PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2011/2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216976)

dean225 03.04.2012. 23:55

Ma nema govora, barcelona zasluženo ide dalje, bolji su od milana.. malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni..Ne diže se prašina bezveze..

bor1s 04.04.2012. 00:04

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2136529)
Ma nema govora, barcelona zasluženo ide dalje, bolji su od milana.. malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni..Ne diže se prašina bezveze..

Meni je samo fascinantno koliko ljudi mrze tu Barcu samo zato što im nekoliko godina nitko ne može parirati igrom. Ja sam se nadao možda Milan napravi neku vanserijsku utakmicu ali kao što se vidjelo nisu mogli parirati Barceloni. Po meni sudac nije uopće kriv Milanu ništa nego Nesta na onako naivno napravljenom penalu. Opet da penal nije suđen bila bi hajka na suca tako da nikako ne može na zelenu granu. Ja isto tako nisam neki ljubitelj Chelsea ali bože moj ako pruže bolje partije nego protivnik zaslužuju da idu dalje no to ćemo sutra imati prilike gledati, samo se nadam puno golova i ja sam sretan. Sveukupno gledajući Barca je bila dosta bolja večeras od Milana i zasluženo idu dalje.

listerstorm 04.04.2012. 00:07

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2136529)
malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni

Dok te s druge strane vjerojatno malo manje smeta prelako nesuđenje penala u korist Barcelone iz prve utakmice. I to, pazi sad, u četvrtfinalu lige prvaka.

Nevjerojatno je kako vlada grobna tišina uslijed kolektivne amnezije spram činjenice da je Barca pokradena u prvoj utakmici.

BladeRunner 04.04.2012. 00:14

Čini se da je "najboljoj momčadi ikad" dovoljno samo 2 penala za pobjedit ekipu s gerijatrije.

tutix 04.04.2012. 00:29

Nije uopće bitno što je statistika na Barcinoj strani. Jesu utrpali gol iz igre dotad, nisu. Jel bi sudio prvi penal - svatko bi. Ali sudac nema pojma o igri kad dosudi ovakav drugi penal. Bilo je i obostranog povlačenja njih dvojice, a lopta nije bila blizu mjesta gdje se to desilo - to se jednostavno ne sudi. Promjenio je cijeli tijek utakmice, stvarno hrabar potez...

http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN4ak

Eto, nek mi netko objasni šta Puyol ovdje pokušava isto ak je sve čisto?

bor1s 04.04.2012. 00:47

Citiraj:

Autor tutix (Post 2136550)
Nije uopće bitno što je statistika na Barcinoj strani. Jesu utrpali gol iz igre dotad, nisu. Jel bi sudio prvi penal - svatko bi. Ali sudac nema pojma o igri kad dosudi ovakav drugi penal. Bilo je i obostranog povlačenja njih dvojice, a lopta nije bila blizu mjesta gdje se to desilo - to se jednostavno ne sudi. Promjenio je cijeli tijek utakmice, stvarno hrabar potez...

http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN4ak

Eto, nek mi netko objasni šta Puyol ovdje pokušava isto ak je sve čisto?

Puyol je takođe napravio prekršaj međutim sudac je prije vidio prekršaj Neste i naravno svirao penal. Lijepo su ti objasnili stručnjaci poslje emisije na Sky Sportu da je prekršaj Neste za penal i po pravilima bi se trebalo svirati međutim kako je u Engleskoj ligi dosta takvih povlačenja suci imaju običaj ne svirati takve prekršaje.

Nitko nije rekao da je panal čist ko suza ali koliko god ti nađeš argumenata protiv penala tako se može naći i za penal. Na kraju se svede na to za koga navijaš više prihvatiše se te strane :D

Doink the Clown 04.04.2012. 07:28

Citiraj:

Autor Flood (Post 2136469)
vidis da ni unicefa vise nema...

Ima ima, na leđima im je reklama za Unicef sad :)

Bravo 04.04.2012. 07:45

Barca bila bolja suci odlični sve pošteno :kafa: To se ne sudi i takve spike su za malu djecu:chears:

Vendetta 04.04.2012. 09:19

To i nebi bilo suđeno da korner nije bio izveden i da igra nije bila u tijeku, Nesta bi samo dobio upozorenje i onda bi tek sudac dozvolio izvođenje kornera...
Ali ovako je sve čisto i svaka čast sucu, neki bi se i mislili jer nebi imali muda dosudit 2 penala za Barcelonu pored ovakvih mrzitelja iste i stručnjaka za suđenje svuda okolo.

Booger 04.04.2012. 09:55

Citiraj:

Autor bor1s (Post 2136557)
Puyol je takođe napravio prekršaj međutim sudac je prije vidio prekršaj Neste i naravno svirao penal. Lijepo su ti objasnili stručnjaci poslje emisije na Sky Sportu da je prekršaj Neste za penal i po pravilima bi se trebalo svirati međutim kako je u Engleskoj ligi dosta takvih povlačenja suci imaju običaj ne svirati takve prekršaje.

Nitko nije rekao da je panal čist ko suza ali koliko god ti nađeš argumenata protiv penala tako se može naći i za penal. Na kraju se svede na to za koga navijaš više prihvatiše se te strane :D

O čemu ti? Sudac je PRIJE vidio prekršaj Neste, pa to je ista situacija!

Uostalom povlačenje je OBOSTRANO, i Nesta je pao.

BTW, ovo je komentar samo ovog penala, ne cijele utakmice...Barca je prošla jer je bolja, al prošla je ciganski.

Sektor 04.04.2012. 10:07

Barca je prosla jer je bila bolja ali ako je to kao neka najbolja momcad svijeta koja u dvije utakmice nemoze dat gol - katastrofa!!

Hamm 04.04.2012. 10:08

Citiraj:

Autor buljo (Post 2136478)
Za tebe znam da obožavaš barcu i znam da nema smisla pričat sa tobom o tome :D

Ali daj mi molim te reci koji dio je za penal za milan? Baš me zanima?

Prvi penal nisam vidio, drugi je penal, ok malo potezanja ali ovaj bježi od njega a ovaj ga NE pušta.

Fino sam napisao. Da si gledao tekmu znao bi. Da ima povlačenja ali to nitko ne sudi. :D I onda se onaj neandertalac puyol zaleti i sve ih sruši. Ma lol! :D

Onaj faul na boatengu od aascherana je po tvojim kriterijima za crveni. :)

Sudci grdo puše mesijevu teoriju igranja nogometa. Mali kepec se doslovce ZALETAVA u obranu i ako prođe prođe ako ne onda je faul jer se raspadne. :) Zamisli da se ibro tak zaleti...pa ovih ne bi bilo. Liliputanci i ležali okoli slomljenih udova. :D

No danas se nadam zdravom nogometu. :) Chelsea - Benfica i Real - Apoel. :)

I da barca je bila bolja...u dodavanjima i tik tak zadržavanju lopte. :)

buljo 04.04.2012. 10:23

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2136733)
Onaj faul na boatengu od aascherana je po tvojim kriterijima za crveni. :)

Pogledaj još jednom, iz više kuteva ;)

Nisi niš rekao za ona dva padavičara, ibru i robinha u 16m.

Citiraj:

Sudci grdo puše mesijevu teoriju igranja nogometa. Mali kepec se doslovce ZALETAVA u obranu i ako prođe prođe ako ne onda je faul jer se raspadne. :) Zamisli da se ibro tak zaleti...pa ovih ne bi bilo. Liliputanci i ležali okoli slomljenih udova. :D

E dragi moj u tome i je fora ;)
Messi prolazi kroz 3-4 igrača jer ima odličnu tehniku, a ako netko krene na njega malo jače naravno da će ga faulirat jer bi ih inače prošao.
A kad je ibra moć proći tako kao messi 4 igrača onda će i on bit igračina, ibra može samo na snagu a da krene tako na 4 igrača napravio bi faul u napadu.
To je stvar koju ti ne možeš shvatit, nije sve u snazi, i čvrstom nogometu, a to ti govori barca gdje ti mali kepeci gaze sve mrge nogometa.

Citiraj:

No danas se nadam zdravom nogometu. :) Chelsea - Benfica i Real - Apoel. :)

I ja, po tome benfica ide dalje, bar kaj se tiče prve tekme bili su bolji, vidjet ćemo danas.

Citiraj:

I da barca je bila bolja...u dodavanjima i tik tak zadržavanju lopte. :)

Koliko je udaraca imao milan?
Koliko je puta prenio loptu na drugu polovicu u 1 poluvremenu?

robert7 04.04.2012. 10:35

Daklem, evo jedna od fana Barcelone :

Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom.

Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ).

Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca.
Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu.

Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.

Jooj 04.04.2012. 10:37

Citiraj:

Autor bor1s (Post 2136557)

a zasto nema kamera s druge strane.... :)
čini mi se da je obostrano povlačenje i onda upada puyol..

jopis 04.04.2012. 11:22

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2136775)
Daklem, evo jedna od fana Barcelone :

Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom.

Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ).

Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca.
Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu.

Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.

Rekao sam eod u temi zbog pojedinaca, ali tebi skidam kapu:respekt:
Robinho je katastrofa već duže vremena, i čeka se potpuni oporavak Pata i da istjera ovog biserka iz momčadi, mexes je smiješan; tu bih dodao i Emanuelsona, koji se isto traži po terenu, ko da je 500x500. Da svi imaju borbeni duh kao Boateng i pristup igri, to bi bila druga priča.

Prvi penal je nesporan totalno. Drugi je smijeh, jad, kako god, i to se ne sudi NIKAD nigdje, a pogotovo ne na tom rezultatu i u toj fazi natjecanja, to je tragedija od suđenja. Ko god tvrdi suprotno ili je zatucani fan barcelone ili nije u životu nogometa vidio u živo, a kamoli zaigrao; takvih potezanja ima desetke na SVAKOJ utakmici.
Sudac je zas.ao tekmu do kraja i bacio drugu sliku na tekmu.
Ugl. slažem se u velikoj većini što si napisao.

robert7 04.04.2012. 11:48

Da, Emanuelson mi je ostao u zaboravu nakon onog katastrofalnog promasaja u kontri u prvoj tekmi....

Robinho nikad nije bio igrac, jednostavno prerazvikana verzija sammira, te jos mnogi drugi...

Patoa ( pata, kako vec :D ) mi je zao sto se opet ozljedio, on zna igrat nogomet u milanu, zatim nenadmasni seedorf ( kapa do poda, nikad taj losu utakmicu nije odigrao, cak ni u ovim kasnim godinama ), te Boateng "od novijih", vidi se da decko zna i hoce igrat nogomet. Ibrahimovicu priznam nogomet, ko i C.ronaldu, ali ga nemogu smisliti karakterno.

Ostalo je za radit u kamenolomu ( bez uvrede navijacima milana :) )

Danas pak ocekujem da benfica napenali chelsea ko sto su ih i trebali u prvoj tekmi, daleko su bolja ekipa, ostaje samo ta psiholoska barijera koja je ubila napoli, nadam se da nece i benficu.

A u drugoj tekmi prolazi milan, i drago mi je, tako da ih bayern napenali nasred santiago bernabeua :)

Finale barca - bayern, di ces boljeg nogometa!

Hamm 04.04.2012. 12:22

Želiš reći prolazi Real. :)

Finale Real/Bayern - Chelsea. :)

dean225 04.04.2012. 12:28

Hamm sve je moguce.. nakon prve utakmice ćemo bit pametniji. Navijam za chelsea i bayern.. iako, realno je reci da su favoriti real i barca..

Flood 04.04.2012. 12:29

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2136583)
Ima ima, na leđima im je reklama za Unicef sad :)

A ispod pise: 3 kornera penal :)

buljo 04.04.2012. 14:26

Jedva čekam gledat Real Bayern, to će biti odlična tekma za gledat.

panda505 04.04.2012. 15:28

Citiraj:

Autor buljo (Post 2136976)
Jedva čekam gledat Real Bayern, to će biti odlična tekma za gledat.

To bi trebalo biti dobro :)

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2136963)
čuj, bolje to nego 1 Webb - 3 penala :D

:dobar::chears:

Hamm 04.04.2012. 15:36

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2136917)
Hamm sve je moguce.. nakon prve utakmice ćemo bit pametniji. Navijam za chelsea i bayern.. iako, realno je reci da su favoriti real i barca..

Nadam se da će chelsea proći pa da opet imamo ovakvu jednu legendarnu utakmicu. :)

hammer_of_thor 04.04.2012. 16:27

Citiraj:

Autor Flood (Post 2136918)
A ispod pise: 3 kornera penal :)

Haha, ovo jedno 15 godina nisam čuo... uhhhh kad se sjetim djetinjstva :)

Citiraj:

Vrištim :care:

:D :D

He's big..
He's red...
He sleeps in Fergies bed...
HOWARD WEBB..
HOWARD WEBB...

Flood 04.04.2012. 16:48

Samo za crvene,ali ne vragove :)

Flood 04.04.2012. 17:27

Ne zelim demantirati,vec sam iznosio tvrdnje zbog cega UTD ima toliko penala...neda mi se opet:)

Veselime sto danas dosta Barcinih drukera,simpatizera,neutralnih gledatelja koje sam sreo kazu-sudac-bip...kakav 2. penal :)
Ima i drugih-bili su mi fora,al kad su poceli skakati da bi i 3. penal...e pa bip...:)

Šole 04.04.2012. 18:01

Citiraj:

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2137011)
:dobar::chears:

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2137044)
Vrištim :care:

Panjevi jedni :D Sad će bit da ja potičem flejm, a već sam vam odgovorio na to. Možda da i pročitate koji put. :chears:

Citiraj:

Penalties for since 03/04 :
Arsenal 49
Chelsea 46
Liverpool 44
Man City 39
Man United 38

hammer_of_thor 04.04.2012. 19:22

Citiraj:

Autor Šole (Post 2137083)
Možda da i pročitate koji put. :chears:

Vidio davnih dana :p
Jea rajt. :roller:
Tolko je junajted imao u zadnje 2 sezone.

Kad OPTA objavi takve brojke, onda ću vjerovati :)

burmuz 04.04.2012. 20:03

Evo ja se nadam, kao istinski simpatizer Reala, da mu neće pokloniti niti jedan penal večeras :D

Hamm 04.04.2012. 20:54

Komentator je kralj! :D

David Luiz..skoro je zabio svojima! :D

isati predosadna tekma :(

lol penal..još jedan koji nije. :) Ah sudac je slovenac. :D

I 1:0 za chelsea..jako lejm kako god da je. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07.