![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne kažem da nije moguće. Samo kažem da nije usporedivo od osobe do osobe jer ovisi o jačini signala i stalnom saltanju. Ja kad sam na terenu su mi je do 14 sati prazan . Signal je očajan i stalno salta 2g 3g i 4g.... Gotov. Crknut. Isto korištenje kao kad sam u uredu ali kad sam u uredu je dobar signal i baterija mi je navečer 15 do 20 posto.
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Best buy za 1500kn, najbitnije trajanje baterije, da se može kupiti u RH?
|
Za tu cifru su ti u igri:
Mi A2 Lite Redmi Note 5 pa vidi šta ti više paše, oba imaju dobre baterije, Note je veći dimenzijama i ima MIUI, a A2 Lite ima android one... |
Citiraj:
|
https://www.links.hr/hr/smartphone-m...atni-049300016
Meicu sa 2gb rama i 2 godine garancije za 630kn - nije loše za nezahtjevne korisnike (2 kom jučer pazarena). |
Citiraj:
|
Svaki Android ima hrvatski. Nema šanse da ne podržava.
Отправлено через SM-N950FD |
Citiraj:
|
Ima hrvatski..
|
Hvala na infu. Dal' ima nešto od "razvikanijih" marki u toj klasi s dobrom baterijom,ili neki Huawei, Lenovo itd
|
Na tom rangu ne.
Vjeruj mi, A2 top u toj kategoriji. Za tu lovu dobiješ neki Huawei lite koji nije do koljena xiaomiu. |
Odlično ,puno hvala
|
moze savjet do 1500kn. obavezno da ima supporta i komjuniti za rootanje/custom ROMs (XDA).
vec duze gledam j5, ali koliko vidim po specsima za istu cjenu dobijem p8 lite koji se cini dosta jaci. neki drugi ekvivalenti da proucim (max 5.2", 3-4gb RAM)? hvala. |
Citiraj:
Definitivno best buy u tom rangu cijene. Mi A2 Lite ili Redmi Note 5. |
cine mi se malo preveliki. ja osobno nebi nista vece od s3 jer na njemu jos uvjek mogu jednom rukom vecinu toga radit, a na ovim vecima mislim da to nece ici.
btw jel bitno toliko da je octa, a ne "samo" 4 jezgre ak imam 2 il 3gb RAM-a? jer nije da igram igre i sta ti ja znam s3 mi pocne stekat zadnje vrijeme kod koristenja i zato razmisljam da je vrijeme za promjenu. bice da opet sw poluproizvod (http://tonsky.me/blog/disenchantment/) jer sam nedavno updejto neke stvari. koristim signal, viber, opera mini, aquamail i to je ono sto mi treba aktivno stalno. nista mi drugo nije bitno i nevjerovatno mi je da mi to ubije mob, al tek od nedavno. |
Po meni, bitnije je više RAM-a nego više jezgri iako Androidu ni jednoga ni drugoga nikad dosta.
|
ma. nije dosta zbog onog linka koji sam stavio. hebeni poluproizvodi.
|
S7 polovni? Malo je veci ali mislim da bi se na toliki skok u dimenzijama morao pomiriti jer danas je sve manje mobova jednakih ili manjih dim od S7.
Mene isto zivcira sto sve raste u velicinu i ne vidim zamjenu za S7. Eventualno Essential phone al to je egzotika... |
nisam nikad gledo polovne mobove iskreno, osim preko family jer me strah.
bacim oko. thx |
Nakon neuspjesne kampanje sa Mi Global Storeom sada me i Mi Zealer povukao za nos tako da aliexpress izbjegavam u sirokom luku od sad. Sta se moze dobiti za 2700kn keš kod nas u ducanima ili njuskalo s garom? 6'' ekran, kamera nije ekstremo bitna. Vazniji su mi rami i storage.
EDIT: Ne bi poco |
Ako prodavaonica nije obavezna, na oglasniku se da naći S8. Rabljeni, ali s garancijom.
|
Ako kamera nije ekstremno bitna i ako ti je uz dual sim 4gb rama i 64 gb memorije dosta ja bi ti preporucia xiaomi redmi note 5 u neutrina za 1739 kn.
Dosta manje novaca a stroj od mobitela. Snapdragon 636, 4/64 gb (sd kartica ide ako ne ide drugi sim - hybrid dual sim), 6'' ekran, 4000mah baterija. Da se razumimo, dnevne slike su odlicne, nocne dosta losije, ali ako kamera nije prioritet ja bi isa na to. |
Citiraj:
Pogledaj Nokia 7 plus Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Za te novce Nokia 7 Plus.izrada kao tenk,fino radi,krenio Pie.kud ćeš bolje 😁
|
Imaš u uziju xiaomi mi a2 128/6 verzija za 2200
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |