![]() |
Ja sam počeo igrati prije godinu i pol kao jungle, ali sam nakon levelanja prešao na top main, igrao Warwick, Nasus i Malphite. Ušao sam u silver i to je bio pakao. Čak i ako dobijem 1v1 to ne znači mnogo jer se igra odluči na drugom kraju mape. Nisam znao kontrirati izolaciju u early gameu. Imam samo svoj lane i jako mali dio jungle, zmaj i bot su praktično nedostupni, a odlazak na mid i vraćanje bez killa jako riskantno putovanje. :(
Prebacio se na support: Janna, Sona, Soraka i tada mi se zgadilo sve. Na kraju sam kupio euw gold acc i igrao support kao čovjek. Ako se vratim u idućoj sezoni igrati ću mid. Velika je navala na taj role, ali čini mi se da je najbolji za solo q. Ima odličnih heroja na izbor, a pozicija je fenomenalna, čitava mapa ti je doslovno na pladnju. Cimer se preporodio sa Talonom i Katarinom na midu, preskočio je Silver ko plitak potok... a u Bronzeu je bio godinu dana sa svojim "uber" top Hecarimom, bio je tvrdoglav dječak. :D |
Ma meni je osobno najveća glupost (a i grešak koju sam i ja prije radio) kad se netko inati za poziciju koju bira.
prije sam i ja ono, igram samo ovo i točka. kad sam ispegalo igru na normalu sa 10ak champova (za svaki lejn po njih 2) i onda mi je bilo poprilično svejedno šta ću igrat. Tak mi je bilo i najlakše napredovat. Ostalima rekao nek si biraju što najbolje igraju, a ja ću pokrit ostatak :) |
baš probao fiddle jungle..sezona 3 sma ga igrao dosta..13 / 3 / 13....previše su oni njega sad buffali nije humano kakav je sad u jungle..ono njegovo W treba obrisati iz lola :D
|
KAJ SU BUFFALI FIDLŠTIKSA ?!
Ma ama, ja sam prestao igrati jer su ga nerfali?! Joj kad će se više završiti to pečiranje to mogu igraaaaaat! |
da fiddle sad nije normalan,...
Citiraj:
btw. Zilean support OP i tko god kaže drugačije...nije OP :D |
Evo malo smurfa na EUW dižem :D Polako napreduje :D
http://www.pohrani.com/t/3m/wd/4JXUrA76/untitled.jpg p.s. nez zašto sam uopće išao sakrivat imena (glavno da se vide na desnoj strani) :rolleyes: :roller: |
Ja imam čet restrikciju od 20 gejmsa zbog negativne aktivnosti :roller:
|
Citiraj:
|
Evo ja se vratio s vikenda s djevojkom, sutra pičim ranked dalje :)
|
Citiraj:
|
Ja sam full zahrđal' :D
Trebalo mi bude barem 2 tjedna igranja da dosegnem neki nivo na kojem bi se dalo pičit ranked :lol2: |
Mah, i ja :)
Ali ide :) Btw. još 150ip i uzimam Yasuo-a :) Can't wait :) |
Citiraj:
|
Ja sam skinul' noćas (iako me jebeni patcher ubio u zdrav pojam).
Odigrao jedan teambuilder match (jebenica stvar, iako mi nekako previše treba da nađem ekipu :\) sa Fiddleom na midu i jedan u đanglu. Malo me talon na midu rejpal (1-3), ali na kraju je bilo čak i dobro :D 2 tjedna igranja i bi'će belaja opet :D |
Danas sam se nakon par odigranih rankeda opet prisjetio zašto sam prestao igrati LoL na 2. mjeseca :D Možda opet prestanem (ali ovaj put za stalno) :D Ehhh da je prodat acc -.-'
|
opet silver IV..malo feedanja pa afk..pa malo afk :D ma ovaj lol propada :D
|
:D
Ja uzeo Yasuo-a, pa da vidim :) |
Citiraj:
Mislim da će ti brzo opet dopizdit kad vidiš kakvih debila ima. Ova igra je više frustracija nego zabava nažalost. |
Ma, neka... Kad mi dopizdi ne igram, jednostavno :)
|
Što se tiče fiddle-a mislim da ga nisu buffali , čak mi se čini da u s3 mu je bio duži fear i jači heal, onda su nerfali i fear i heal ali boostali E i to je bilo to ako sam u pravu xd Ali i dalje je milinica za junglu. Ovisi o toku game-a( i našem midu) ali ja večinm počinjem s cloth armorom i 5 mana potiona, i onda se u 10-13 min vratim u bazu s lvl 6-7 i imam za zhonu . Rijetko gankam prije 6 ali ako vidim idem nije mi bed flasaht se na mid i fearat kad sam lvl 3 to često završi s killom. eOve sezone imam 70% pobjede snjim 19 winova od 27 gejmova ( kills/deaths/assist 233/130/338 ) i sad ću ga peglat daj bože do golda :P
|
Danas izgubio jedno 5 ranked mečeva za redom, i od ta 5 ja sam kriv za 4. Umoran sam bio i nekoncentriran a htio sam igrati...
I jebiga, izgubio promo i pao na 55LP. Sad se zguštao u normalu.. 22:1:4 score s Dianom. :) |
|
opet špricam xin zhao..baš je zao :D
u zadnje vrijeme sam baš počeo izlaziti afk..i u ranked i normalima..jednostavno više nemam volje kada vidim trolove,fokusiranja,igru...mislim da lagano trebam pauzu malo od lol :D |
Ma nije da je do pauze, jednostavno te odaje nick ovdje.. Stvoren si za AFK :):chears:
|
ajde da pitam iskusnije..počeo sam u zadnjih nekoliko partija imati velikih problema kada igram jungle a protivnička ekipa ima shaco jungle..što se dogodi..klasika deff red deff blue...pokupim blue..odem na red...približim se prešpricaju me jack in the box uzme mi red i ubije me ili flesham pa pobijegnem bez reda što mi uništi kompletni jungle route i onda počnem suckati..e sada znam da će te napisati pa što nepingaš midu topu...PINGAM..nekad pingam i po 5 minuta dok shaco stoji u dara red oni se farmaju...nego..
kako najbolje kanterati shaca? ide mi jako nakur** mislim da mi ide u ban listu... vi morgana yasuo...mislim daće sad ići vi shaco yasuo..dosta mi je više njega i njegovih ksova -_- |
A gledaj, teško ga counter.
Idi odmah na njegov red, stavi ward, i povuci red u bush i lagano probaj njemu uzeti. Samo ga odvuci u bush. I pink ward ofc. Shaco je bolestan jungler ako ga znaš odigrati. Ako se nafeeda, problem je. Ako ne do prvih 5 min, kasnije je useless. Jedino što trebaš igrati agresivnije protiv njega. Lee Sin, Udyr i Vi su dobri za early agressive igru. Osobno, mrzim igrati u protivničkom timu protiv njega, pogotovo na botu ili midu. |
da i meni se gadi više taj shaco...obično nemam problema kada je normalan igrač..ali tu i tamo mi se zalomi taj shaco kao da ga sam boxbox igra i jednostavno savije me u jungle kao beba zvečku :D moram bolje naučiti kanterati tog heroja jako imam problema sa njim :S
|
Kažem ti, samo agresivno. Reci timu da ti pomogne ukrasti red, i probaj ga odmah counter. Ako ne dobije više od kill - dva do 10. min, on je useless.
|
Citiraj:
Mene jednom ubio 2 puta shaco ko j4 na lvl 2 (frajer imao full ad rune, nula armora i mr) Nije mu znacilo nista kasnije u tf. Osim ako je nafeedan shaco u fightu je teze sranje, ako uspijes countergenkat samo sve spucaj na njega, bjezat se ne isplati previse jer ima 20% dmg increase ako ti je iza leda. I sve sto shaco moze, moze lee sin (ili od milja "free win") ali bolje. good luck |
Citiraj:
Inače, ja sam jučer naletio na LeBlanc na midu koji je nakon 15 minuta bio manji level nego jungler (moja malenkost sa Strašilom). Glavno da sam ja ispao kriv. |
Citiraj:
:roller::roller: |
Prekinuo gledati nakon 20 sekundi, nisam mogao zbog zamučenosti, tj. njegove sllijeposti :)
|
|
Ti?!?!?! :D:D:D
btw. igrajte ovaj novi game mode, za ikone se igra, nije baš nešto prezabavan, ali ajde :D |
Citiraj:
Ako si na strani gdje ideš RED-BLUE, onda reci svom TOPu da warda u 1:00 ili još bolje, neka warda u 1:30 ulaz u junglu s river. Na taj način ćeš vidjeti Shacoa. Ti uzmi red, i onda idi uzeti vukove ili čekaj u blizini jungle (baci ward kod bluea kada dođeš do njega). Prije toga reci TOP i MID da budu spremni na to da u 2:30-45 doći kod Blue i ubiti Shacoa. Ovdje te može Shaco ili probati counter pa ga ubijete, ili te neće counter, ali onda pripazi na lv3 jer će ti se pojaviti vjerojatno kod Wraithova. |
Koju sramotu sam napravio na botu.. Vayne više nije znala kako da psuje. Naime, Nami i ja (jinx, ofc) protiv vayne i thresha... 16:7 score, s tim da nisam trebao umrijeti jedno 2-3 puta, ali ajde...
GG u 30 min, ranked naravno, ali imao sam jedno 4k golda i nisam stigao se vratiti po shiv i last wisper, jer bi vjerojatno bila penta samo takva :) Vayne 2:8 score, 120cs, ja 16:7 score i oko 300 cs, i naravno, vayne kasnije meni, bronze idiot, a ni riječi nisam rekao u /all chat... Jedino gg wp na kraju... LoL is one dark, dark place...:banned: |
ja mogu zaboraviti lol na 2 3 tjedna..grafička krepala sama od sebe :D evo tražim pauzu i onda me dragi bogo kazni :SD
|
Ja uspio pobjediti čak jedan Ascension, dobio novu ikonu -.-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |