![]() |
kod mene sve isto šugavih 1.6MBit/s
|
|
2 Mbita max tv ugešen
http://www.speedtest.net/result/326304075.png ista brzina mi je kad je max tv upaljen |
Citiraj:
kod mene i dalje veća brzina također :) |
Hmm, bas sam kod frenda bio prekjucer i ono idem mu skinut drivere za lap... I gledam wtf, skine 50MB za minutu... Gledam transfer rate, ono 0.5MB/s:D
On ima maxtv Meni brzina i dalje normalna... neam maxtv. Ko ce ga znat... |
|
Mene jebe, kažu mmi da je do centrale. Valjda će popravit nešto, jer se nemogu spojit :(
|
Nikad dosta plakanja da je T-Com los, da ne isporucuje brzine koje pisu... imate tamo korisnicku podrsku, telefone, mailove, postu, golubove, zalite se pa mozda nesto i bude, plakanje na forumu nece pomoc :)
Dosta postanja ovih slika koliko tko ima kbits... |
|
Citiraj:
|
Moguće da će povečati brzine, sam to rade u tišini dok nepovečaju svima.
Samo iz razloga kad je zadnje povečanje bilo objavili su to na sva vrata, a onda su ljudi zvali "zašt se meni nije povečala" |
Ma definitivno nešto rade, e sad jesu neke redovno provjere, ugradnje, nadogradnje ili nešto spremaju, to neznam. Znam samo da se puno ljudi žali da "osjeća" nešto na liniji, a to je za T-com čudno.
Evo recimo ja, nikad problema, 4 godine DSL i u te 4 godine niti 4 sata u kvaru sve skupa, a zadnjih dana mi se par puta javljaju problemi, zagušenost, skokokovi/padovi brzina, pinga,... A nisan ja jedini usamljen u tome, naprotiv. |
Meni isto u zadnjih par dana 4 puta pukla veza.Jednostavno nema DSL signala.
Vec mi ide na kujac stalno T-com nazivat |
Strpite se i cekajte, od forsiranja i tipkanja na forumu sigurno necete prije dobiti vecu brzinu/paket/pogodnost.
|
bb je poceo, mora da ce biti nesto :D
|
Citiraj:
|
atha molim te, ako imas neke info. podijeli s nama. Da se ne nadamo bezveze.
Tebi vjerujemo i cekamo tvoj odgovor. :D I ja mislim da je cudno za t-com takvo ponasanje veze. Inace ovakvi simptomi su uvijek zavrsavali povecanjem brzina. |
a da nesto zna,mislis da ne bi rekao do sada? nebi nista cudno bilo da cijela prica nije nista vise nego par tehnickih smetnji
|
Citiraj:
|
Fakat ne znam, spominjao se 9/10 mjesec no nista konkretno vam ne znam reci.
|
Citiraj:
|
Štogod da T-Com radi veza mi je trenutno u [cenzurirane riječi]; podjednako upload i download... Osjećam se kao da sam na 56k modemu, nisu ni brzine nešto veće... :D
Nadam se da će ubrzo proći jer baš kada trebam uploadati fajl frendu od kakvih 80-ak megabajta sve je u banani... :( EDIT (koju minuticu poslije): Netko me je čuo... Vratilo se u normalnu (manje-više...)... |
Šta je to T-Com počeo povečavat brzine ili se jim je to nešto sj******??
Imam pocetnu brzinu(2mbps), a danas mi je speedtest pokazao 5mbps i skida mi uredno s oko 600kb/s.. http://www.speedtest.net/result/331823968.png |
Jel imas MaxTV?
|
Citiraj:
Mislim da je to na stvari, jer kad sam upalio tv je brzina pala... |
Neznam onda, u zadnje vrijeme se dogada MaxTV korisnicima.
|
moze biti da je do Max Tv-a jer su se ljudi zalili da im slika zatrzava pa su dizali brzine zbog toga
|
da ne otvaram novu temu, uskoro ce mi proc godina dana sta imam adsl... dal ce oni nesto punudit za produljenje ugovora i kak cu bit obavjesten o tome ?
|
Citiraj:
|
Imas fotoaparat (izmedju ostalih, manje atraktivnih ponuda), olympus. Mozes ga narucit dvadesetak dana prije nego ti ugovor uistinu i istekne. Ja sam bas prije par tjedana dobio jednog, dosa je za 5-6 dana. Samo nazovi SZK
|
Citiraj:
eh, bas bi mi fotic dobro dosao :) ili logitech tipkovnica i mis :):goood: btw necu ih zvat jer neam tmobile neg samo vip i ostale operatere... valjda ce prek poste nest ponudit :) |
08000 9000 je besplatan odakle god unutar RH da zoveš
|
Citiraj:
:( Zvijerko me pretekao jer sam se raspisao umjesto da napišem jednostavno kako je besplatno. |
hehe :)
pa nista zato, glavno da vi ocete pomoc... cekat cu ja da mi posalju postom ponudu pa cu vidit :) svejedno tnx!! |
ja produzio ugovor prije tjedan dana i nikakvi se pokloni nisu djelili.... a nisam ni dobio tri mjeseca flata za 50lipa :kafa:
|
Citiraj:
|
jao ste vidili sto je sad u ponudi Logitech X-530 zvučnici i 2.5" prijenosni tvrdi disk
160 GB kapacitet USB 2.0 prijenos podataka i napajanje (USB 1.1 kompatibilnost) PC ili Macintosh Total Media Backup instalacija težina 160 grama ali pazite ovo Ponuda se može realizirati do 14.11.2008. ili do isteka zaliha, uz produljenje ugovorne obveze na 24 mjeseca. mislio sam produziti i izeti nesto ali kada sam vidio na 2 godine nema sanse da produzim ugovor da je na jednu onda ajde kako tako ali ovako nema sanse |
da s njima produžim ugovor trebali bi djeliti auto:dajpivu:
|
meni je isteko ugovor sa tskomom prije par mjeseci medjutim nisu mi nist poslali ni obavijest ni ponudu bash nista, al i bolje jer se nezelim obvezivat mogu prekinit kad ocu al nazalost nemam alternative tu di zivim ...tuga
|
pa ja sam bez ugovora vec dvije godine na t-comu i eto kad nemogu nista drugo uzeti kada kod mene nema al sto je previse previse mislim stvarno 2 godine
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:44. |