![]() |
pa vidim da imaju neki kvadratic izmedu tih naredbi pa kad se to postavlja i dali se mora na nesto pazit dok se to upisuje?
http://www.imagesforme.com/images.ph...d4configmp.JPG |
Citiraj:
Imam tele 2 shit. Ja igram na lanwars-co... obadva, i novu gradisku.. |
Citiraj:
Ja sam jednom uživao igrati sa Shotgunom kad mi je ping bio 150. Svi pucaju, a ja trčim prema njima i bam. :D Kaj se tiče Overgrowna, ako se radi o origigi serveru i sam se znam tamo pojaviti. Finta je što nema kill viewa :D (sad se nemogu sjetiti pravog imena za taj prikaz :D) |
Citiraj:
|
u pravu si :D cini se da su oni kvadrati prelazak u novi red iz word pada
hvala probat cu veceras kad se vratim sa faxa |
Citiraj:
Mogao bih opet počet cod4 5 me se nije dojmila niti malo multi |
AJ
cfg. file otvaraj sa wordpadom...mada ja nemam wordpada na kompu (iz meni za sad nepoznatih razloga...??) pa koristim Jarte...u notepadu se neces snaci nikada. Ako ti vec neke komande ne "ostaju" znaci mijenjaju ti se svaki put kad izadjes iz igre...stavi .cfg na read only ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: imam jedan problem. kad god igram promode imam ping od cca 250, a na ostalim serverima oko 50 pa i manje. zasto?? |
Promod forca pakete na 100...na ostalim serverima (non promode) imas koliko ti je po defaultu (mislim da je to 30...) pa je tu razlog tvog veceg pinga...ali opet nema teoretske sanse da je moguce da je tolika razlika...gotovo 5X.
Aj se probaj spojiti na ovaj server: 85.114.38.26:28960 ,to je domaci server i promod je gore pa javi ;) |
bio sam na onom serveru i ping mi je bio izmedu 50-60. ali nismo odigrali. nije htjelo startat. dali u promodu mora admin pokrenut il ceka dovoljno igraca da igra krene?
maxpackets mi je namjesten na 100. dali ga treba smanjit il nes drugo nastelat? vidjet cu veceras na nekom promodu ako mi se smanjio ping. utorrent gasim u promodu dok kad igram na ostalim serverima stavim ga upaljenog pa mi ping bude oko 70. |
Na promodu svi igraju trebaju rupati (znaci pritisnuti F) da bi igra krenula.
Pakete na promodu nemozes mijenjati...jer su forcani (zakljucani) na 100 i to je tako svima. Rekoh spoji se na onaj server (eo ti IP opet 85.114.38.26:28960) pa reci koliki ti je ping. LP |
znam da se treba stiskat F da se pokrene ali nam nije bilo ponudeno
evo sad sam bio gore. vec su neki igrali pa sam se ubacio na kratko. ping mi je bio 55. ako tako bude i dalje na ostalim promod serverima super. jer na prijasnjim serverima svi su imali male pingove jedino ja preko 200. ko zna mozda je gazda bio na netu. hvala |
Citiraj:
|
Došao sam u 02:00 s posla, najeo se i mrknuo Tuborg.
Niti sam vidio niti su mi refleksi bili nešto. Ali moram Vam dati malo da se zguštirate pa da me tu i tamo ubijete. Ionako me rijetko vidite na mapi. :D Ali i takav sam uspio pogoditi tvoj globus dok virkaš. :D |
gdje se sprema save ali za mp, znači statsevi, slotovi, perkovi, lvl i sve to??
|
Pa u instalacijski folder
COD 4\players\profiles\--ime igrača--\mpdata O.o |
ako zelis radit backup budi siguran da i isti key koristis pri novoj instalaciji :)
|
thx, obojici
|
Citiraj:
a dobro skinuo sam i ja tebe sigurno ali heniga ja ne pamtim svoje zrtve ;) vidimo se :chears: |
85.190.2.175:28961 - ko oce poprimiti oblik svicarca slobodno nek sad dodje >)
|
|
kupih cd key prije nekig tjedan dana.i napise mi key code in use,oce to proci ili mi je netko ukrao?
|
Citiraj:
Koliko sam ja shvatio dvojica sa istim key-em trebaju biti na istom serveru u isto vrijeme da se to dogodi, tako da i ako ima netko jos tvoj key mala je vjerojatnost da ce ti se to stalno dogadati jedino ako bas ti i ta osoba igrate stalno na istom serveru koji je org. Jedino ako tvoj key nema 20 ljudi :D Bar je tako u CoD2 bilo sad neznam jel ima kakvih dodatnih mjera sto se tice CoD-a 4... |
jel ima netko par praznih servera da mi poslje IP na PM ili napise post!? hvala
|
Citiraj:
Nadam se da nisi od prvog lika kojeg si nasao na netu... |
@gjurovski,netocno.
Key se autorizira na Masterserverima,znaci ako se ti spojis na jedan server,on trazi autorizaciju na masteru,i svaki drugi ko se pokusa spojit na original server trazit ce autorizaciju ali ce ga odbiti jer key postoji vec gore.Ista stvar kad ti pukne veza,dode do mastera,master misli i dalje da si na serveru pa je potrebno pricekat neko vrijeme,najbolje resetirat konekciju vise puta uzastopno. |
Citiraj:
Btw: evo i meni nes kenjavi, zazelio isprobati na cetvorci kako sada izgleda kada sam modao zvucnu i kita... Nabavi neko govno verziju koja nije imala uninstall, obrisao ju i pobrisao sve iz registrija, krenuo staviti svjezu instalaciju no javlja ovo:http://www.max-save.org/thumbs/790072untitled.JPG http://www.max-save.org/viewer.php?i...72untitled.JPG Nisam nis na netu nasao nego da se pocisti registry :( http://www.max-save.org/thumbs/790072untitled.JPG |
to je tak oduvijek bilo kolko se ja sječam
|
Evo ako se nekome slucajno dogodi ova greska, potrebno je skinuti:
windows installer cleanup utility I pomocu njega maknuti sve CoD4 fileove... meni je konacno proradila instalacija:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |