![]() |
Citiraj:
probao sam preko iphone 6+ zrcaljenje zaslona .. kak to stučno piše na ajfonu slike se vide na mobu probao i video iptv kanale puštat na tv-u preko boxa, radi .. doduše probao kakvih 3-5min .. radi i bok sa time da je ajfon wifi . a box na kablu I to H96 max + Reko bi za slike pokazat, super stvar, video .. malo manje Ipak je android pa video može i direkt, osim ako baš nešto imas snimljeno na fonu. Jer ekran mora biti upaljen kada se gleda |
Citiraj:
Samo čitaj upute za oba jer treba napraviti neke stvari preko ADB-a da bi hijack radio kako spada. OTG adapter s hubom planiram isprobati čim mi stigne. I bit će opet na akciji za Prime Day ili nešto takvo, samo se treba strpiti :) |
@franzD
Jesil imao priliku probati NVIDIA shield? Zanima me kako on pegla ove domaće stream servise, tipa EON ili tako nešto. Čitam da mi box ima taj problem sa deinterlacing pa je slika dosta lošija od njihovog Telemach boksa |
Citiraj:
Meni je došao onaj UGREEN-ov, al malo prekasno. Javi kak stoje stvari sa žičanim usb periferijama i stickovima... |
Citiraj:
Koliko sam čitao, za Fire Stick 4K se ljudi žale na interlacing IPTV streamova, ali nisam imao na čemu probati. Citiraj:
|
ako trebas probu iptv streamova, javiš se.. imam jedno skladište sa tim stvarima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače istestirao sam i Mi Box i Fire Stick 4K s interlejsanim streamovima i nažalost, nema sreće. Ne radi deinterlace, niti se deinterlace uopće može uključiti, čak ni u Kodiju. Štanga :( |
Citiraj:
|
Da, s jedne strane micro USB muški s OTG spojem, s druge strane USB ženski i micro USB ženski za napajanje.
|
Citiraj:
Imam to, odmah sam nabavio sa stickom. |
Citiraj:
|
uzmi rađe h96 max+
vjeruj mi .. jači je i radi tip top ako odlučiš da ne radi, kupujem ga od tebe po istoj cijeni ko i geekb |
Vidim da neki stavljate coreelec ili libreelec na svoje boxove. Koja je uopce razlika izmedju njih ako mi netko moze rec?
Hvala. |
Ima li tko iskustva iz prve ruke s Minix Neo U9-H? Trebao bi mi danas doći, pa da vidim kako su ljudi zadovoljni...ili nezadovoljni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostalo je više-manje isto. |
Ja imam Beelink Mini mx III pa me zanima ima li smisla/potreba stavljati CoreELEC i što dobivam time?
Trenutno sam na androidu i kodiju (Leia) i nije da imam kakvih problema. |
Ja imam na sd kartici ovaj libreelec pa naiso na taj coreelec pa zato pitam koja je razlika. Poceo mi se nesta smrzavat box gdje pomaze samo iz struje da ga iskopcam. I to ne smrzava kad gledam film nego recimo ako ga ostavim upaljenog neko vreme, a nista nediram daljinac. Pa reko idem probat ovo. Nije mi jasno vi koji koristit kodi preko androida, jel vam netrza slika na pojedinim filmovima posto nemaju svi isti framerate, a pod androidom neradi opcija adjust display refresh rate u kodiu?
|
Ja koristim kodi na androidu više od godinu dana i nisam imao nikakve probleme s tim.
|
Citiraj:
Citiraj:
A da kupite neku vecu i brzu SD karticu pa Quasar ili Elementum folder stavite na nju? EDIT: Citiraj:
To je manje vise bio jedini problem koji sam primjetio. Automatski update radi ok. CE diskretno skine update nakon cega izbaci prozorcic u gornjem desnom ćošku. |
Citiraj:
noob:fala: edit izguglao, trebala bi ići SD kartica u utor TF bez problema i vice versa? |
Citiraj:
Ovisno o velicini i kvaliteti fajlova, biraj velicinu sd kartice. 32, 64, 128gb |
Hvala stari, prezadovoljan sam sa svojim već starim nexbox uređajem.
Sada gledam njega ostavit starcima i uzet novi nexbox a95x pro, jedino što nema blutut i oznaku W ima kod procesora? jel ima razlika to slovo s905W umjesto X kao kod mog? |
Citiraj:
|
Odgovor sam bazirao iskljucivo na osnovu mog iskustva stecenog koristenjem nexboxa a95x. Mozda ti je taj usb stick u banani?!
Iako posjedujem android smart tv sa usb 3.0 citacem na njega imam spojen smartbox jer smatram da se UX kodija na smart tv-u i onoga na probranom box-u pod lireelecom ili coreelecom jednostavno nemjerljivo. Ne znam mozda grijesim, ali ne da mi se uopce zayebavati s time. |
Citiraj:
|
Imam viška box 2/8 i gigabitnom mrežom, sa interno instaliranim zadnjim libreelecom i s podešenim addinovima za sve što treba, pa ako netko treba - PM
|
Imam par metara od pc-a tv s media playerom (android 2/16gb, android 6.0). S torrenta skinem neki film/video na pc-u. Postoji li mogućnost i s kojim programom da streamam taj film preko media playera? Po mogućnosti s titlovima.
Jer je dosta komplicirano u kodiju opet pretraživati filmove, naći link koji radi itd. |
Ja kodi prvenstveno i koristim radi lokalnog sadržaja s PC-a. Isto skinem s torrenta nešto, nađem titl ako treba, i preko kodija na tv boxu gledam.
Upnp, te uključim kodi i na PC-u, i na boxu, te Videos -> Files -> kodi (računalo) -> i nađem film/serije tako, ali poslije sam si sredio i smb share, te cijelu biblioteku, koja se automatski ažurira, postavio. Lijepo izgleda, a još se i obitelj može lagano snaći bez mene. |
a daj mi reci kak je z kodijom komplicirano nači taj film koji si prethodno skinul na komp ?
šeraš mo folder taj na kompu, putem kodia si nađeš taj folder i gledaš i trpaš dalje u taj isti folder šta trebaš gledat jednom složiš, ne trebaš više mudrovat sa time |
Zasto ne koristis plex?
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo je meni jedna od najjačih stvari ikad. Everyday use, plus što starcima ne moram na sticku nosat filmove nego samo kod sebe nakrcam na HDD i gledaju što mi naruče :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
moze preporuka android tv boxa do 300kn? pretpostavljam da jace od 2gb/16gb se nece naci ali bar da ne uzmem neko smece
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ima i popcorn time za android, biras sto zelis gledati, koji izvor i play, streama direkt sa torrenta
|
Što se tiče dodataka za Fire Stick 4K, ovaj Ugreen mrežni usb adapter uredno odrađuje svoj posao (ima kabel za napajanje i Micro USB), jedino što je USB2.0 i 100mbita. Stabilnije od Wifija. Još da su samo ubacili USB hub.
Javim kako se ostalo ponaša kad stigne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:33. |