PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Hrconja 24.03.2006. 11:12

Citiraj:

Autor domy_os
Nadam se da si se negdje za*ebo... :D

ne :D :eek:

snimi kod1 i updejtaj PB, i probaj uch na neki server i reći će ti da cd-key ne valja :D

a crackani serveri nemaju pb - dolje piše failed to update pb client il tak nešt :d

domy_os 24.03.2006. 11:19

Pa može se igrat... :D

Amdejac 24.03.2006. 11:19

Mene nebuju sterali sa servera jer imam konjske živce, a volim kad ljudi polude zbog mog kempanja.
Joj kak se volim izležavat.

atha 24.03.2006. 11:22

Citiraj:

Autor AMD
Joj kak se volim izležavat.

ne morash to niti rechi vishe puta,
to se zna,
jer to je tvoja defaultna konfiguracija. :rolleyes: :p

jucher nije bilo nishta od telechih koljenica.
morati chemo ponovno organizirati...

MadBoY 24.03.2006. 11:24

Noup. PB radi i sa crackanim serverima. Samo sto o tome se ne smije pricat ovdje...igram cod1 na takvim serverima i radi. Ali ja imam i original cod1 tako da me ne brine jel nesto ovako ili onako.

Za financiranje servera jednostavno uvesti donacije, a onaj tko donira novac NEMA nikakvo pravo glasa o odlucivanju kakav ce biti server vec iskljucivo podrzava da server ostane online, a oni sta primaju donacije to sigurno nece iskoristiti da sebi kupe nove carape.

mitzek 24.03.2006. 11:48

micka mu paterina.....

a zakaj sam ja odustal od slaganja servera?zato kaj bi vas vec pol bilo iskasapljeno da se ja mucim ko Rak i MM a ekipica da tera po svojem i kaki...
da se zna,JR i ja i dalje ostajemo u igri oko chipanja za server,a ovo kaj nas je sve spopalo sam blago predvidil i prepustil sam zivciranje MM i Raku...
evo,kaj nije za bogeku plakat,em imamo nas server,em je gore ekipa koju znas,em se moremo vec i regionalno il familijarno razracunavat,teamspeakat,podmetat kundak pod glavu,bocat s bombama,cackat zube sa tandarama il tusirat s PPgejcima,da ne pricam o mogucnostima Kamperaja,os na suncu pustinje il na snijegu Sibira..pa kaj bi jos steli???mater, pa ovog nema nigde, i jos vam je Admin i muzicke zelje ispunjaval i opet kukumavcete..fuj! stvarno vam treba neko da vas degeneci i neda vam dici pogled s poda, valjda sad bute sretniji....ne nebute,presli bute na Dozu ili nekam i nastavili tam srat,jel tu ste i bogu i vragu dojadili..a i nemrete vise delat kaj vam se hoce..

a mi zeljni druzenja ,IGRE i zabave??? ma ko nas jebe.....nismo dovoljno guba,nije dosta kaj me svi odreda skoksaju sa kundakom il bombom,jos me i masakriraju nakon toga i sliku objese na COD2 thread da se vide junaci...al meni opet dobro, jel znam da bu se i 1 od 10 igri pojavilo par mojih kompica po oruzju pak si bumo hitili par simultanki uz max zezanciju i smijeh..

e zato bum i dalje stajal uz Raka,MM
dakle,vidimo se i dalje ,navecer kad ukradem pol sata ,sat od svakodnevnih obaveza eto mene opet, da si neko popravi skor....

za one Druge(znaju koga ide) : bonker : : CoolRamb

atha 24.03.2006. 12:51

hehe, dojdite vi slobodno sem prigorci i zagorci,
na jenu porciju mesine... :) mozhe i vishe, ok... :rolleyes: :D

btw,
uz pomoch raka, dodjoh i do loga servera,
s obzirom da u trenutku ne mogu vidjeti tko uglavnom zapochinje voteanja.

od sada njega osobno, i ostale koji rade svinjarije po serveru,
kickam trajno. hochu li upozoravati josh? nechu. :)
zashto nechu? niste zasluzhili. dosta je vech bilo upozoravanja,
mislim da su MM-ova velika slova na sticky threadu bila dovoljno jasna.

kome nisu, nikada neche niti biti, zato - desni klik --> kick --> promjena pass
dato mi je na volju da napravim reda na serveru,
ili ochistim od onih koji kvare zabavu i gusht samoj igri. to chu i napraviti.
jesam li bio dovoljno jasan? jesam. :)

Amdejac 24.03.2006. 13:02

TAko je.
Povikaše seljaci i pobjegoše u šumu.:D ;)

ZED 24.03.2006. 13:22

Dobro ke je pak sad ovo?? Opet pobuna?? Svi zivcani?? Ajmo na server malo smirit zivce:D:D

Isus 24.03.2006. 13:36

Ja svakako imam najmeru dalje plaćat 10kn mjesečnno jer u najmanju ruku smatram da je to fair.

istina je da imam drugačiju percepciju igre od jendog dijela ekipa, al mi nitko i ne kenja da sam više štete nego korsiti.

Već sa rekao meni je do zabave a ne do killova, zaboli me za killove. Zato i toliko poludim kad me bomba skelji u prvom koraku jer tu nema gušta posebice kod S&D, kao i da mi skaktuanje ide na qurac jer nije ovo MF quake.

Činjenica je da se non stop vota usred mapa itd i neizmjerno nervira.

RAK 24.03.2006. 13:45

Citiraj:

Autor ZED
Dobro ke je pak sad ovo?? Opet pobuna?? Svi zivcani?? Ajmo na server malo smirit zivce:D:D

Rado, ali se približio vikend, nenadano i ničim izazvan, a s njim i određeni rokovi. Moram nesto raditi. SHMRTZ

atha 24.03.2006. 15:42

meni che osobno ovaj vikend malo kasnije stichi,
ne znam zashto i meni nije doshao nenadano... :D ;)

R.B. 24.03.2006. 16:13

ajmo malo na server odmah sad:D

zippo 24.03.2006. 18:24

@Atha & ekipa
Organizirate zderonje u Rijeci ? :clap:
Bude li bilo toga svakako me pozovite, volio bi upoznati barem dio ekipe, mozda dodje i nino5 ako bude tu. Nece mi biti tesko potegnuti 100 km ako budem slobodan (posao zeza, a sta drugo). U svakom slucaju sjetite me se :D : cheers2

atha 24.03.2006. 19:39

jasno, dolaze chak i zagrepchani, samo se josh ne zna datum. a i bolje, neka bude spontano. :D :beer:

Virus7 24.03.2006. 19:52

Kome i koliko uplatiti lovu za server????

maX 24.03.2006. 19:54

Citiraj:

Autor Virus7
Kome i koliko uplatiti lovu za server????

Javi se MisterM-u...
Nego sto je danas??? Na serveru su samo Gospar i Sky!!! Kaj se to dogadja??? Inace je server u to vrijeme bio krcat ;)

Sky 24.03.2006. 20:57

Dođoh, vidjeh, deinstalirah. Bilo mi je drago, dečki, ali ovo definitivno nije igra za mene. :)

terminator 24.03.2006. 21:03

Citiraj:

Autor atha
hehe, dojdite vi slobodno sem prigorci i zagorci,

ovo mi je najdraži dio
suza za zagorske brege...
btw. što se tiče servera, ja i dalje plačam za partiju : quake :

maX 24.03.2006. 21:08

Ajde na server!!! Di ste???

Renesis 24.03.2006. 21:16

Već sam rekao podržavam glavešine... I nije mi problem platiti, dapače, ne vidim zašto ne bi platio...

Ekipa je dobra, a sada kada se uvede reda bit će super...

Ja večeras dolazim kad završi film na prvom

maX 24.03.2006. 21:22

Dajte da se dogovorimo kada da dodjemo na server jer je glupo da sami lutamo. Evo, dosad smo samo Gospar, RB i ja bili. Vracam se u 22:00 pa ocekujem da i ostali dodju!!! Ne kuzim zasto nikoga nema, a server je u to vrijeme bio krcat. : nono : Nego tko je OUTLAW???

nino 24.03.2006. 23:24

Citiraj:

Autor zippo61
..... mozda dodje i nino5 ako bude tu....

Tako je, ali mogucnost je skoro pa nikakva. Evo da i pozdravim Cod2 ekipu, pogotovo Rak-a i MM-a: hello2 : . Uplovili smo brodom u Trst, pa se odmah konektiram (mob mi je modem), ali na server pa zaigrat nemogu zbog lap-topa i integrirane grafe.
Gledam upravo zadnjih 5 stranica, pa nemogu vjerovat da se ovo dogadja. Stavite se u moju poziciju, 7 dana sam bez igre i osjecam se kao zadnji ovisnik u krizi. No comment...:mad:
Sto se tice Zderonja, cekam iskrcaj ako sve bude u redu negdje u listopadu ili cak kasnije, a onda sa gepekom punim ISTARSKIH delicija stizemo zippo61 i ja u ZG ako treba, pa da vas onda vidim: CoolRamb .
Ekipa pozdrav josh jednom svima, sutra isplovljavamo, cuvajte mi server za slijedecu zimu...

Renesis 25.03.2006. 00:27

Evo mi sada bili, i bilo je solidno. doduše sada svi idu u horizonatalu polako... pica milicajac došao prekasno...

@terminator - daj smanji details, rezu ili neš, ne možeš onako igrat...

atha 25.03.2006. 00:57

pica milicajac... :rambo:

Renesis 25.03.2006. 01:14

naj se ljutiti, ali da si uletio ranije, u pravi fajt bilo bi živo.... :D

MadBoY 25.03.2006. 01:15

Pa dajte ljudi..necemo ja i zule vise tako dobro igrat...smanjit cemo skill :D ... nemorate odma plakati :D

maX 25.03.2006. 01:52

Hehe atha, ipak je jos bilo musterija :D Nego, totalno smo ih rasturili... Pitam se dal bi bila situacija mozda drugacija da si ti ostao? ;)

http://img223.imageshack.us/img223/9...01036sq.th.jpg

Amdejac 25.03.2006. 02:11

Najbitnije je taktičko kempanje.

maX 25.03.2006. 02:12

Citiraj:

Autor AMD
Najbitnije je taktičko kempanje.

Hehe, ali sam te u El Alameinu ipak konstantno skidao ma kako god ti kempao ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51.