![]() |
Citiraj:
znam da je bilo onih kaj su pricali da nema sanse da bu iso ispod onih famoznih 2200kn od prosle godine, pa eto... :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stolice! Comfy stolice ispred kompa, cinio zlo i narucio PS :D
|
Je li itko kaj kupoval za ovaj cyber monday,i da li mogu provjeriti status narudjbe preko ononga linka kaj se dobije u mailu?
Naime meni ne funkcionira... |
Ja sam kupovao. Kada ti robu predaju dostavnoj službi, dobit ćeš mail s linkom na web stranicu Overseasa i brojem pošiljke. No kako je Overseas najgora dostavna služba u svemiru, tko zna kada će isporuka...Meni je isporuka trebala biti jučer, a onda su promijenili status u "Izvanredna situacija. Isporuka nakon isteka izvanredne situacije". U prijevodu, nemaju dovoljno kurira za dostavu, pa kad imaš sreće da uzmu tvoj paket...
|
Meni danas došla tiupkovnica naručena na cyber ponedjeljak.
Lijepo svijetli ali je enter malen i ima ž umjesto produćetka entera, treba se naviuknuti https://www.links.hr/hr/tipkovnica-g...crna-101200324 200kn krivo piše na webu, ima hr layout |
Kad ide na bubanj za 400?
|
I meni stigao paket. Sad mi je žao da nisam uzeo više stvari.
|
Citiraj:
|
Ja isto naručio sebi i bratu,još ništa nije došlo.....
Prva mehanička od Bog zna kada... |
Citiraj:
U jebemti al si se raspištoljio, čak si i baterije naručio i to ne samo obične nego i punjive :D Ali nekako čisto sumnjam da ćeš se naviknut na čudan raspored tipki, mislim da će ipak na bubanj za 400 :lol2: |
Raspored tipki uopce nije cudan, cak i pise US layout
|
Vama kojima je stiglo od cyber mondaya, da li ste prethodno dobili mail da je otposlano?
Ja imam malo vise artikala nabacanih i ni glasa vezano za narudžbu. :D |
Da, jučer navečer sam dobio Overseas tracking broj.
I ovo niti je US layout niti HR, jer ima Y u donjem desnom kutu i ostale znakove https://i.imgur.com/ep9wRISh.png |
ne izgleda lose tipkovnica za tu cijenu, ciji switchevi su unutra
|
Gdje je Y u donjem desnom kutu? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da, i sam sam gledao sliku par puta nebili zapazio slovo Y... no ništa. |
@bilicvitak
Da, došao je mail prekjučer. |
US layout nema Y u donjem lijevom kutu. A HR layout ima veliki enter. Ovo nije ni jedno ni drugo
https://i.imgur.com/D5z7Ojm.png |
.
Citiraj:
|
Nista na bubanj za 400+kn.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa stavi sad na oglas za 400+ kn, ako se ne proda zadnji dan roka pošalje Linksu mail s raskidom ugovora. :D
|
Ništa ne propustiti slucaju..
A onda kad links uzme previše vremena da uplati nazad pare tražiti besplatni mirisni borić! :) |
ako naručim nešto preko njihovog webshopa i preuzmem to osobno u poslovnici imam li mogućnost vratiti to unutar 14 dana bez nekakvog posebnog razloga?
to bi trebalo vrijediti preko webshopa, ali vrijedi li i u slučaju osobnog preuzimanja? ima li tko takva iskustva s njima? |
Citiraj:
|
jel to ziher? tj, jesi probao?
u slučaju da bih vraćao mogu vratiti u poslovnicu ili treba slati poštom? |
Ne moraš slati poštom, vratiš kako si i preuzeo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:13. |