![]() |
Ja bi reko da je to normalno zdravlje nakon 2.5 godina.
Daj link na taj bug. |
Citiraj:
To ti je ok. Jako stare revizije, negdje prije 2020 imale su neki bug u firmwareu i to je popravljeno. Za usporedbu, doma mi još uvijek radi u jednoj kanti MX500 500GB model, kupljen 2020 koji je stock već imao taj zadnji popravljeni fw. Nakon godinu dana bio je na 90%, ali je radio u kompu 24/7, dalje nisam kontrolirao :) Uvijek je moguće da su u Crucialu zafušali nešto u novijim modelima :D |
Ti postoci u third party softverima su netočni i nebitni, nešto kao battery health kod mobitela.
|
sta mislite o ovome :D:
ali link ne ocekujem neznam kakve brzine, ali obzirom na ocjene rizikirao bih za jedan 64gb drive jer mi upravo takav treba, a nigdje nisam uspio naci u klasicnoj ponudi. to je za sandy koja jako malo radi i samo se koristi za torrent. na tom drive-u je OS. prastari sammy 830 je na zalasku izgleda. sta se moze ocekivati od tih no-name-era osim da su DOA, nemaju kapacitet koji je deklariran i da su spori, samo da znam na sta obratit paznju. :chears: edit: ignore manje vise. nisam bio ulogiran u ali pa je cjena bila kikiriki. cijena za 64gb je 11e. Silicon Power Ace A55, 128GB u instaru je 15e. |
Ti Silicon Poweri i Patrioti dosta rikavaju u garantnom roku, isto i Verbatimi i Adate, ali nešto manje.
|
e hebga. znaci u biti moguce no nameri prepakirani pa je i cijena takva. onda preostaje ili ic na ovaj "pravi" jeftilen ili rizikirat.
al kazem taj komp za koji je to, toliko malo radi, i na tom disku nece bit skoro uopce "write" (torrenti i ostalo su na drugim diskovima) da mozda nije ni bitno. |
E ne bi više Patriot kupio da mi ga zamotaju u 100€.
Do sad su svi mrtvi ssd-i s kojima sam bio u doticaju bili Patriot... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |