![]() |
Citiraj:
|
Kad "napuniš" 5-6 zvjezdica,najjače kaj te love su swat i neki helići sa strojnicom,kaj nema vojske ili tak neš?!?
|
Nema.
|
|
Citiraj:
|
a taj video je nastao na temelju misija iz gta4 ili nešto proizvoljno što nema veze sa igrom,ili je najava za neki dlc
edit:nisam skonto link ispod http://www.rockstargames.com/newswir...ashmaster.html French filmmaker Mathieu Weschler has invested two years creating what we believe to be the first feature-length (88 minutes) machinima movie made in the world of Grand Theft Auto IV. :care: kralj nema šta |
kak mu se da :D
|
šteta kaj nije koristio ENB series mod, onda bi stvarno dobro izgledalo
|
Nadam se da se ne kosi s pravilima, molio bi samo upozorenje ako ne smijem pitati :D
**kosi se s pravilima. |
dal neko kože igrat MP na GTA: Liberty city stories...ulogiram s eu GWL , Rosckstar club i u onom lobbyu sve prazno...NAT je open...
|
Kako date-ati u TBOGT?
Odem na onu stranicu love-meet.net,nadjem neku picoku i stisnem date,citam po netu pojavi se mail od nje kroz par dana ali kod mene nista? Sto trebam napraviti da Luis zbari nesto,a ne samo prostitutke da placam hehe |
Citiraj:
|
|
instaliro i izbacuje me u desktop. možda imam krivi patch...
jel radi to na expanziji EFLC |
Citiraj:
Ajme, moran ponovo dignit GTA |
Mislim da ne radi na EFLC ekspanziji,uglavnom eye-candy.
Moram instalirati GTA 4 i vidjeti kako na mojem stroju pokreće hehe |
Mogao bih i ja ovo probati na novom kompu da vidim kako GTA izgleda na pristojnijim detaljima. Sa starim kompom mi je igra bila totalno neigriva.
|
jbg a sam zbriso obični gta 4. imam samo ekspanziju. aj vi probajte pa dajte neke slike statistike
|
Meni taj mod iz nekog razloga uopće ne radi. Što god da radim igra se uvijek crasha nakon par minuta.
Probat ću reinstall pa opet to instalirat, nadam se da će valjat sada. Usput, kako ima dobrih modova za aute i ostale stvari. Bar ću jedan dan provest instalirajući to :goood: |
zna li itko kada izlazi finalna verzija tog moda?
|
|
jesi isprobao kak radi i to?jel optimizirano,tj. jel nije zahtjevnije nego prije?:D
|
Citiraj:
|
koji patch imaš?čitao sam da ne radi sa 1.7 tj da ima problema s tim patchem...aj nek još netko javi dojmove da ne instaliram bezveze ako ne šljaka kak spada :D
|
Citiraj:
|
ma eo i ja probao sa 1.4 patchem i preloše radi,jedno 15 fpsa manje imam nego bez moda...
|
Citiraj:
|
Kak to uopće instalirati pa to se skine u winraru i kad otvorim to je samo neki link, kaj to treba kopirati ili kaj?
|
Citiraj:
|
jel tko od vas koristi kakve modove za igru.
imam gta4:EFLC i zanima me neki mod da imam bolje aute. najviše me zanimaju američki muscel auti ili ako ima neki mod koji samo poboljšava sve kod auta. i izgled i razbijanje itd... ako postoji tako nešto dajte mi info link itd. thx:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |