::bonker:
ups...kliknuo odmah na recenzije tak da nisma nit vidio da postoje i kategorije u meniu :fiju: |
Citiraj:
|
|
Hahahh, bome i meni ne zapela za oko :D
|
To je bio i cilj. A sad jos svatko i nek klikne na banner :D
|
evo me ponovo :D
Na tapatalku, ako je upaljen preview posta se vidi text koji se nalazi pod spoiler tago-om. Jel to do tapatalka ili nešto ima i u vbulentinu za podesit? |
tt vjerojatno, nemamo tu što...
|
Zašto je offline bio forum?
|
Za babino brasno...
Nesto se poremetilo s bazom. |
|
Znači da nema više ljame?
Отправлено через SM-G975F |
ljama je za drugi set grešaka :D
|
Citiraj:
|
https://i.postimg.cc/0jyNS96N/ss99999.jpg
Jel i druge zeza slanje poruka? Ne mogu opće poslat poruku nikome. Ista stvar i u Chrome i Opera GX, oboje incognito. Ni na mobu ne mogu. |
da, nece poslati poruku, error 500
|
Ma štuca net kod oba (glavna) operatera, bit će guglo ili šta drugo ...
još jučer se zrondalo par servisa kao FB ... |
Neće poslat privatnu, baci mi chucka :D
|
Forum zadnja 3 dana jako trokira
Pogotovo kad treba postat |
Ja sad ne mogu nikom vratit poruku nazad, a meni uredno šalju poruke, ne kužim. Probao i preko Edge-a ista stvar.
Ispravak: Jednom korisniku mi neće poslat poruku iz nekog razloga, drugima mi je poslao uredno. |
Također ne mogu odgovoriti na poruku.
|
Na pristigle pm-ove mi jucer i danas ne dolazi info mail.
|
Jel vam još uvijek štekaju PM-ovi? Sad sam isprobao, sve mi prošlo, uključujući i obavijest na mail.
|
Ne znam za PM, nisam probao slati, ali preko vikenda je svaku poruku u temu pokušao dva puta poslati.
Znači čim stisnem send, on kao vrti nešto i vrti, ali ako odem u drugom prozoru na PCE vidim da je već poruka prošla. Nakon x sekundi čekanja, izbaci poruku da je ograničenje slanja poruka svakih 30 sekundi i da sam već jednu poslao prije x sekundi. I tako za svaku poruku. Vidim da je dosta ljudi imalo duple poruke tijekom vikenda isto. |
Znalo je to štekati i samo je trebalo refreshati. Da ne ispadne double post.
Отправлено через SM-G975F |
jes, sad radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |