![]() |
Ima adblockplus na njihovoj stranici pogledaj radi bez roota..
|
|
Da, blokiranje reklama zahtjeva root.
Da se stavit xposed no treba root normalno. |
Da. Na wifi blokira automatski a preko mobile data moras u apn postavku dodat pise ti sve localhost i 2020.
|
Ad block blokira samo u browseru dok za reklame po aplikacijama ne djeluje.
|
Ma zanima me bas u aplikacijama,izgleda da cu morat rootat
|
kupi pro verzije aplikacija :P
|
Sta se sa pro verzijom dobi sve kao i s rootom?
|
Citiraj:
Probao sam i skinuti s neta CCleaner i apk instalirati, ali mi opet iznacuje da nemam dovoljno memorije, nakon toga mi kaze da mogu prekinuti ili otici a upravljanje aplikacijama (kao da obrisem neke aplikacije), odem tamo i imam 300mb free. :stoopid: |
ja koristim adaway za reklame, blokira reklame svagdje, ne samo u browseru.. treba root
|
E jel vama sa ovom pro verzijom tapatalka koja je postavljena tesko ili nikako ulazi u privatne poruke?
|
Jok, radi ko iz vulve...
|
Meni se nekad desi da ucitava 3 godine i ne ucita,al zatvorim i ponovo otvorim aplikaciju i normalno proradi
|
Meni iz nekog razloga stara verzija nije htjela raditi više pa sam nažalost morao apdejtat... Iako je nova verzija nakaradna, privikavam se lagano i sve radi ok i normalno. Kuc kuc.
|
Citiraj:
|
Meni je znalo pomoći to da odem u aplikacije, napravim clear data i clear cache i onda deinstall.
Pa friški install zadnje verzije i onda ponovno sve postaviti. Probaj pa javi. |
Napravio ja tako i pcekspert sad brze i bolje radi, al nece mi nac cafemobil forum
|
Pokoji puta neki forum prdne pa ne radi. Nije do tapatalka ;)
|
Ja sam stavio noviji tapatalk i radi bez greske osim sto je ruzan do boli. Stare verzije nisu htjele nikako
|
Citiraj:
Sad ga je nasao, sad je pak problem sa xda :D |
Citiraj:
|
Koji widget za vremensku prognozu koristite?
|
cLock od Cyanogenmoda :)
|
Citiraj:
|
Transparent weather clock (Transparent clock & weather), fine mogucnosti prikaza i podesavanja.
|
cLock i News and weather od Googlea
|
Citiraj:
https://support.tapatalk.com/threads...eedback.27809/ Hihihih |
Promijenili plocu.
Vidjet cemo na kaj ce ispast taj update. |
Citiraj:
|
Može ime neke aplikacije za Flashlight da ima 2,3 stupnja jakosti svjetla. Ne samo jedan. Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |