![]() |
Heh, rekoh vam da ne podcjenjujete juve, ako netko zna igrat ovakve tekme, to su talijani :)
imaju oni i veci bus od murinja za uzvrat :D |
Bale ozlijedi se molim te
|
ma real ovo ladno prolazi. ovaj rezultat taman da se ne opuste.
|
pfff dok ivan to ne potvrdi ništa, tj. mlaćenje prazne slamice :D
|
Bravo ivane, bas kako sam i rekao :D
Sljedecu ce pogodit, dakle barca dobiva pa opet fulat :D |
Juve je bio vrlo dobar danas. A jeste vidjeli kako je Chielini strpao Ronalda u mali džep u 90 min? :)
|
Loš i Real i Juve i loša tekma ali iako je mogao bit bolji ovaj rezultat i nije tako loš. Sudac kriminalan, savršen za bacanje jer je sudio svaki kontakt.
|
suci produzili 3 minute a bio je penal i saniranje arkade od 4 minute. bravo za majstore.
|
Sutra se tak jasno navija za Bayern. :)
|
Ima uzvrat u Madridu, vraćaju se Modrić i Benzema. Biti će grdo.
|
Ovom Realu je kasno i za Modrica i Benzemu. Totalno van forme. Igra nikakva + Ramos u sredini. Ovako šta ni Pep ne bi izmislio..
|
Da ne pametujem previše. Ovo je sramota što se tiče reala. Nisu pokazali ama baš ništa i zato mi je drago da je Juventus pobijedio (bez obzira što sam fan reala). Moraš imat IQ 20 da forsiraš cijelih 45min ubacivanje u 16 metara na glavu cijelo vrijeme. Kada vidiš da nešto ne funkcionira razumna bi osoba pokušala nešto promijeniti, a ne silovati jednu te istu stvar koja apsolutno ne funkcionira.... Meh nemam volje ni napisati nešto kreativnije od ovoga. Naživcirali su me dobrano :hitthewal:
|
I opet je takav Real mogao povest 1-2 da je ona prečka ušla, Juve s druge strane prvi gol odbijanac a drugi Carvajal nije trebao ni ić u duel jer je bilo iz kosa + Tevezova lošija noga tako da se valjda ne može ponovit da opet zabiju neki krump i odu dalje + Real igra puno bolje u Madridu.
Bale-ova statistika sve govori, sve tekme koje je Real igrao ove sezone bez njega su uvjeriljivo dobili sa 2 ili više razlike. Izbacit to drvo ali ne iz prve, nego i iz druge postave i molit Boga da ga Man Utd uzme. |
Odlicno prvo pol., dosadno drugo. Steta sto llorente ono na samom kraju nije utrpao kako je i trebao. Sudjenje kriminalno lose. Svaki manji kontakt sa realovim igracima svira kao faul, s druge strane oprasta kartone bez problema.
Ukoliko Juve izdrzi prvih 30ak min da ne primi gol u uzvratu, prolaze dalje. Jednostavno ne vidim na koji nacin bi real mogao izdrzati utakmicu da ne prime barem jedan. Imaju obranu u rangu barcine - kriminalno losu. |
jeli ovo ikstrim povr u torinu kad ne likuje po forumu na pobjedu juvea :D:D
|
Citiraj:
Tekma do pred kraj je bila bas dobra, puno akcija. A sudac je los, ovi iz reala padaju na svaki dodir, pogotovo kristina i onda se svadja na sav glas sa sucem i ne dobije ni zuti. Al dobar rezultat, bit ce napeto u uzvratu a to i zelimo, ipak svi gledamo a ne igramo :) 2Amdo Naravno da si za svabe, ne trebas naglasavat, bio bi ti i za zvezdu i partizan da igraju protiv barce :p Sutra se nadam da ce igrat a ne kalkulirat iako bi da barca ide dalje a ako ne budu bolji od bayerna ne moraju u finale, nisam fan grckog i celskijevog nogometa di je bitan samo rezultat cak i ako igraju za rezat vene kissy amdo :D |
Citiraj:
|
Padali su i jedni i drugi na najmanji dodir ali naravno da pojedinci spominju samo Realove igrače.
Ajde sutra zanimljivija tekma, saznat ćemo jeli moguće da obje ekipe imaju po 80% posjeda u jednoj tekmi. |
Nadam se ovakvoj tekmi. :p https://www.youtube.com/watch?v=G2crk8hpwUw
|
Forza Juve! :goood:
Evo došao maloprije jedva na posao, jučer se slavilo dugo u noć.... :) Izvrsna, prava utakmica Juventusa. Svaka čast! Šteta za Llorentea i one dvije prigode... vorda22 i HarryPotter, razumijem frustriranost, budući da real neće osvojiti španjolsku ligu niti Ligu prvaka. :D:D |
Citiraj:
I isto tako ne razumiješ da ako Real osvoji LP to će biti plod toga svega i božjeg dara Ronalda. A ako Real ne osvoji, onda nećeš razumjeti da je: pod a) - protivnik imao sreće jer je Real bolji pod b) - uefa, fifa, suci su kao i uvijek pokrali Real pod c) - da si obukao dres razumio bi sve ovo pod d) - Ronaldo je zgodan, bogat i ljubomoran si Tako da, frende... Ne razumiješ ti ništa :D I slobodno staviš bookmark na ovaj post jer ćeš nešto od toga vidjeti ovdje napisano kroz sljedećih par dana :) |
|
Ispada ko da je juve devastirao real. :) Ja sam poprilično siguran da će ih real doma stiskati i ne znam koliko će juve izdržati. :)
|
Brko, priznajem da ne razumijem. :D
Jedino je bitno da je tvoja prognoza sve izvjesnija... Da podsjetimo sve na forumu, drug Brko je prognozirao finale Lige prvaka: Juventus-Barcelona. :goood: Hamm, pa nije da samo Chelsea zna parkirati bus... |
I prvak Juve, da ne zaboravimo :)
|
:D
Nadobudni ste. :D Nadam se da Barcelona neće proći dalje, a tko će biti prvak...nije mi stalo. :D Samo ne Barcelona i to je to. :D K tome bi bilo genijalno da ih A.Madrid napegla pa da i prvestvno izgube. Ak se mene pita može real dignuti i dvostrukuki naslov. Može i juve...nevažno..samo ne barcelona. :D @extreme power...da da autobus je bio jako dobar samo kaj nitko o tome ne drobi kao kada CFC složi bunker. :D |
Postoje čak i u tim autobusima razlike.
Onaj od Chelsea je negledljiv i zamoran. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za španjolsku ligu me zabole. |
Citiraj:
Nije ih devastirao, ali činjenica je da je Real mogao i puno gore proći jučer. Real je jučer odigrao dvije akcije, to je bilo to. Llorente ih je mogao ubit u zadnjih pet minuta. Nije uopće upitno da Real po imenima i ukupno ima jaču momčad i da je i dalje favorit u uzvratu, ali koliko smo se puta uvjerili da to ne mora ništa značiti. Ima i u Juveu vrhunskih igrača, Buffon, Pirlo, a i Tevez je jučer pokazao da još ima dinamita u nogama. A za uzvrat se vraća i Pogba :) Ponovit ću opet, ne treba podcijeniti talijane i njihovo igranje na rezultat. Catenaccio FTW :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |