![]() |
To ti je idealna kombinacija. Nemaš brige. Uživaj. :chears:
|
a baš tražim ovih dana 1tb ssd i zakasnim na ovaj sale :(
|
Ako je netko htio kupiti, a nije uspio Crucial SSD-a od 2TB koji je nedavno bio u Linksa na akciji, nek mi se javi, došlo mi duplo pa da se ne baci, jer ako se odbije narudžba, više nije 1189 kn. :D
|
Ne treba niko 2TB SSD za 1189 kn?
https://www.nabava.net/ssd-disk?q=ss...ojProizvoda=30 |
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ak bude ko zainteresiran nek se javi, ako ne, otkazat ću i to je to. :) |
krivi thread :)
|
Ne znam jel dobar thread, ali koji sve ducani iz vana imaju dostavu kod nas? amazon.de, amazon.es, computeruniverse?
I jel netko slucajno naletio na am4 plocu kakvu na akciji? :D |
@johnsmith , hvala za WD akciju, pobrao jednog WD cloud home 8Tb, jutros platio, vec je shipan, 152 eura sa onim promo 10% prilikom registracije.
|
Jel dobra ponuda ako mogu Vanjski-tvrdi-disk-Western-Digital-My-Book-6TB nabaviti za 1200kn, s obzirom na trenutnu situaciju s diskovljem?
|
Nije bas neka koja izuva, ima ih od 1.164,63 kn na nabavi dostupnih...
|
Citiraj:
tnx, uzeo 2 komada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Usto, 9.99 EUR je dostava u HR (bar tako piše da može). Neki poseban razlog zašto bih naručio na Mailbox.de ? Hvala ti ! |
Ako koristiš mailbox onda plaćaš njemački pdv pa je cijena 110,60€ plus dostava 3,99€ plus mailbox.
Ako naručiš direkt s amazona na hr adresu onda je 116,18€ + dostava 9,99€. Dakle isplativije je naručit direkt u hr Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Xiaomi Mi 10T Pro 128GB ima za 399€ na Satrun.de. Ima gdje bolja cijena? Naručio bih na mailboxde.
|
Citiraj:
Na mailbox ispadne malo jeftinije, nekih 4-5€ :) Citiraj:
|
Znam da se u većini slučajeva ne plaća dostava iznad 29€, ali na checkoutu sam stavio frendovu adresu u Munchenu i bila mi je uračunata dostava 3,99€.
Nisam naručio samo sam gledao razliku cijene između hr i de Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Samo 500 komada je bilo po nižoj cijeni. Govorimo o 5600x.
Radi se mindstar danu gdje imaju limitirane kolicine po nizoj cijeni. |
Vezano za Amazon Prime day - jesu cijene već skočile ?
Meni pokaziva da je OP 8 299 EUR (a navodno je 252 EUR), OP 8T 375 EUR (a navodno je 319 eur). Također Dell monitor nije 229 nego 349 EUR. |
Uf ovaj 8t je super deal za tu cijenu.
Ako nezko bi htio uzet mogao bi se i ja ukljucit i uzeti jedan pa podijelimo postarinu, posto nemam prime. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Koliko se sjećam, postoji mogućnost besplatnog probavanja Primea na 3 mjeseca. Aktiviraš Prime, kupiš šta hoćeš i onda ga za mjesec dana deaktiviraš.
|
Ja mislim da sam barem 5 puta besplatno aktivirao/deaktivirao Prime. Valjda svaki put kad su Prime dani, kad stavim nešto u košaricu izbaci mi Try Prime for free. Nisam nikada platio Prime, uvijek ima taj trial, valjda se resetira jednom godišnje ili ne znam.
|
Citiraj:
|
Uvezi Dell monitora, ja imam prime, kada se ode pod povrate/used, nakon šta se doda monitor u košaricu, na checkout-u ide dolje s te cijene još 30% i monitor ispada 229 eu.
edit: sada pogledao i nema ih vise, sorry |
Pokusavam kupit fire tablet dok je prime day, ne da mi direktnu dostavu u HR, kaj trebam preko mailboxa?
|
Citiraj:
Ispravak: Za neke Amazon proizvode (Firestick, Kindle, Fire tablet,..) je potreban mailbox, za neke ne. Citiraj:
Edit: Dokaz :) https://graph.keepa.com/pricehistory...CLBJ&domain=de |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |