![]() |
NABA=Prednja i stražnja osovina kotača. Iz nje idu žbice. recimo. :D
HA PRVI :p Ili ne :D Damn. Imam prespor refresh u thunderbirdu :DDDD |
Nesta spominjete sic po cjeni od 200 kn, danas moram otici i promjeniti ovaj jer me ubija. Jucer kad sam sisao sa bajka dupe me toliko bolilo da sam hodao kao kauboj XD . Sic je pretvrd i definitivno ga mjenjam.
Ak imate neke preporuke pucajte. |
Citiraj:
Citiraj:
Sad ti editiraj post koji je prije tog njegovog!:D Bit će još pitanja, dont worry. |
jesi ga probo namjestat u svim pozicijama?
kod sica nema nekoga pravila al svi kazu da je bolji za nas muske onaj sa rupom :D najbolje je uzet bicke sa gelom i onda te nece tolko jako zuljat, ak te sram u bickama prek njih obuci trenirku ;) |
Onda da apdejtam svoj problem za @Vucu: NABA mi ima hod 1mm (2 na obodu)
|
Citiraj:
Bratic moj sa Ghosta je skinio odma isti dan ...bas taj sa rupom :)))) |
weather com kaže za nedjelju: heavy rain, šansa 60%
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240 |
|
Citiraj:
Uglavnom sam mislio ici al sprijecile me neke druge obveze, al sljedeci vikend ak ce se ic idem, pa makar i snijeg pado :D |
dakle još jednom da ponovim svoej pitanje pa mi možda ako netko zna i odgovori na njega :
1) da li se u zagrebu može nabaviti 5 brzinski freewheel (old skul kazeta) 2) da li bi se zamjenom nabe na kotaču moglo umjesto 5 brzina ugurati naba+kazeta s 9 brzina :D http://www.sheldonbrown.com/k7.html <---za one koji neznaju razliku između kazete i freehub-a |
vuco, kad bi sutra isao gore? jel ti popodne oke? ja imam ispit do 11, onda da porucam, i ja sam spreman za pedalirung :)
@borny - ne treba stavljat previse robe na sebe. ako nemas fensi opremu, stavis kratku majicu i dugu majicu. i rukavice. pozeljno i neka roba koja ti stiti koljena (od hladnoce). bitno je samo da imas to isto sve za presvuc kad dođeš na vrh da nisi u mokrome. ako se presvučeš u suho, moze bit i -20C, nece ti bit nis... |
Pozdrav!
Ispričavam se ako prekidam neku temu. Mene bi zanimalo ako netko ima kakva iskustva s stražnjim nosačima za bicikl. Točnije za 3 bicikla,koristilo bi se možda 5-6 puta godišnje(ako) Vidio sam modele od nekakvih 300-tinjak kuna pa na dalje do preko 2000 kuna.E sad koliko se isplati uložiti u takvo nešto neznam ni sam Auto je Golf III Hvala |
Citiraj:
Za nabavku ne znam... |
|
Hehe, moj upravo došao doma od bizmarka. Kupio sam si i gripove i konačno mi je felga ravna. Navodno imam duže žbice nego što bi trebale bit za moj obruč. Al to je rendula kriv, tak mi je prodo.
|
mtb (9spd) mi ima 14 cm razmaka...kod specke je taj razmak ~13cm...
budem se ja još malo zafrkavao s time pa čak se možda bude i iskemijalo da iza ide "obična" 7spd shimanova naba 14-28 (ili 14-34 mega range :D) naravno naprijed su već planovi pozdraviti se s 52-ojkom i ugraditi 22-32-42 :D uglavnom kad završim javim...dotad se vidimo ta specka će gurati i uzbrdo i nizbrdo sljeme pa makar joj to bilo zadnje što bude radila D: |
Citiraj:
Gornji dio trenirke ako ne propušta vjetar jako je isto super. Ispod onda možeš jednu majicu i to je dovoljno. U početku će biti zima, ali kad se zagriješ neće. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu koji od ovih ili ima i drugih? http://www.bizmark.hr/joomla/index.p...mid=23&lang=hr |
ja sutra idem gore, 14:00 konj, 14:25 tunel. tempo otprilike 1h10min za lojstek.
|
Citiraj:
Presložio sam si ručice kočnica i brzina tak da mi je sad bliže gripu prvo mjenjač pa onda tek kočnica, da imam veći krak sile jednim prstom na ručicu :D Citiraj:
|
Citiraj:
btw.morao sam...je da je spam teški ali što ćeš |
Hahaha, nemoj nikad pretpostavljat :p :D
|
Evo kaj se tiče vožnje. Ja sam u subotu 100% sa vama, ak nebu padalo.
Dva su uvjeta. Prvo je da bu možda neka fešta u petak kod frenda pa bi se moglo desiti pijanstvo :D Drugi. Kiša. Za nedjelju nisam siguran, jer bi moral doma u KC nekad za vikend jer moram nekaj seliti i voziti. Eto tak je to.. Ali bum pazil da se ne urokam jako u petak :D!!! Drugo pitanje. Trebal bi flat pedale do 250kn jer ove koje sad imam mi kvrckaju. Dal ima do te cifre pedale sa industrijskim lagerima i koje su prve sa indu lagerima. Kad se malo upristojim mislim da bude prelaz na SPD... Koje to gume imate Vuco i Renesis da ste tak brzi. Trebal bi i to promjeniti uskoro, pa da se pripremim. Teren Sljeme i okolna brda :D. |
Citiraj:
Svježe opran i podmazan, čeka blato :zdero: |
Njunjek :D Uvijek se urokaš i pišeš sa tuđij akaunta besmislene rečenice :D
Ajd se potrudi pa bar pričaj besmisleno s nama uživo :p Ja sam danas vidio shimano spd/flat pedale, zaljubio sam se u njih, dođu nekih 400kn u bizmarku, evo OVE A za njunju, evo kod njih, mislim da bi ti OVE odgovarale :) 210kn. |
Citiraj:
|
Videl sam u Bizmarka ove MX30
Držal u rukama i pinovi si baš fini. Nisu onak grubi ko na nekim pedalama pa ti izgleda da bi ti pol noge poderali. Zaljubil sam se u njih, ali glupo mi je davat tolke novce za njih jer mislim da je SPD budućnost :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |