![]() |
Ovo je zadnji put da idem na novi iOS odmah. Prije uvijek pričekao mjesec dva da pokrpaju bugove. Al sad me night mode navukao :D
|
Ne sjećam se kad su zadnji put izdali novu verziju, a da ubrzo nije išao fix za nju.
|
Cudo kak dobro radi ios 13, bas sam ugodno iznenađen :)
|
Zasrali kaj se da
Tipkas tipkas, fulaš Zelis kursor namjestit, al jok Odjebali oni tu opciju |
sad se space drži jer nema 3d toucha zbog kojeg su ubacili deblju bateriju, da mogu radije to biram
|
Citiraj:
A što je sa generacijom od 6S koju bi makli 3D touch na veći kapacitet? Kao da nije isplativo pokrenuti poroizvodnju novih baterija. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
|
Jel samo meni tako ili nema više onog povećala kada želiš editirati tekst?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je bolje nego povecalo. Zadržiš prst i onda ga spustiš ispod rijeci koju gledaš i slideas livo desno.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pozz. Kako najjeftinije do koda za otkljucavanje ip7 koji je zakljucan na irsku mrezu????
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
ebay?
|
ne znam što gledat na ebay-u. ne vidim za EIR operatera ništa.
u iklinici ne mogu otključati od tog operatera. probam kontaktirati EIR.. |
Citiraj:
|
Home lagga jos uvijek naravno.
Mozda u 13.2 rijese to Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
VPN brojeve i dalje nisu riješili...
|
otvorio sam i case na feedback assistantu po pitanju VPN brojeva jer sam u beta programu no nitko ne trza niti odgovara.. pise da ima vise od 10 prijava na tu temu pa cemo vidjeti da li ce srediti...
|
Bilo bi suludo da se ne sredi....mislim, nekima je to neophodno, uostalom radilo je do sada potpuno normalno. Meni je trenutno to veliki problem jer dnevno imam 40-50 poziva i naravno, ne pamtim brojeve i potpuni mi je nered jer kad trebam uzvratiti poziv, a ne znam tko se krije iza kojeg broja...
|
apsolutno.. nemam ga namjeru koristiti dok to ne srede.. to mi je osnovna stvar i isto sam pogubljen kad nemam imena u Recent Calls... trenutno sam na Huaweiju dok se to ne rijesi jer mi Iphone stalno dosadjuje sa updateom... :)
|
Da li je itko uspio promijeniti country u app store u US? I kako?
ja imam us i naš acc, US sam napravio prije 10 godina valjda kad je krenulo sa 3G ajfonom, upisao sam adresu neke njihove pizzerie u new yorku i to je sve, i dan danas radi iako nisam već dugo išao na taj store
tu i tamo neka app nema na našem nego samo US pa skinem |
To i meni treba. Onda se switchas između 2 acca za appove koje koristiš? To funkcionira?
logout/login najnormalnije
|
Evo koraci:
Removao family share Napravio novi paypal acc sa US adresom (nasao neki online generator adrese) Dodao revolut karticu kao sredstvo plaćanja U appleid settings promijenio adresu (generirana) i stavio sredstvo plaćanja None Nakon sto mi je snimio postavke i promijenio adresu na US dodao sam taj novi paypal Sada sam napokon na US AppStore Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Kod updatea aplikacije, da li traži da se ulogiras sa drugim accom? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
na starijim OS-ovima me nije to pitao i ne mogu skužiti gdje griješim |
neznam jer nemam nijednu app sa US stora trenutno, ali prije nije pitalo
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Izašao apdejt.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a32e1314f7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e5f0c208f.jpg Отправлено через iPhone |
prije tjedan dana :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |