PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261025)

Roberto 05.05.2015. 22:12

Heh, rekoh vam da ne podcjenjujete juve, ako netko zna igrat ovakve tekme, to su talijani :)

imaju oni i veci bus od murinja za uzvrat :D

Mirkopoter 05.05.2015. 22:25

Bale ozlijedi se molim te

vorda22 05.05.2015. 22:38

ma real ovo ladno prolazi. ovaj rezultat taman da se ne opuste.

Drvoje 05.05.2015. 22:40

pfff dok ivan to ne potvrdi ništa, tj. mlaćenje prazne slamice :D

buljo 05.05.2015. 22:40

Bravo ivane, bas kako sam i rekao :D
Sljedecu ce pogodit, dakle barca dobiva pa opet fulat :D

dean225 05.05.2015. 22:40

Juve je bio vrlo dobar danas. A jeste vidjeli kako je Chielini strpao Ronalda u mali džep u 90 min? :)

Mirkopoter 05.05.2015. 22:41

Loš i Real i Juve i loša tekma ali iako je mogao bit bolji ovaj rezultat i nije tako loš. Sudac kriminalan, savršen za bacanje jer je sudio svaki kontakt.

vorda22 05.05.2015. 22:45

suci produzili 3 minute a bio je penal i saniranje arkade od 4 minute. bravo za majstore.

Hamm 05.05.2015. 22:46

Sutra se tak jasno navija za Bayern. :)

burmuz 05.05.2015. 22:46

Ima uzvrat u Madridu, vraćaju se Modrić i Benzema. Biti će grdo.

dean225 05.05.2015. 22:52

Ovom Realu je kasno i za Modrica i Benzemu. Totalno van forme. Igra nikakva + Ramos u sredini. Ovako šta ni Pep ne bi izmislio..

Mogy 05.05.2015. 22:52

Da ne pametujem previše. Ovo je sramota što se tiče reala. Nisu pokazali ama baš ništa i zato mi je drago da je Juventus pobijedio (bez obzira što sam fan reala). Moraš imat IQ 20 da forsiraš cijelih 45min ubacivanje u 16 metara na glavu cijelo vrijeme. Kada vidiš da nešto ne funkcionira razumna bi osoba pokušala nešto promijeniti, a ne silovati jednu te istu stvar koja apsolutno ne funkcionira.... Meh nemam volje ni napisati nešto kreativnije od ovoga. Naživcirali su me dobrano :hitthewal:

Mirkopoter 05.05.2015. 23:00

I opet je takav Real mogao povest 1-2 da je ona prečka ušla, Juve s druge strane prvi gol odbijanac a drugi Carvajal nije trebao ni ić u duel jer je bilo iz kosa + Tevezova lošija noga tako da se valjda ne može ponovit da opet zabiju neki krump i odu dalje + Real igra puno bolje u Madridu.

Bale-ova statistika sve govori, sve tekme koje je Real igrao ove sezone bez njega su uvjeriljivo dobili sa 2 ili više razlike. Izbacit to drvo ali ne iz prve, nego i iz druge postave i molit Boga da ga Man Utd uzme.

Mileni 05.05.2015. 23:34

Odlicno prvo pol., dosadno drugo. Steta sto llorente ono na samom kraju nije utrpao kako je i trebao. Sudjenje kriminalno lose. Svaki manji kontakt sa realovim igracima svira kao faul, s druge strane oprasta kartone bez problema.

Ukoliko Juve izdrzi prvih 30ak min da ne primi gol u uzvratu, prolaze dalje. Jednostavno ne vidim na koji nacin bi real mogao izdrzati utakmicu da ne prime barem jedan. Imaju obranu u rangu barcine - kriminalno losu.

Fatal 06.05.2015. 00:18

jeli ovo ikstrim povr u torinu kad ne likuje po forumu na pobjedu juvea :D:D

buljo 06.05.2015. 00:20

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2774552)
Loš i Real i Juve i loša tekma ali iako je mogao bit bolji ovaj rezultat i nije tako loš. Sudac kriminalan, savršen za bacanje jer je sudio svaki kontakt.

Haha naravno da je tekma losa kad je real izgubio :D
Tekma do pred kraj je bila bas dobra, puno akcija.
A sudac je los, ovi iz reala padaju na svaki dodir, pogotovo kristina i onda se svadja na sav glas sa sucem i ne dobije ni zuti.
Al dobar rezultat, bit ce napeto u uzvratu a to i zelimo, ipak svi gledamo a ne igramo :)

2Amdo

Naravno da si za svabe, ne trebas naglasavat, bio bi ti i za zvezdu i partizan da igraju protiv barce :p

Sutra se nadam da ce igrat a ne kalkulirat iako bi da barca ide dalje a ako ne budu bolji od bayerna ne moraju u finale, nisam fan grckog i celskijevog nogometa di je bitan samo rezultat cak i ako igraju za rezat vene kissy amdo :D

vorda22 06.05.2015. 00:22

Citiraj:

Autor buljo (Post 2774580)
Haha naravno da je tekma losa kad je real izgubio :D
Tekma do pred kraj je bila bas dobra, puno akcija.
A sudac je los, ovi iz reala padaju na svaki dodir, pogotovo kristina i onda se svadja na sav glas sa sucem i ne dobije ni zuti.
Al dobar rezultat, bit ce napeto u uzvratu a to i zelimo, ipak svi gledamo a ne igramo :)

2Amdo

Naravno da si za svabe, ne trebas naglasavat, bio bi ti i za zvezdu i partizan da igraju protiv barce :p

Sutra se nadam da ce igrat a ne kalkulirat iako bi da barca ide dalje a ako ne budu bolji od bayerna ne moraju u finale, nisam fan grckog i celskijevog nogometa di je bitan samo rezultat cak i ako igraju za rezat vene kissy amdo :D

bas. juveovi igraci su bili konstantno uz suca cijelu utakmicu, ko da im je familija. hm...

Mirkopoter 06.05.2015. 00:47

Padali su i jedni i drugi na najmanji dodir ali naravno da pojedinci spominju samo Realove igrače.

Ajde sutra zanimljivija tekma, saznat ćemo jeli moguće da obje ekipe imaju po 80% posjeda u jednoj tekmi.

Hamm 06.05.2015. 07:14

Nadam se ovakvoj tekmi. :p https://www.youtube.com/watch?v=G2crk8hpwUw

ExtremePower 06.05.2015. 07:32

Forza Juve! :goood:
Evo došao maloprije jedva na posao, jučer se slavilo dugo u noć.... :)
Izvrsna, prava utakmica Juventusa. Svaka čast!
Šteta za Llorentea i one dvije prigode...
vorda22 i HarryPotter, razumijem frustriranost, budući da
real neće osvojiti španjolsku ligu niti Ligu prvaka. :D:D

Brko 06.05.2015. 07:46

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2774608)
vorda22 i HarryPotter, razumijem frustriranost

Ne razumiješ, vjeruj mi, ne razumiješ... :) nisi trenirao, nisi se žrtvovao, nisi prodo bubreg da bi trenirao, nije ti tata radio 3 posla da bi se ti loptao, nisi spavao sa 15 članova familije u istoj sobi... Jednostavno - ne razumiješ žrtvu.

I isto tako ne razumiješ da ako Real osvoji LP to će biti plod toga svega i božjeg dara Ronalda.
A ako Real ne osvoji, onda nećeš razumjeti da je:
pod a) - protivnik imao sreće jer je Real bolji
pod b) - uefa, fifa, suci su kao i uvijek pokrali Real
pod c) - da si obukao dres razumio bi sve ovo
pod d) - Ronaldo je zgodan, bogat i ljubomoran si

Tako da, frende... Ne razumiješ ti ništa :D

I slobodno staviš bookmark na ovaj post jer ćeš nešto od toga vidjeti ovdje napisano kroz sljedećih par dana :)

ExtremePower 06.05.2015. 07:46

http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...z_823449S1.jpg

Hamm 06.05.2015. 07:47

Ispada ko da je juve devastirao real. :) Ja sam poprilično siguran da će ih real doma stiskati i ne znam koliko će juve izdržati. :)

ExtremePower 06.05.2015. 07:50

Brko, priznajem da ne razumijem. :D
Jedino je bitno da je tvoja prognoza sve izvjesnija...
Da podsjetimo sve na forumu, drug Brko je prognozirao
finale Lige prvaka: Juventus-Barcelona. :goood:
Hamm, pa nije da samo Chelsea zna parkirati bus...

Brko 06.05.2015. 07:52

I prvak Juve, da ne zaboravimo :)

Hamm 06.05.2015. 08:00

:D

Nadobudni ste. :D Nadam se da Barcelona neće proći dalje, a tko će biti prvak...nije mi stalo. :D Samo ne Barcelona i to je to. :D

K tome bi bilo genijalno da ih A.Madrid napegla pa da i prvestvno izgube. Ak se mene pita može real dignuti i dvostrukuki naslov. Može i juve...nevažno..samo ne barcelona. :D

@extreme power...da da autobus je bio jako dobar samo kaj nitko o tome ne drobi kao kada CFC složi bunker. :D

ivan77 06.05.2015. 08:09

Postoje čak i u tim autobusima razlike.
Onaj od Chelsea je negledljiv i zamoran.

vorda22 06.05.2015. 08:14

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2774611)
Ne razumiješ, vjeruj mi, ne razumiješ... :) nisi trenirao, nisi se žrtvovao, nisi prodo bubreg da bi trenirao, nije ti tata radio 3 posla da bi se ti loptao, nisi spavao sa 15 članova familije u istoj sobi... Jednostavno - ne razumiješ žrtvu.

I isto tako ne razumiješ da ako Real osvoji LP to će biti plod toga svega i božjeg dara Ronalda.
A ako Real ne osvoji, onda nećeš razumjeti da je:
pod a) - protivnik imao sreće jer je Real bolji
pod b) - uefa, fifa, suci su kao i uvijek pokrali Real
pod c) - da si obukao dres razumio bi sve ovo
pod d) - Ronaldo je zgodan, bogat i ljubomoran si

Tako da, frende... Ne razumiješ ti ništa :D

I slobodno staviš bookmark na ovaj post jer ćeš nešto od toga vidjeti ovdje napisano kroz sljedećih par dana :)

ako ove krumpirase ne mogu proci, onda fakat ne zasluzuju pobjedu. nece vise biti tamo odbijanaca (i promasenih stopostotnih prilika reala), natrpat ce ih real ako ne krenu napadacki. slobodno bookmarkaj i ovo :)

Brko 06.05.2015. 08:23

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2774618)
:D

Nadobudni ste. :D Nadam se da Barcelona neće proći dalje, a tko će biti prvak...nije mi stalo. :D Samo ne Barcelona i to je to. :D

K tome bi bilo genijalno da ih A.Madrid napegla pa da i prvestvno izgube. Ak se mene pita može real dignuti i dvostrukuki naslov. Može i juve...nevažno..samo ne barcelona. :D

@extreme power...da da autobus je bio jako dobar samo kaj nitko o tome ne drobi kao kada CFC složi bunker. :D

Samo ne Real i Bayern. Ako oni budu u finalu, bit će to kao i 2010 finale gdje se ne navija tj. gdje se čak ni ne gleda tekma već se ide van pit i zejebavat :)
Za španjolsku ligu me zabole.

Roberto 06.05.2015. 08:56

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2774613)
Ispada ko da je juve devastirao real. :) Ja sam poprilično siguran da će ih real doma stiskati i ne znam koliko će juve izdržati. :)

Nije ih devastirao, ali činjenica je da je Real mogao i puno gore proći jučer.
Real je jučer odigrao dvije akcije, to je bilo to. Llorente ih je mogao ubit u zadnjih pet minuta.

Nije uopće upitno da Real po imenima i ukupno ima jaču momčad i da je i dalje favorit u uzvratu, ali koliko smo se puta uvjerili da to ne mora ništa značiti. Ima i u Juveu vrhunskih igrača, Buffon, Pirlo, a i Tevez je jučer pokazao da još ima dinamita u nogama. A za uzvrat se vraća i Pogba :)

Ponovit ću opet, ne treba podcijeniti talijane i njihovo igranje na rezultat. Catenaccio FTW :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31.